Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Επιστολή κοινοτικού συμβούλου Άρη Αποστολάκη για τις μπασκέτες στο Λύκειο Μύτικα. Η δική μας έρευνα να μάθουμε τι πραγματικά συμβαίνει.

 

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Πήραμε επιστολή από τον κοινοτικό σύμβουλο Άρη Αποστολάκη, που παρακάτω σας την παρουσιάζουμε αυτούσια ως οφείλουμε, που αφορά τις νέες μπασκέτες στο Λύκειο Μύτικα..... Επειδή το θέμα των μπασκετών του Λυκείου Μύτικα, αναδείχθηκε μέσα από το blog μας τον Ιούλιο του 2022 (δείτε εδώ), με την βοήθεια του φίλου και αναγνώστη του blog μας Μανώλη Βαρδή και επειδή το ενδιαφέρον για το χωριό μας είναι και γνωστό και διαχρονικό, κάναμε μία έρευνα να ρωτήσουμε και να μάθουμε τι πραγματικά συμβαίνει.
Διαβάζοντας τα λεγόμενα του κοινοτικού συμβούλου, επικοινωνήσαμε με την δημοτική αρχή και μας ενημέρωσαν ότι οι νέες μπασκέτες, σύμφωνα με τον ανάδοχο και τον επιβλέποντα μηχανικό είναι προδιαγραφών ολυμπιακού τύπου με πρόβολο 260 εκ. και μάλιστα υπάρχουν τα ανάλογα χαρτιά που πιστοποιούν την προμήθεια τους από την Sports Solutions.
Εμείς μπήκαμε στο site της εταιρείας (https://www.sportsolutions.gr) και σε μία αντιπαραβολή που κάναμε βλέπουμε ότι οι μπασκέτες είναι ολόιδιες.

Sports Soloutions: Μπασκέτα Ολυμπιακού τύπου με πρόβολο 260 εκ. Ταμπλό διαστάσεων 180 x 105 εκ. με συμπαγές στεφάνι, αντηρίδες στήριξης του ταμπλό και βάση πάκτωσης στο έδαφος. Ύψος στεφανιού 305 εκ.

Οι μπασκέτες που μπήκαν στον Μύτικα:


-----------------------------

Η επιστολή του κοινοτικού συμβούλου Άρη Αποστολάκη.


Με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα σήμερα ότι οι απρόσκλητοι επισκέπτες, οι οποίοι πριν δύο μήνες περίπου ήρθαν στο Λύκειο Μύτικα για να τοποθετήσουν υποτίθεται τις καινούργιες μπασκέτες στο γήπεδο του προαύλιου του Λυκείου και που διώχτηκαν κακήν κακώς από την Μηχανικό του Δήμου και από τον Αντιδήμαρχο Έργων του Δήμου Ξηρομέρου, επειδή τοποθετούσαν αυτοσχέδιες μπασκέτες και αυτοσχέδια ταμπλό με ηλεκτροκόλληση, τα οποία στη συνέχεια βάφανε με ένα πινέλο, οι ίδιοι οι επισκέπτες λοιπόν πριν λίγες μέρες, αφού δεν τους πήρε χαμπάρι κανένας για να τους διώξει, ήρθαν ξανά στο Λύκειο και ολοκλήρωσαν την αποστολή τους, βάζοντας ακριβώς τις ίδιες μπασκέτες και τα ίδια ταμπλό.
Είναι πραγματικά να γελάει κάνεις.
Καλώ λοιπόν την δημοτική αρχή να τις ξηλώσει και να τοποθετηθούν καινούργιες μπασκέτες, με την ανάλογη πιστοποίηση για να μην θρηνήσουμε θύματα. Είναι ντροπή.
Οι απρόσκλητοι επισκέπτες αυτή τη φορά ξεπέρασαν τα όρια του θράσους, καλό θα είναι για ανάλογες περιπτώσεις να ενημερώνεται και κάποιος αιρετός προκειμένου να μην επαναληφθεί αυτή η κατάσταση.
Ενδεικτικά σας παραθέτω φωτογραφίες από τα ταμπλό και τις μπασκέτες, οι οποίες τραβήχτηκαν σήμερα και πριν από δύο μήνες. Είναι ακριβώς τα ίδια.
Θα πρέπει επιτέλους η δημοτική αρχή να τραβήξει τα αυτιά των απρόσκλητων επισκεπτών γιατί την εκθέτουν ανεπανόρθωτα.

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

ΜΕΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΥΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

4 σχόλια:

 1. Στα σχολεία και στα γήπεδα του Αστακού έχουν τις πιο παλιές μπάσκετ η οποίες είναι επικίνδυνες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ..ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΔΕΚΤΟΥΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΒΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΡΥΞΗ ΑΦΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΑ ΞΕΓΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΩΡΑ ΣΥΓΚΟΛΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ; παρακαλω να δημοσιευτει το σχολιο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. αμα περιμενις τωρα ότι θα απαντησει ο δημος σωθηκες Φαινεται οτι τους επιασαν με τη γιδα στη πλατη ..και φεραν κανονικες μπασκετες Απλα πραγματα

   Διαγραφή
 3. Οι μπασκέτες αυτές λέγονται Ολυμπιακού τύπου και έχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές .αυτος ο αποστολιδης τι ειναι ; παίχτης μπάσκετ . βγαίνει ο κάθε πικραμένος και γραφει ότι να ναι

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο