Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Ευρωψηφοδέλτιο ΝΔ: Θερμό χειροκρότημα στον Αιτωλοακαρνάνα Ν. Ναούμη-«απόψε κέρδισα ήδη μια μάχη» (video)


Θερμό χειροκρότημα απέσπασε στην εκδήλωση παρουσίασης του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας ο διεθνολόγος Νίκο Ναούμης, που καταγεται από την Παλαιομάνινα Ξηρομέρου.....

Ο σύντομος χαιρετισμός του κ. Ναούμη, ειχε προσωπικά στοιχεία και συγκίνησε, μιας και μίλησε για την αναπηρία του, την αγαπη του για τη ζωή και την υποψηφιότητα του, ευχαριστώντας τον πρωθυπουργό.

Ειπε συγκεκριμένα:

«Για να βρίσκομαι απόψε εδώ μπροστά σας, ειναι σίγουρο οτι εχω κερδίσει ηδη μια μάχη. Αυτή που δίνω καθημερινά με τη ζωη μου

Γεννήθηκα σε έναν κόσμο φωτεινό, όμως στα 20 χρονια μου αυτος ο κόσμος σκοτείνιασε. Δεν έπαψε ποτέ όμως η ελπίδα να φωτιζει το δρόμο μου.

Εμαθα να ζω και να βλεπω διαφορετικά. Κοιταξα με τα μάτια της καρδιάς μου και διαπίστωσα οτι η πίστη, η δύναμη και η ελπίδα βρίσκονται μέσα μου.

Είδα όμως και δυσκολίες και ανθρώπους που παλεύουν για την ισότητα και τη ζωή τους. Γι’αυτούς τους ανθρώπους θέλω να παλέψω κι εγώ. Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που μου δινει την ευκαρία να υπηρετήσω τα ιδανικά της παράταξης που ακολουθώ από μικρό παιδί. Θέλω επίσης να μου δώσετε τη δύναμη να καταφέρω να φτιάξω μαζι με τους υπόλοιπους, μια Ευρώπη πιο ανθρώπινη, μια Ευρώπη ίσων ευκαιριών για όλους».

Ο χαιρετισμος του Νίκου Ναούμη στο 59:12:



agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο