Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Νέας Σμύρνης "ΑΧΕΛΩΟΣ" στην εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στους ήρωες Μάρκο Μπότσαρη Κ φιλέλληνα Λόρδου Βύρωνα για την επέτειο των 200 χρονών απο τον θάνατο τούς


Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της UNESCO Club of the Department of Piraeus and Islands International Action Art την Παρασκευή 20 Μαρτίου που ήταν  αφιερωμένη στους ήρωες Μάρκο Μπότσαρη Κ φιλέλληνα Λόρδου Βύρωνα για την επέτειο των 200 χρονών απο τον θάνατο τούς......

πηγη facebook Q Γκέλυ Ταπραντζή


Σαν Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Ν.Σμύρνης "ΑΧΕΛΩΟΣ" Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την πρόσκληση την UNESCO CLUB.

Με την εκδήλωση αυτή τιμούμε δύο σπουδαίες προσωπικότητες, δύο αγωνιστές που συνέβαλαν στην ελευθερία της πατρίδας μας και η φήμη τους ξεπερνάει τα ελληνικά σύνορα.

Σαν σύλλογος αγκαλιάζουμε και στηρίζουμε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες αφού μας δίνετε η ευκαιρία να αναδείξουμε την σημαντική προσπάθεια του Συλλόγου μας για την προβολή της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς μας και σύνδεση με τις ρίζες μας.

 "Ευχαριστούμε το πατριώτη και χοροδιδάδκαλο μας Γιωργος Κολοζακης για τα τόσα χρόνια πού είναι δίπλα μας και με την προσφορά του και με την υπομονή του μας διδάσκει χορούς από την πατρίδα μας και από όλη την Ελλάδα"













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο