Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΗ ΒΑΡΔΑ

 


Αξιότιμε κύριε Περιφερειάρχη,

Με ιδιαίτερη ανησυχία έγινα αποδέκτης της πληροφορίας ότι ανακοινώθηκε το κλείσιμο του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στη Βάρδα Ηλείας με καταληκτική ημερομηνία 5/4/2024.Πρόκειται,σαφέστατα,για μια απόφαση που θα εγείρει έντονες αντιδράσεις από τους κατοίκους της περιοχής ανοίγοντας ουσιαστικά το δρόμο στο μαρασμό και την υποβάθμισή της.....



Το συγκεκριμένο τραπεζικό κατάστημα εξυπηρετεί άψογα εδώ και πολλά χρόνια δυο νομούς,καθώς η Ηλεία συνορεύει με την Αχαΐα μετά τη Μανολάδα.Επιπλέον,από το εν λόγω κατάστημα εξυπηρετούνται όλοι οι παραγωγοί φράουλας που κατέχουν γύρω στα 25.000 στρέμματα αγροτικής παραγωγής και έχοντας κολοσσιαίες επιχειρήσεις,υγιώς διακείμενες και προσοδοφόρες. Παράλληλα,εξυπηρετούνται και οι χιλιάδες οικονομικοί μετανάστες που διαβιούν και εργάζονται στην περιοχή της Βουπρασίας. Τέλος,σχεδόν όλοι οι κάτοικοι του δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης διαθέτουν τραπεζικό λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς που διαδέχτηκε την Αγροτική και Εμπορική Τράπεζα μετά το κλείσιμό τους.

Περισσότερα αριθμητικά και στατιστικά στοιχεία είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή και όλα συνηγορούν στο γεγονός ότι χρειάζεται ισχυρή πίεση ώστε να αποτραπεί το επικείμενο κλείσιμο του συγκεκριμένου καταστήματος.

Οι κάτοικοί ήδη έχουν ξεσηκωθεί,ο δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης έχει ήδη προβεί στις απαραίτητες ενέργειες και είναι αδήριτη ανάγκη να ενσκύψει στο μείζονος σημασίας πρόβλημα και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ασκώντας ισχυρή πίεση προς την αποτροπή της απερίσκεπτης αυτής απόφασης της Τράπεζας Πειραιώς.

Σας παρακαλώ να πράξετε τα δέοντα.



Με εκτίμηση

Καπλάνης Διονύσιος

Αντιπρόεδρος Περιφερειακού συμβουλίου

Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Ηλείας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο