Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Έκλεισε λόγω επικινδυνότητας η παιδική χαρά της Κατούνας.

 


Έκλεισε λόγω επικινδυνότητας η παιδική χαρά της Κατούνας.
 

Ειδικότερα σε απόφαση που πήρε το νέο τοπικό συμβούλιο της Κατούνας, έκλεισε λόγω επικινδυνότητας την παιδική της πόλης, ώστε να αποφευχθούν τυχόν τραυματισμοί μικρών παιδιών.



Είναι γεγονός ότι γονείς έχουν εκφράσει, πολλές φορές τα παράπονά τους για την κατάσταση στην οποία είχε εγκαταλειφθεί η παιδική χαρά, άλλωστε και οι φωτογραφίες αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα.  

Καλό θα είναι οι γονείς να μην επιτρέπουν στα παιδιά τους να εισέρχονται στο χώρο της παιδικής χαράς καθώς προφανώς διατρέχουν κίνδυνο για τη σωματική τους ακεραιότητα, μέχρι η νέα δημοτική αρχή να αναλάβει και να εκτελέσει τις απαραίτητες ενέργειες για την αποφυγή του κινδύνου.








10 σχόλια:

  1. Τη λέτε αλήθεια;; πέφτει από τα σύννεφα ο κόσμος;;; 4 χρόνια η κατουνα ήταν στον αυτόματο και ο πρώην πρόεδρος βγήκε αυτή τη φορά πρώτος στο γενικό του συνδυασμού του, τον επιβράβευσε ο κόσμος με την ψήφο του, άρα ως προς τη η έκπληξη;;;; Ακατάλληλη παιδική χαρά και ξανά ψηφίζουν, ωραία κριτήρια ψήφου. Για την κατάντια του τόπου υπεύθυνος είναι πρώτα από όλα ο κόσμο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι επειδή όλος αυτός ο κόσμος της Κατουνας και γενικότερα του πρώην δήμου Μεδεωνος είναι για πολλά κλάματα και δεν θα πάει ποτέ μπροστά. ναι ο λαός της Κατουνας έφερε στην πρώτη θέση δύο άτομα ανίκανα που ευθύνονται για την καταστροφή της. Μην μιλάει κανένας σας τους ψηφίσατε φάτε τους στην μάπα τώρα.

      Διαγραφή
    2. Το πιστεύω ακράδαντα ότι φταίνε μόνο και μόνο ολοι αυτοί που ψιφηζουν μόνο φουσκιες θέλουν και τίποτα άλλο

      Διαγραφή
    3. Πολύ σωστά τα λες έτσι είναι. ΚΑΤΑΝΤΙΑ

      Διαγραφή
  2. Εσύ ξέρεις ο λαός να έχει μυαλό αφού δεν μπορεί να κατανόηση ότι η ψήφος είναι ιερό πράγμα από εκεί και πέρα άστα να πανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκεί που η επίστημη πραγματικά σηκώνει ψηλά τα χέρια, πάνε ψηφίζουν ότι ψηφίζουν και μετά οι ίδιοι λένε δεν αλλάζει τίποτα, είναι να τρελενεται κάνεις, και μη μου πει κανείς ότι φταίνε μόνο αυτοί που είναι στην Κατουνα, οι Αθηναίοι που έρχονται και ψηφίζουν είναι ακόμη χειρότεροι που υποτίθεται είναι παραπέρα και έχουν άλλες παραστάσεις, δεν υπάρχει σωτηρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απ' τις παιδικές χαρές ξεκίνησαν τι άλλο; εύκολο και για εντυπώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από κάπου φίλε έπρεπε να ξεκινήσουν αυτά βρήκαν σου αρεσουν; θα τους ζητήσετε και τα ρέστα .

      Διαγραφή
  5. ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΠΑΝΤΟΎ ΑΥΤΌ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ.Ο ΛΑΌΣ ΘΑ ΨΗΦΊΣΕΙ ΑΥΤΌΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΆΛΕΙ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ.ΤΟ ΕΠΌΜΕΝΟ ΣΤΆΔΙΟ ΕΊΝΑΙ Η ΑΦΑΣΊΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΊΟΔΟ.Ο ΛΑΌΣ ΑΠΟ ΚΆΤΩ ΘΑ ΦΩΝΆΖΕΙ.ΌΤΑΝ ΘΑ ΞΑΝΆΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΆΛΙ ΤΑ ΊΔΙΑ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΈΝΤΕ ΧΡΌΝΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΘΥΜΙΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είναι δικαιολογία αυτό, τη πάει να πει ψηφίζει όποιον του επιβάλουν, στο κάτω κάτω για δημοτικές εκλογές μιλάμε, το να κρυβόμαστε πίσω από αστείες δικαιολογίες για να στηρίζουμε τις λάθος επιλογές έιναι τελείως λάθος, ο λαός έχει την ευθύνη για την πορεία του τόπου τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο