Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Προσοχή: Επιτήδειοι επιχειρούν να εξαπατήσουν γονείς στο Αγρίνιο υποδυόμενοι τα παιδιά τους «που χτύπησαν»


«Γιατρός» με... σπαστά ελληνικά «προδόθηκε» όταν είπε σε πατέρα ότι το ανήλικο παιδί του θα χειρουργηθεί στο... ΚΑΤ

Ανάστατοι είναι αρκετοί συμπολίτες που σήμερα 27 Μαρτίου δέχθηκαν τηλεφωνήματα από αγνώστους, με αποκρύψεις, οι οποίοι και είχαν σκοπό να τους εξαπατήσουν......

Τις τελευταίες ώρες έχουν καταγραφεί αρκετά περιστατικά στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου και ήδη αρκετά έχουν καταγγελθεί στις αστυνομικές αρχές. Επιθυμώντας να προφυλάξουν τυχόν ανυποψίαστους συμπολίτες ορισμένοι εξ αυτών ενημέρωσαν και το agriniopress.

Σύμφωνα με καταγγέλλουσα, οι άγνωστοι επίδοξοι απατεώνες κάλεσαν τον σύζυγό της με απόκρυψη. Στο πρώτο τηλεφώνημα η φωνή στην άλλη μεριά της γραμμής υποδύθηκε τον ανήλικο γιό τους, «κλαίγοντας» και υποστηρίζοντας ότι έχει χτυπήσει.

Μετά από λίγο, στο δεύτερο τηλεφώνημα, έτερη φωνή με σπαστά ελληνικά υποδύθηκε τον… γιατρό. Υποστήριξε ότι το παιδί θα πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα.

Με αυτή την μεθοδολογία οι επιτήδειοι ζητούν αριθμούς λογαριασμών και κατορθώνουν να αποσπούν χρηματικά ποσά. Μόνο που εν προκειμένω ο… «ιατρός» δήλωσε στον Αγρινιώτη πατέρα ότι ο ανήλικος γιος του ετοιμαζόταν να χειρουργηθεί στο… ΚΑΤ της Αττικής.

Παρότι γκαφατζήδες, στην περίπτωση αυτή, συνιστάται μεγάλη προσοχή σε τέτοιου είδους τηλεφωνήματα και ιδίως σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας.

agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο