Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Πρόσκληση της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Αιτ/νιας στη σύσκεψη για τη σύσταση επιτροπών εκλογικού αγώνα, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου στο imperial ,

 


Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής εν όψει των Ευρωεκλογών αναπτύσσει μια δέσμη πολιτικών και οργανωτικών πρωτοβουλιών τόσο σε Εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.....

Ειδικότερα και με βάση πρόσφατη εγκύκλιο του Γραμματέα του, Ανδρέα Σπυρόπουλου, προχωρεί σε κάθε Νομό  της χώρας στην συγκρότηση  Δημοτικών Επιτροπών Εκλογικού αγώνα, οι οποίες θα έχουν και την συνολική ευθύνη για την διενέργεια των εκλογικών διαδικασιών και όχι μόνο. 

Προς αυτή την κατεύθυνση η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Αιτωλοακαρνανίας συγκαλεί διευρυμένη Νομαρχιακή σύσκεψη προκειμένου να δρομολογηθούν  οι απαραίτητες διαδικασίες για την συγκρότηση των επί μέρους Δημοτικών Επιτροπών Εκλογικού Αγώνα στην Αιτωλοακαρνανία.

Η παραπάνω σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 19: 00 μ.μ στο ξενοδοχείο IMPERIAL στο Αγρίνιο.

Στην σύσκεψη καλούνται να λάβουν μέρος, η Βουλευτής του Νομού, τα Μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, τα Μέλη των Συντονιστικών Δημοτικών Οργανώσεων και οι αναπληρωτές τους, τα Μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, οι υποψήφιοι Βουλευτές του Νομού και πρώην Μέλη των ΝΕ, ΚΠΕ, εκλεγμένοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς και διατελέσαντες πρ. Βουλευτές, πρ. Περιφερειάρχες/Αντιπ, πρ. Νομάρχες/Αντιν, πρ. Δήμαρχοι/Αντιδ, πρ. Περιφερειακοί και πρ. Δημοτικοί Σύμβουλοι, στελέχη Συνδικαλιστικών Οργανώσεων και Επιμελητηρίων κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο