Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων Κατούνας: Τοποθέτησαν προστατευτικά κιγκλιδώματα στο Δημοτικό Σχολείο για την ασφαλή μετάβαση και αποχώρηση των μαθητών



      Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Κατούνας Θωμάς Κουδούνας και τα μέλη του Δ.Σ. Θανάσης Καρύδας και Αφροδίτη Μπουμπούλη, παρόντες σήμερα στις εργασίες για την τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων για να προστατεύουν τα μικρά παιδιά  από τα διερχόμενα οχήματα.

       Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Κατούνας, με προσωπική εργασία και με την βοήθεια του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας που πρόσφερε τα Σίδερα, τοποθέτησαν κιγκλιδώματα για την ασφαλή  μετάβαση  και αποχώρηση των μικρών μαθητών, από το Σχολείο.
      Ως γνωστόν το Δημοτικό σχολείο βρίσκεται ακριβώς δίπλα με τον κεντρικό και πολυσύχναστο δρόμο της Κατούνας, ο οποίος είναι διπλής κατεύθυνσης, με αποτέλεσμα, καθημερινά να ελλοχεύει ο κίνδυνος σοβαρότατου ατυχήματος.......




    Για το λόγο αυτό κρίθηκε αναγκαία η τοποθέτηση προστατευτικού κιγκλιδώματος από τους γονείς των μαθητών, για την ασφαλή μετάβαση και αποχώρηση των μικρών μαθητών από το Σχολείο, αφού  τα κιγκλιδώματα προστατεύουν τους μαθητές  από  τα διερχόμενα οχήματα.



3 σχόλια:

  1. καλιο αργα παρα ποτε.... οταν πηγαιναμε κι εμεις πριν καμποσα χρονακια και περναγανε τοσα αυτοκινητα και με μεγαλη ταχυτητα ηταν οντως πολυ επικυνδινα! μπραβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. SYGXARHTHRIA EPITELOYS YPARXOYN ENAS DYO ENERGOI SYLLOGOI STO XVRIO POY KANOYN PRAGMATA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο