Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα η κατάληψη στο Γυμνάσιο Κατούνας

   



     Συνεχίζεται η κατάληψη στο Γυμνάσιο Κατούνας. Οι μαθητές επιμένουν  για δεύτερη μέρα με κύριο αίτημα τον διορισμό περισσότερων καθηγητών αφού το σχολείο έχει μεγάλες ελλείψεις.  
     Τα παιδιά είναι αποφασισμένα και μάλιστα διαμαρτύρονται και ζητούν, άμεση κάλυψη των κενών τα οποία υπάρχουν σε βασικές ειδικότητες καθηγητών (φιλόλογος, Βιολόγος, κ.α) που διδάσκουν μαθήματα Πανελλαδικά εξεταζόμενα. Το αποτέλεσμα είναι οι μαθητές του Γυμνασίου να μένουν πίσω στην ύλη, η οποία πρέπει να καλυφθεί, αν και εφόσον έρθει καθηγητής, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα με ότι αυτό συνεπάγεται.
     Να τονίσουμε ότι οι μαθητές λένε ότι η κατάληψη θα λήξει αυτόματα μόλις οι υπεύθυνοι πράξουν αυτό που έπρεπε να έχουν ήδη πράξει και ότι δεν χρειάζεται αστυνομική επίβλεψη.....

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ......





 





 

 
 






 



 

 



3 σχόλια:

  1. Το Υπουργείο Παιδείας με την έναρξη του σχολικού έτους προσέλαβε 2 εκατοντάδες καθηγητές με ειδικότητα "καλλιτεχνικά".
    Δεν αμφισβητούμε ότι και αυτοί χρειάζονται, αλλά προηγούνται οι βασικές ειδικότητες.
    Τώρα το Υπουργείο ισχυρίζεται ότι δεν έχει χρήματα για άλλες προσλήψεις.
    Βέβαια, γυμνάσια σαν αυτά του Αγρινίου και Μεσολογγίου, δεν έχουν ελλείψεις, γιατί δεν είναι Κατούνα, δεν είναι Κανδήλα, δεν είναι Εμπεσσός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΕΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο