Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Η δύναμη του Φιλελληνισμού | Μια συζήτηση με τον Δρ. Βασίλη Κατσικιώτη


Greek Village Life

Ο Δρ. Βασίλης Κατσικιώτης και η Σημασία του Φιλελληνισμού για ένα Βιώσιμο Μέλλον...

Συνεχίζοντας την εποικοδομητική συζήτηση με τον διακεκριμένο οικονομολόγο Δρ. Βασίλη Κατσικιώτη, που ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη, εστιάζουμε στη διαχρονική αξία του Φιλελληνισμού και στον δυναμικό του ρόλο για την υλοποίηση ενός βιώσιμου μέλλοντος.


Ο Φιλελληνισμός, η αγάπη και ο σεβασμός προς την Ελλάδα και τον πολιτισμό της, αποτελεί μια διαχρονική αξία με ολοένα αυξανόμενη σημασία. Η ακμάζουσα Φιλελληνική κοινότητα, που αγγίζει εκατομμύρια ανθρώπους σε κάθε γωνιά του πλανήτη, διαθέτει τα απαραίτητα εφόδια για να ηγηθεί αυτής της κατεύθυνσης.


Σε μια εποχή γεμάτη πρωτοφανείς προκλήσεις, ο Φιλελληνισμός δύναται να λειτουργήσει ως φάρος ελπίδας. Φωτίζοντας τον δρόμο προς την ανάπτυξη της παιδείας, του πολιτισμού και της οικονομίας, μπορεί να συμβάλλει στην αειφορία και στην οικοδόμηση ενός βιώσιμου μέλλοντος για όλους.


Ο Δρ. Κατσικιώτης, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Stevens Institute of Technology και Διευθυντής της Moody’s Analytics, μοιράζεται μαζί μας τις ιδέες του για τον ρόλο του Φιλελληνισμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο