Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

ΚΚΕ: Συγκεντρώσεις Αμφιλοχία- Αστακός. Σειρά έχει η κεντρική συγκέντρωση στο Αγρίνιο


Μαχητικές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ σε Αμφιλοχία και Αστακό. Σειρά έχει η κεντρική πολιτική συγκέντρωση στην Αιτωλοακαρνανία, τη Δευτέρα 3 Ιούνη, 8:30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Αγρινίου.

Β. Πατρινού: «Να μην χαθεί ψήφος λαϊκού ανθρώπου απ’ το ΚΚΕ!»....

Με συνεχείς περιοδείες, ομιλίες και συσκέψεις συνεχίζεται η μάχη για να φτάσει παντού, απ’ άκρη σ’ άκρη του νομού, το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ και στην Αιτωλοακαρνανία, ώστε να βγει το κόμμα πολύ πιο δυνατό και στις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Σε αυτά τα πλαίσια πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου και τι πρωί της Κυριακής, μαζικές συγκεντρώσεις σε Αμφιλοχία και Αστακό, αντίστοιχα, με ομιλίες της Βάνας Πατρινού, υποψήφιας ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.

Κι από το βήμα των συγκεντρώσεων, η ομιλήτρια, κάλεσε να μην χαθεί ούτε λεπτό μέχρι την ερχόμενη Κυριακή, ώστε να φτάσει παντού και ως την τελευταία στιγμή το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, να πέσουν πολλά περισσότερα στις κάλπες, να βγει ο λαός πιο δυνατός κα την επόμενη μέρα των εκλογών.

Από την Αμφιλοχία, αναφέρθηκε συνολικά στα προβλήματα της περιοχής με την υποβάθμιση του Κέντρου Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ), τη σχολική στέγη, την κατάσταση με το μειούμενο αγροτικό εισόδημα, κυρία από στην καλλιέργειά της ελιάς, ως αποτέλεσμα και της εφαρμογής της ΚΑΠ της ΕΕ, που κυβέρνηση της ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νέα Αριστερά, Ελ. Λύση, στηρίζουν και με την ψήφιση της αναθεώρησής της στην ευρωβουλή.

Στάθηκε και στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν συνολικά οι εργαζόμενοι στους χώρους δουλειάς της περιοχής, στους κλάδους των κατασκευών, των τροφίμων, του επισιτισμού, ζητήματα  που σχετίζονται με την πολιτική της ΕΕ, υλοποιούνται από την πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, και έχουν τη σύμφωνη γνώμη των αστικών κομμάτων και της συμπολιτευόμενης «αντιπολίτευσής» τους.

Σε αντίστοιχη παρέμβαση, προχώρησε και στον Αστακό, αναφερόμενη και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι σε μια σειρά χώρους, όπως στις ιχθυοκαλλιέργειες, αλλά και στα ζητήματα ανάπτυξης των δραστηριοτήτων των μεγαλοεπιχειρηματικών ομίλων του κλάδου, με σημαντικές συνέπειες για το λαό συνολικά στην ευρύτερη περιοχή.

Όπως επισημάνθηκε πρόκειται για προβλήματα που θα παραμείνουν και στις 10 Ιούνη. «Είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν την ίδια πολιτική. Ανακούφιση ο λαός βρήκε μόνο στους αγώνες, με το ΚΚΕ μπροστά, πετυχαίνοντας αυξήσεις στους μισθούς, εμποδίζοντας τις επιδιώξεις της εργοδοσίας και της κυβέρνησης. Και γι’ αυτό να μην χαθεί ψήφος λαϊκού ανθρώπου από το ΚΚΕ.

Ψηλώνουμε το ΚΚΕ για να κοντύνουμε την κυβέρνηση της ΝΔ, για να στείλουμε μήνυμα στην ΕΕ, στέλνοντας ταυτόχρονα αγωνιστικό αισιόδοξο μήνυμα στους λαούς της Ευρώπης», τόνισε μεταξύ άλλων στις παρεμβάσεις της, καλώντας σε πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ.

Παρέμβαση στην συγκέντρωση του Αστακού, πραγματοποίησε και ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, καλώντας ακόμη και όσους μέχρι σήμερα έκαναν άλλες επιλογές, διατηρώντας ακόμη και τις επιφυλάξεις τους, να οδηγηθούν στην κάλπη της Κυριακής με το ψηφοδέλτιο του Κόμματος, ρίχνοντάς το, κάνοντας την αγανάκτησή τους δύναμη.

 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο