Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Παναγιώτης Στάικος: Οι δράσεις και τα έργα του Π. Δήμου Αστακού για τον Αθλητισμό

     Ο π. Δήμαρχος Αστακού και γιατρός Παναγιώτης Στάικος αναδεικνύει με επιστολή του και φωτο τα έργα που έγιναν για τον Αθλητισμό επί δικής του θητείας στην Δημοτική ενότητα Αστακού, με σκοπό την εξυπηρέτηση των αναγκών των κατοίκων της περιοχής για άθληση.
Αναλυτικά μας γράφει:  

       Η χαρά του Πρώην Δημάρχου όταν τα γήπεδα που έγιναν επί θητείας του είναι γεμάτα παιδιά είναι υπέροχο συναίσθημα.
       Το κλειστό γήπεδο μπάσκετ στον πρόσφατο αγώνα μεταξύ του Αίολου Αστακού και της ομάδας μπάσκετ του Αιτωλικού, στον οποίο νίκησε σε άνεση η ομάδα του Αστακού, ήταν ασφυκτικά γεμάτο από παιδιά (φωτογραφίες και video),όπως επίσης και τα γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις και 5χ5 του Αστακού φαίνονται σε φωτογραφίες γεμάτα παιδιά.......

  
     Ακόμη και στα γήπεδα  μπάσκετ και 5χ5 της Παλαιομάνινας ή του γηπέδου μπάσκετ των Βλυζιανών και του 5χ5 του Στρογγυλοβουνίου, που είναι από φωτογραφίες του φυλλαδίου  η εικόνα είναι ίδια. Γεμίζουν ασφυκτικά. Και στα περισσότερα πού υπάρχουν και προβολείς, όταν έχει καλό καιρό είναι γεμάτα μέχρι αργά την νύχτα.
        Στο γήπεδο 5χ5 μάλιστα του Στρογγυλοβουνίου έρχονται σχεδόν καθημερινά και παίζουν  ποδόσφαιρο παιδιά από τη Ρίγανη, που υπάγεται στον Δήμο Αγρινίου και από την Πεντάλοφο,που υπάγεται στον Δήμο Μεσολογγίου.
        Εύχομαι το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να έχει την τύχη και την χαρά να κατασκευάσει τέτοιους χώρους και στον Μύτικα, Κανδήλα, Αρχοντοχώρι, Παπαδάτο και Φυτείες, αλλά και να ολοκληρώσει τα γήπεδα μπάσκετ και 5χ5 Καραϊσκάκη, Αγραμπέλων και το Κλειστό Αθλητικό Κέντρο Αστακού Ολυμπιακών προδιαγραφών, τα οποία δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε.

Αστακός 30/10/2013
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ
Πρώην  ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ


















7 σχόλια:

  1. Η ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά όσα γράφει ο τέως δήμαρχος
    Θα μπορούσε όμως να μας περιγράψει τι συναισθήματα νιώθει όταν περπατώντας στα στενά του ΑΣΤΑΚΟΥ ζεχνει ο τόπος απο τις άδειες που έδινε ο ίδιος και ο σημερινός δήμαρχος για να ρίχνουν τα λύματα στους αγωγούς των ομβρίων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι τωρα μασ δοθλεψατε και κοροιδεψατε για μια φορα ακομη,καλα μασ κοροιδευατε τοσα χρονια,τωρα θελετε να παρετε τα μπραβο που δεν σασ αξιζουν για να παρετε ψηφουσ.
    Τουλαχιστον μην κοροιδευετε τα παιδακια τα οποια βεβαια δεν μπορειτε να κοροιδεψετε γιατι καταλαβαινουν και βλεπουν.
    Για τον Αιολο και το κλειστο τα μπραβο αξιζουν στον Πανταζη που αγαπαει τον τοπο και σε κανεναν αλλον,ολουσ εσασ τουσ αλλουσ τουσ πολιτικουσ σασ εχουμε πληρωσει ακριβα και σασ πληρωνουμε καθε μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τωρα ολοι ξαθνικα θυμηθηκαν να μιλησουν για τον Αθλητισμο του τοπου,Υπηρξα μελος ΔΣ του Αιολου και ηταν απειρες οι φορες που παρακαλαγαμε τον Δημο να μας βοηθησει καθως επισης και τον πρωιν Δημαρχο Κο.Παναγιωτη Σταικο οπου παντοτε φευγαμε με μιαν υποσχεση και μια κλωτσια στον πισινο. Να ειστε καλα (ΚΥΡΙΟΙ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΗΤΑΝ ΧΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
    Ο ΣΤΑΪΚΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΠ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΩΣ ΤΩΡΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παρατηρούμε και δω το κλασσικό ελληνικό χούι, όποιος κάτι εφκιαξε δέχεται σφοδρή κριτική, όποιος δεν εφκιαξε τίποτα παραμένει στο απυρόβλητο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο