Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Οι μαθητές της Βόνιτσας τίμησαν τους ήρωες του Πολυτεχνείου



        Με μια συγκινητική εκδήλωση γιορτάστηκε και φέτος η επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στη Βόνιτσα από τους μαθητές των δημοτικών σχολείων, στο μνημείο Ηρώων στην παραλία της πόλης. 
      Οι μαθητές με την καθοδήγηση των δασκάλων τους, κρατώντας πανώ και πλακάτ με συνθήματα : «Ψωμί παιδεία Ελευθερία», «Το Πολυτεχνείο ζει», «Η Γη είναι δική μας», ‘Όχι στη Χούντα», «Κάτω ο φασισμός», έκαναν ειρηνική πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Βόνιτσας και κατευθύνθηκαν προς το μνημείο Ηρώων, όπου κατέθεσαν λουλούδια και στεφάνια  τονίζοντας το μήνυμα της επετείου που είναι επίκαιρο όσο ποτέ για  "Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία".......







ΦΩΤΟ: Giorgia Tsavala

4 σχόλια:

  1. Xiromero με στεναχώρεις... στελνω καποια σχολια, οχι υβριστικα, χωρίς να τα δημοσιευεις. Για ποιο λόγο; Τι φοβάσαι; Κριμα. Απογοήτευση είσαι σαν site τελικά. Κακώς χαραμιζω τον χρόνο μου διαβάζοντας τα άρθρα σου κ στέλνοντας επειτα το σχόλιό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συνέχεια απο 9.17 ....καλααααααα άστο φίλε, ασε τα ιστολογια καi άραξε κάτω από κανένα πλάτανο να πιείς καφέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ με τον παραπάνω σχολιαστή! Το εχω ξαναγράψει και το γράφω πάλι: ΠΟΛΎ λογοκρισία σ αυτό το ιστολογιο! Ούτε Χούντα να είχαμε! Ούτε στην Κομμουνιστική Κινα να είμασταν!Έλεος! Θίχτηκαν τα Αριστερά σου πιστεύω και λογοκρίνεις τόσο;Κι εγω σχολίασα αλλά τζίφος! Οπότε το ξαναγραφω : ΕΤΣΙ ΜΠΡΆΒΟ! ΚΆΝΤΕ ΠΛΎΣΗ ΕΓΚΕΦΆΛΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΆΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξηρόμεροnews, το κράξιμο που τρως για την λογοκρισία σου, δεν το σώζεις με το να δημοσιεύεις τωρα, κατόπιν εορτής τα σχόλια των αναγνωστών σου. Γι'αυτό λοιπόν αποφάσισε τι είδους site θες να είσαι. Αφού επιτρέπεις τα σχόλια των αναγνωστών και εφόσον αυτά δεν είναι υβριστικά για κάποιον, είσαι υποχρεωμενος, να τα δημοσιεύεις. Εκτός βεβαια αν έχεις κάποιους "περιορισμούς" και "φίλτρα" που οι αναγνώστες σου δεν τα γνωρίζουν και καλό θα ήταν να τα αναφερεις ανοικτά για να εισαι εντάξει απεναντι τους. Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, κακώς ασχολείσαι με τέτοιου είδους site και όπως σου είπα προηγουμενως, προτίμησε να πιάσεις κανενα πλάτανο. Για να επανέλθω στο θέμα μας, το αρχικό σχόλιο που είχα κανει και το οποίο ΑΚΟΜΗ δεν έχεις δημοσιεύσει, έστω κ μετά το κράξιμο είχε να κανει με το γεγονός της σχετικής γιορτής. Θα ήθελα οι δάσκαλοι που τις οργανώνουν, ΕΚΤΟΣ από τα παραμύθια περί νεκρών φοιτητών κατω από τις ρόδες των τανκς, να λένε στους μαθητές τους, οτι κάποιοι από τους τοτε "ήρωες" φοιτητές, μεγάλωσαν, έγιναν πολιτικοι καριέρας, "εξαργυρωσαν" με τον καλύτερο τρόπο την οποια συμμετοχή τους στα γεγονότα του Πολυτεχνειου και φρόντισαν με τις επιλογές τους και τις πολιτικές τους, να καταντήσουν την Ελλαδα στο σημείο που είναι σημερα και καποιοι από τους σημερινους συμμαθητές των παιδιών ανά την Ελλαδα, να μην έχουν φαγητο για να φάνε. ΓΙΑΤΙ τα παιδιά πρέπει να ξέρουν όλη την αλήθεια κ οχι μόνο αυτή που βολεύει μερικούς για πολιτική σπέκουλα. Αν θες τωρα αγαπητό Ξηρόμεροnews, να αποδείξεις οτι είσαι όντως αξιοπιστο και δεν λογοκρίνεις τα άρθρα των αναγνωστων σου, δημοσιεύεις αυτό που εγραψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο