Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΚΤΙΟΥ -ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΣΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Α. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟ


πηγη Thanasis Kasolas

Τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας , επισκέφθηκε σήμερα ο υφυπουργός προστασίας του πολίτη κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος , παρουσία της περιφερειακής ηγεσίας της Ελληνικής αστυνομίας και βουλευτών της Περιφέρειας Δυτικής  Ελλάδος , και του γραμματέα στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ  Βασίλη Φεύγα . Στην συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Άκτιου  Βονιτσας στον δημαρχείο συζητήθηκαν τα προβλήματα αστυνόμευσης του δήμου ,και η αστυνόμευση του αεροδρόμιου του Ακτιου και θέματα πολιτικής προστασίας . .....

Ο κύριος Υφυπουργός ήταν ενήμερος για όλα τα θέματα που απασχολούν την περιοχή  και τόνισε την αγαστή συνεργασία μεταξύ της Δημοτικής αρχής και της Αστυνομίας για την επίλυση των προβλημάτων των δημοτών η οποία  θα συνεχιστεί  .

Ο Δήμαρχος ζήτησε την διαρκή αστυνομεύση της περιοχής, ώστε να ενισχυθεί το αίσθημα ασφαλείας των δημοτών ,   λόγου αυξανόμενου τουρισμού και λόγου του αεροδρομίου που αποτελεί πύλη εισόδου , επίσης ζήτησε την δημιουργία τμήματος ασφαλείας ΤΑ Ακτιου Βονιτσας καθώς βρίσκεται σε απόσταση 70 χιλιομέτρων απο το Αγρίνιο .Ανδρέας












φωτο :Σταυρος Πατσης 












5 σχόλια:

  1. Ο υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας τι δουλειά είχε σε μια συνάντηση με κυβερνητικους και Δημοτικούς παραγοντες; Θα μου πεις τώρα.. τι ρωτάς και συ!!Αφού όλοι δεξιοί είναι! Ή μήπως ανεξαρτητοι;Μπα. Μάλλον συριζαιοι διοικούν το Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο δήμαρχε φαίνεται ότι έχεις Κύρος και έρχονται όλοι σε σένα και στο Αγρίνιο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για Αστυνομικό Μέγαρο, δεν ακούμε κουβέντα.Η Βόνιτσα χρειάζεται νέο κτήριο να στεγάσει την αστυνομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί κανένας από την περιφέρεια δεν επισκέφθηκε τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας;;; Κασόλα κανείς τα φάουλ το ένα πίσω από το άλλο τόσο εσύ όσο και η ομάδα σου. Στην Πάλαιρο Αντιδήμαρχος υπάρχει; Πρόεδρος υπάρχει ; Όσες φορές επισκέφθηκα το δημαρχείο δεν ήταν κανείς εκεί. Ξέρουν να λετζοκοβουν βόλτες και να βγάζουν φωτογραφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο