Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Γιώργος Μπαρμπαρούσης : Ποικίλες παρεμβάσεις καθαριότητας, καλλωπισμού στην Τ.Κ. Μαχαιράς από Δήμο και Κοινότητα, για ένα όμορφο και καθαρό χωριό.

 
Πηγή:
 Facebook Giorgos Barbarousis


Ποικίλες παρεμβάσεις καθαριότητας, καλλωπισμού στην Τ.Κ. Μαχαιράς από Δήμο και Κοινότητα, για ένα όμορφο και καθαρό χωριό.
Στο κοιμητήριο πριν λίγες ημέρες κόψαμε τα χόρτα, καθαρίσαμε τον περιβάλλοντα χώρο από σκουπίδια, μπάζα και ασπρίσαμε.....
Στον κεντρικό δρόμο του χωριού, αλλά και στους δρόμους μέσα σε αυτό κόψαμε χόρτα και κλαδιά.
Στην κεντρική πλατεία του χωριού, στον περιβάλλοντα χώρο της εκκλησίας, του σχολείου και της Κοινότητας κόψαμε χόρτα, κλαδιά και ασπρίσαμε μάντρες και παρτέρια.
Με συνεχείς παρεμβάσεις ο Δήμος (συνεργεία, μηχανήματα) η Κοινότητα (πάγια) ή συνεργασίες, προσπαθούμε να έχουμε ένα καθαρό και όμορφο χωριό.
Η προσπάθεια αυτή είναι συλλογική και χρειάζεται να συμμετέχουν όλοι... γι αυτό καθαρίζουμε τον χώρο γύρω από την οικία μας και κόβουμε χόρτα και κλαδιά από το οικόπεδο.
Δεν πετάμε αδρανή υλικά, μπάζα και κλαδιά δίπλα στον κάδο σκουπιδιών, αλλά ειδοποιούμε τον Πρόεδρο για την ασφαλή μεταφορά τους σε χώρο περισυλλογής που έχουμε επιλέξει.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχω δει, όπως και άλλοι συγχωριανοί, ορισμένες κακόβουλες ενέργειες από κάποιους, όπως δολιοφθορά και ασέλγεια σε Δημοτική ή Κοινοτική περιουσία...
Δεν θέλω να αναφέρω κάτι συγκεκριμένο..., θα το κάνω όμως όταν θα υπάρχουν αποδείξεις...
Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Χρόνη, που παρακολουθεί και συντονίζει τα συνεργεία της καθαριότητας, επιβλέποντας ο ίδιος τις εργασίες.
Τυχόν αστοχίες ή παραλήψεις από τον Δήμο ή την Κοινότητα, είμαστε εδώ να τις διορθώσουμε...
Η κριτική καλοδεχούμενη...
Κάποιοι όμως πριν κάνουν κριτική, καλό θα ήταν να δουν τι έχουν κάνει ατομικά όσο και συλλογικά με τις υποχρεώσεις, αλλά και ποια η προσφορά τους στο χωριό μας...
Καλό Μεγαλοβδόμαδο σε όλους...


3 σχόλια:

  1. Μακάρι αυτά να γινόταν και στο αρχοντοχωρι που είναι όλο χόρτα και σκουπίδια . Σήμερα αύριο θα υπάρξουν φωτογραφίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργο μπράβο ,θα ξεπεράσεις κ τον πρώην πρόεδρο σας κ Νικ.Τριαντη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν κάποια στιγμή θα έπρεπε ο δημαρχος να δώσει βραβείο στους πρόεδροςγια την εργατικότητα είμαι σίγουρος θα το έπερνε εσυ Γιώργο Μπαρμαρουση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο