Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Οδηγίες προς τους δημότες και επισκέπτες για την λελογισμένη κατανάλωση του νερού. Όχι στην σπατάλη.

 

dimos xiromeroy oxi sti spatali neroy 20 ioyn 2024
 

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
 
      Θέλουμε να εφιστήσουμε προς τους δημότες και επισκέπτες του Δήμου Ξηρομέρoυ, την προσοχή στην κατανάλωση του νερού ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού. Καταναλώνουμε το αγαθό του νερού με σύνεση. ΟΧΙ σπατάλη του νερού. Προηγείται η χρήση του στο σπίτι (οικιακή) και μετά το πότισμα των περιβολιών και των ζώων. Αποφεύγουμε όσο μπορούμε καταναλώσεις νερού για πλύσιμο οχημάτων και σκαφών, πάντα με μέτρο χωρίς να αφήνουμε το νερό ανοικτό.
Ο άνυδρος χειμώνας που πέρασε, χωρίς χιόνια και πολλές βροχές και οι καιρικές συνθήκες της καλοκαιρινής περιόδου που διανύουμε (υψηλές θερμοκρασίες, ξηρασία κλπ.), σε συνδυασμό με την καθιερωμένη έλευση στον Δήμο Ξηρομέρου μεγάλου αριθμού συγγενών μας, συμπολιτών μας, κατοίκων μας, αλλά και επισκεπτών, για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, επιβάλλουν όλοι μας, να φροντίζουμε ώστε να υπάρχει επάρκεια νερού για την ύδρευση και τις οικιακές και προσωπικές μας ανάγκες.
Ασφαλώς και είναι γνωστή σ' όλους, η υποχρέωση να διαχειριζόμαστε ορθολογικά το νερό που πίνουμε, να μην το καταναλώνουμε υπερβολικά και αλόγιστα, ιδίως τώρα το καλοκαίρι, να μην το καταναλώνουμε για άρδευση περιβολιών, κήπων, για κατάβρεγμα δρόμων, για πλύσιμο αυτοκινήτων ή για άλλες χρήσεις και να το προστατεύουμε, ώστε να φθάνει για να πίνουμε και να εξυπηρετούμε τις απαραίτητες οικιακές και προσωπικές μας ανάγκες.
Η υποχρέωση όλων μας, είναι, να προσέχουμε το νερό, για να έχουμε νερό.

6 σχόλια:

  1. Τα ζώα να τα αφήσουμε να ψοφήσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΝΕΡΟΥ ,ΚΥΡΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΕΛΕΞΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΥΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΑΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΗΤΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΤΕ ΠΙΑΝΟΥ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΩΡΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΩΜΕ ΣΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΤΗΣ Τ.Κ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΑΝΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΜΕΑ ΠΙΑΔ ΠΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΝΕΡΟ ΜΕ Φ32 ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΥΠΙΚΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΛΕΓΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε 12:02 αν περιμένεις έλεγχο από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο ύδρευσης με ένα ανώνυμο σχόλιο είσαι γελασμένος
    Τον Οκτώβριο του 2021 έγινε έγγραφο προς την δημοτική αρχή από μια ομάδα προεδρων για έλεγχο του αγωγού ΣΥΞ από τα Ακαρνανίκα όρη ποτέ δεν έγινε έλεγχος και πότε δεν πήραμε απάντηση για αυτό
    Ο πρώην πρόεδρος κοινότητας Προδρόμου
    Παπούλιας Δημητριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι λέτε μωρέ. Πιάστε τις παράνομες συνδέσεις πρώτα απο όπου χάνεται το περισσότερο νερό και μετά βγάλτε τέοιες ανακοινώσεις. Πιό βλακεία ανακοίνωση δεν έχουμε ξαναδει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε γουστάρω πρόεδρε που τους τα λες επώνυμα προχώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο