Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ: “Αγαπάς την ομάδα; Απόδειξη!!!”


Ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους εκλεγμένους δημοτικούς και τοπικούς άρχοντες του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας για συμμετοχή τους στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 18.30 στον πολυχώρο ΛΑΪΣ της Βόνιτσας, απευθύνει το Δ.Σ. του ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ.......

Δείτε την ανακοίνωση:

“Το Δ.Σ. του ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ καλεί τους φίλους και τα μέλη του συλλόγου να δώσουν το παρών στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 18.30 στον πολυχωρο ΛΑΪΣ της Βόνιτσας.


Καλούμε προσωπικά τον Δήμαρχο Ακτιου Βονιτσας κ.Κασόλα, τον επικεφαλής της μείζωνος αντιπολίτευσης κ. Αποστολάκη, τον αρχηγό της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ.Σώζο και τον πρόεδρο της Δ.Κ. Βόνιτσας κ. Δρίβα να παραβρεθούν στην Συνέλευση.


Καλούμε όλους τους εκλεγμένους Δημοτικός και τοπικούς συμβούλους και τους Αντιδημάρχους να δώσουν το παρών στην Συνέλευση.


Η παρουσία όλων είναι επιβεβλημένη. Την βοήθεια όλων την χρειάζεται η ομάδα σε αυτή την ιστορική για τον σύλλογο συμμετοχή στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Η ιστορία θα μας κρίνει όλους.


Αγαπας την ομαδα; Απόδειξη…”

akarnanikanea

4 σχόλια:

  1. Αφου θέλετε ομάδα παλικάρια να βάλετε λεφτά από την τσέπη σας .. ο Δήμος αν θέλει να δώσει από την τσέπη του και ο κάθε εκλεγμένος..όχι τα δικά μας λεφτά για να το παίζουν μερικοί πρόεδροι...τα δικά μας λεφτά κ Δήμος να τα δώσει για δρόμους οχι σωβρακα και φανέλες αρκετά με αυτή την κοροϊδία..να τα δώσει για σχολεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΣΑΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ .ΝΑ ΚΑΝΗ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΟΚ ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΥΤΑ ΞΕΧΑΣΤΕΤΑ . ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣ ΒΡΗΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ . ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ . ΕΔΩ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΚΟΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ σωστά, να δώσουν τους μισθούς δύο μηνών ο καθένας τους για την ομάδα . Μετά βέβαια να βοηθήσουν όλοι οι πολίτες, γιατί στην κατηγορία αυτή, το μπάτζετ είναι τουλάχιστον 120.000 ευρώ με το καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια για την άνοδο.
    Και καλός ζητούν στήριξη απ τ δήμο και από τοπικές επιχειρήσεις.
    Όπως κόρπη κτλ.
    Όμως αν η διαχείριση είναι σαν αυτή που έγινε στ Μοναστηράκι θα είναι τουλάχιστον ντροπή.
    Καλή επιτυχία και καλό είναι να βοηθήσουμε όλοι όπως κ όσο μπορούμε .
    Κ επιτέλους να γίνουν ακαδημίες με παιδιά απ' τ περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο