Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο President's Cup κατέκτησε η αθλήτρια του Θησεα Αιτωλοακαρνανίας Βλάχου- Τριανταφυλλακη Αναστασία.


Άλλο ένα μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο President's Cup με συμμετοχή 1300 αθλητών από όλο τον κόσμο κατέκτησε η αθλήτρια του συλλόγου Βλάχου Αναστασία στην κατηγορία  των +68 κιλών Νεανίδων μετά από 3 αγώνες.  Η διάκριση αυτή της έδωσε το εισιτήριο για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21 και το παγκόσμιο Grand Prix........  Η αθλήτρια κατάφερε να συνεργαστεί πολύ καλά με τον προπονητή της Κακαρελη Νίκο και να πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις απέναντι σε πολύ δύσκολες αντιπάλους με διακρίσεις σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα. Η αθλήτρια του συλλόγου εμφανίσεις είναι για 3η φορά στην εθνική ομάδα. Αυτό ήταν το δεύτερο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο όπου την πρώτη μέρα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο η Κακαρελη Σοφία. Οι αθλητές Μπετσικας Μιχάλης,  Σταματη Μαρία και Φουντουλακη Αικατερίνη δεν κατάφεραν να πάρουν κάποιο μετάλλιο παρόλο την καλή τους εμφάνιση.  

Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για τις σπουδαίες διακρίσεις που έφεραν στο Αγρίνιο και τους εύχεται καλή επιτυχία στα πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο