Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Με απόλυτη επιτυχία ο πρώτος Διεθνής Ποδηλατικός Αγώνας Αντοχής THERMO 2024.

 


     Ο Δημήτρης Νικολάκης, από την Interunity Group, και ένας εκ των ιδρυτών της IG Cycling, που με τη συμβολή του το όνειρο της δημιουργίας αυτού του αγώνα έγινε πραγματικότητα, ανέφερε: «Είμαι απίστευτα ευγνώμων που καταφέραμε όλοι μαζί να κάνουμε ένα όνειρο πραγματικότητα. Ένα ταξίδι γεμάτο προκλήσεις και σκληρή δουλειά ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν μια μοναδική εμπειρία να συνεργάζομαι με μια τόσο αφοσιωμένη και παθιασμένη ομάδα ατόμων.

Κάθε στιγμή ήταν γεμάτη ενθουσιασμό και ομαδικό πνεύμα. Σας ευχαριστώ όλους για την αφοσίωση στον κοινό μας στόχο. Χάρη σε όλους εσάς, τους χορηγούς, τους εθελοντές, την οργανωτική ομάδα, τον Δήμο Θέρμου, τον Γυμναστικό Ποδηλατικό Σύλλογο Αγρινίου, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και φυσικά τους αθλητές, που με τόση αγάπη αγκάλιασαν τον νέο αθλητικό μας θεσμό, αυτός ο τόσο ξεχωριστός ποδηλατικός αγώνας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Είμαι περήφανος που ήμουν μέρος αυτού του αγώνα και ανυπομονώ για τον επόμενο!»

Στην αγωνιστική διαδρομή των 166χλμ, στην κατηγορία ανδρών, 1ος τερμάτισε ο Ζήσης Σούλιος με χρόνο 06:30:27, τη 2η θέση κατέκτησε ο Βασίλης Κόρδας με χρόνο06:31:26 και την 3η θέση ο Tom Whadcock με χρόνο 06:54:51. Στην κατηγορία γυναικών νικήτρια αναδείχθηκε η Therese Langseth με χρόνο 10:35:37.
Στο Sprint ανάβασης των 166χλμ στην κατηγορία ανδρών νικητής ήταν ο Ζήσης Σούλιος ενώ στην κατηγορία γυναικών την 1η θέση κατέκτησε η Therese Langseth.
Στη διαδρομή των 83χλμ, στην κατηγορία ανδρών, 1οςπέρασε τη γραμμή τερματισμού ο Julian Bray με χρόνο 03:14:09 κατακτώντας επάξια την 1η θέση. Ακολούθησαν ο Στέφανος Ραφτόπουλος με χρόνο 03:14:17 στη 2η θέση και ο Αθανάσιος Συρακούλας με χρόνο 03:16:13 στην 3η θέση. Αντίστοιχα στην κατηγορία γυναικών 1ητερμάτισε η Βασιλική Βούτζαλη με χρόνο 03:54:04, 2η η Κωνσταντίνα Χαλατσά με χρόνο 04:02:14 και 3η η Stephanie Pissis με χρόνo 04:24:18. Στο Sprint ανάβασης των 83χλμ στην κατηγορία ανδρών 1οςτερμάτισε ο Στέφανος Ραφτόπουλος, ενώ στην κατηγορία γυναικών νικήτρια αναδείχθηκε η Κωνσταντίνα Χαλατσά.

Οι νικητές σε πανηγυρικό κλίμα ανέβηκαν στο βάθρο και φόρεσαν το συλλεκτικό λευκόTrikot του αγώνα, υπογεγραμμένο από τον θρύλο της ποδηλασίας Fabian Cancellara!

Ο Race Director του αγώνα Ιωάννης Παπανικολάου ανέφερε σχετικά με τη διοργάνωση: «Συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους του Θέρμου, τους εθελοντές, τους συμμετέχοντες και τα στελέχη της διοργάνωσης αυτού του τόσο επιτυχημένου ποδηλατικού αγώνα! Η ενέργεια και ο ενθουσιασμός όλων ήταν συγκλονιστικά. Από τις μοναδικές διαδρομές, που κόβουν την ανάσα, μέχρι το απίστευτο πνεύμα συναδελφικότητας μεταξύ των αθλητών, αυτός ο αγώνας ήταν η απόλυτη γιορτή της ποδηλασίας. Μπράβο σε όλους που μας προσφέρατε μια αξέχαστη μέρα. Ανυπομονώ για το ραντεβού της επόμενης χρονιάς!»

OΓεώργιος Μάγκος από την Sokana, εμφανώς συγκινημένος δήλωσε:
«Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας και την υποστήριξή σας, όλοι εσείς κάνατε το όνειρό μας πραγματικότητα. Ευχαριστώ την τοπική κοινωνία που μας αγκάλιασε, τους εθελοντές για τη σημαντική συμβολή τους στην πραγματοποίηση του αγώνα, σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου που δώσατε πνοή στο όνειρό μας.»

Η IGCycling και η Interunity Group ανανέωσαν το ραντεβού για τον επόμενο ποδηλατικό αγώνα, που θα πραγματοποιηθεί το 2025, με πρωταρχικό στόχο την προβολήτης ποδηλασίαςκαι της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο