Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Εν ψυχρώ εκτέλεση με δύο νεκρούς έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο

ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ
        Δύο νεαροί έπεσαν νεκροί λίγο μετά τις 7.00 το απόγευμα στη λεωφόρο Ηρακλείου, όταν σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, άτομα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα άνοιξαν πυρ εναντίον τους.
     Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την ώρα των πυροβολισμών στο σημείο ήταν συγκεντρωμένοι οπαδοί της Χρυσής Αυγής.
      Ένας από τους νεκρούς φέρεται να είναι ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης της ΧΑ, ο δεύτερος μέλος της οργάνωσης καθώς και ο τραυματίας..............



     Στο σημείο του εγκλήματος έχουν μεταβεί αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και ισχυρές δυνάμεις από άλλες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.
      Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, οι δράστες, πριν πυροβολήσουν εναντίον των μελών της Χρυσής Αυγής, στάθμευσαν την μοτοσικλέτα απέναντι από τα γραφεία.
      Κατέβηκαν και αφού πλησίασαν, πυροβόλησαν με όπλο εννέα χιλιοστών προς τα γραφεία, στα οποία, την ώρα εκείνη βρίσκονταν αρκετά άτομα, λόγω ομιλίας στελεχών.

    Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, η μοτοσυκλέτα που επέβαιναν οι δύο δράστες δεν είχε πινακίδες κυκλοφορίας. Κάποιοι μιλούν επίσης για τρίτο συνεργό των δραστών, που έδωσε το σήμα της επίθεσης.
       Σε δηλώσεις του στο τηλεοπτικό σταθμό Star ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης επιβεβαίωσε ότι οι δύο νεκροί είναι μέλη της Χρυσής Αυγής, νεαροί στην ηλικία, 22 με 23 ετών, και πρόσθεσε ότι βρίσκονταν μπροστά στα γραφεία της οργάνωσης, τα οποία εκείνη την ώρα δεν ήταν κλειστά.

      Στο σημείο έφτασε και η κόρη του αρχηγού του κόμματος, Ουρανία Μιχαλολιάκου, η οποία επιβεβαίωσε κι εκείνη ότι τα θύματα ήταν χρυσαυγίτες που ανήκαν στην ομάδα περιφρούρησης.

Δένδιας: Δεν θα επιτραπεί να γίνει η χώρα πεδίο εκκαθάρισης λογαριασμών
«Εκφράζω την οδύνη μου για τον θάνατο δύο νέων ανθρώπων.Ο Νόμος θα επιβληθεί κατά πάντων. Δεν θα επιτραπεί να γίνει η χώρα πεδίο εκκαθάρισης λογαριασμών για οποιαδήποτε αιτία», δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.

http://www.ethnos.gr/

2 σχόλια:

  1. ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΩΡΌ, διαίρει και βασίλευε ? ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΛΕΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ . ΞΥΠΝΑΤΕ !!!τρια παιδια μαζι με τον φυσα χαθηκαν για γελειο λογο ... χαθηκαν κομματικα ΤΙ ΠΟΙΟ ΓΕΛΕΙΟ .... . καποια μερα θα σκεφτουμε οπως οι αρχαιοι , οπως οι προγονοι μας αλλα θα ειναι αργα ., παντα αργα ειναι για εμας τους ελληνες ( ΒΛΕΠΕ ΣΠΑΡΤΗ , ΑΘΗΝΑ . ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ .... )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αλλοι δυο νεκροι απο τους δολοφονους των μνημονιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο