Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

O Δημάρχος Ξηρομέρου Γ. Τριανταφυλλάκης στο Αgriniodaily.gr για το Πλατυγιάλι (Photos).

 


Του Σωκράτη Τσόμπου.
15 Μαρτίου 2024.

Αίσθηση και πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει από εχθές η ανάρτηση του Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, σχετικά με την μεγάλη επένδυση στο Πλατυγιάλι,.... όπου εκεί παρουσιάζει μια σειρά φωτογραφιών οι οποίες διακινούνται στο διαδίκτυο (εντυπωσιακών ομολογουμένως), καθώς και ενδεικτικά κείμενα που κάνουν λόγο για την σχεδιαζόμενη επένδυση με τίτλο MEGA YAGHT MARINA AND RESORT NAUTILUS INVESTMENTS LIMITED.
Αίσθηση όμως προκαλεί και το έγγραφο της ΝΑΒΙΠΕ που έχει αναρτήσει ο κ. Τριανταφυλλάκης στο οποίο, μεταξύ άλλων, γίνεται λόγος για τη ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ των μετόχων της ΝΑΒΙΠΕ σε νέους επενδυτές.
Σήμερα στο Δημαρχείο του Ξηρομέρου στον Αστακό, όπου συναντήσαμε τον κ. Τριανταφυλλάκη, ήταν ιδιαίτερα φειδωλός και προσεκτικός και σε σχετική μας ερώτηση απάντησε ότι η ανάρτηση του αφορά αυτά που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.
Βέβαια μας είπε ότι βρίσκεται σε επαφή με κορυφαία στελέχη μεγάλης κατασκευαστικής εταιρείας ελληνικών συμφερόντων, που σχετίζεται με την επένδυση και οι συζητήσεις και η επικοινωνία εμπνέουν μια μεγαλύτερη και πιο βάσιμη αισιοδοξία σε σχέση με το παρελθόν.












mytikaspress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο