Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Το επίσημο έγγραφο. Μη βάσιμη και στο αρχείο. ΑΠΟΡΡΙΨΗ της αναφοράς - καταγγελίας του επικεφαλή της παράταξης ''Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια'' κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη και των ανεξάρτητων προερχόμενων από την ίδια παράταξη κ.κ. Απόστολου Πανταζή και Νικόλαου Ζώγα, που ζητούσαν την έκπτωση αιρετού από το αξίωμα του.

 


Στις 29 Μαρτίου 2024, σας ενημερώσαμε (δείτε εδώ), με πηγή το φιλικό και πάντα έγκυρο και αξιόπιστο τοπικό Blog ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS,  για την αναφορά - καταγγελία, η οποία διακινήθηκε στα τοπικά ΜΜΕ από τους ίδιους τους καταγγέλλοντες, του επικεφαλή της παράταξης ''Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια'' κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη.... και των ανεξάρτητων προερχόμενων από την ίδια παράταξη κ.κ. Απόστολου Πανταζή και Νικόλαου Ζώγα, οι οποίοι με την αναφορά - καταγγελία τους ζητούσαν την έκπτωση αιρετού από το αξίωμα του, γιατί όπως υποστήριζαν είχε ασυμβίβαστο και ζητούσαν από την Αποκεντρωμένη επιπλέον: «Να αναζητηθούν πειθαρχικές ευθύνες των εμπλεκόμενων υπαλλήλων που παρέλειψαν να τους ενημερώσουν επί του θέματος. Να διαταχθούν γενικά τα νόμιμα». Δηλαδή αναζήτηση ευθυνών και σε υπαλλήλους του Δήμου Ξηρομέρου.
Η θέση του καταγγελλόμενου, η οποία έγινε δεκτή ήταν: «Η ανωτέρω καταγγελία πρέπει να απορριφθεί ως αβάσιμη, προσβλητική και συκοφαντική προς την διοίκηση του Δήμου Ξηρομέρου και τις υπηρεσίες του και έχει ως σκοπό πέρα από τη δημιουργία εντυπώσεων, να εμποδίσει την ομαλή λειτουργία του δημιουργώντας διοικητικό φόρτο.
Επίσης οφείλουν οι αρχές ελέγχου να λαμβάνουν υπόψη την αξιοπιστία των καταγγελλόντων, την βασιμότητα και επαναληψιμότητα των καταγγελιών – προσφυγών και το γεγονός ότι η επίκληση των καταγγελλόντων γενικώς και αορίστως στην εξασφάλιση της νομιμότητας και των συμφερόντων του Δήμου, δεν αποτελεί πραγματικά νομικό υπόβαθρο, αλλά πολιτική σκοπιμότητα».
Σήμερα σας ενημερώνουμε ότι οι αρμόδιες προϊστάμενες αρχές, επελήφθησαν της καταγγελίας - αναφοράς, η οποία ΑΠΕΡΡΙΦΘΗΚΕ, κάτι που ήταν απολύτως φυσιολογικό και αναμενόμενο για αυτούς που γνωρίζουν πραγματικά τα ισχύοντα στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο της απόρριψης της αναφοράς - καταγγελίας.

mytikaspress

18 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
    ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ
    ΜΟΝΟ ΜΑ ΧΡΕΟΚΟΠΟΥΝ ΔΗΜΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί σωστα κάνουν αντιπολίτευση
      Εσείς προσπαθείτε με πονηριές να αποφύγετε τις ευθύνες

      Διαγραφή
  2. Υπάρχει κάποια απόδειξη αντίθετη στην καταγγελία ;;;Γιατί δεν βάζετε επίσημα έγγραφα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ
      ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ
      ΤΟ ΤΡΙΟ ΣΤΟΥΤΖΕΣ

      Διαγραφή
    2. Να βάλει την απόσπαση του ο Γερολυμος …..Μπορεί;;;;

      Διαγραφή
  3. Για πες και σε μας να εκπλαγούμε …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καρπαζοεισπράκτορες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δείξτε το έγγραφο με ημερομηνία από 1/1/2024 μέχρι 10/1/2024 που έγινε η απόσπαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι ρε φίλε 8:17 αυτοί χρεοκοπήσαμε το δήμο και έχουν το θράσος να καταγγείλουν ανόητα και ψεύτικα γεγονότα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τριανταφυλακη τους τελείωσες πολιτικά και δεν ξέρουν που βελανιζουν τα κακομοίρα συντροφακια γαλουνης παντααζης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα τα πούμε σε δυο τρεις μέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο