Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Φάκελο με τρία σημαντικά έργα για την περιοχή, έδωσε στον Πρωθυπουργό ο Δήμαρχος κ. Κασόλας.



      Διάχυτη φαίνεται να είναι η ικανοποίηση του Δήμαρχου Ακτίου-Βόνιτσας κ. Κασόλα Αθανάσιου μετά από την επίσκεψη στη Βόνιτσα του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο πρωθυπουργός, απευθυνόμενος προς τον κ. Κασόλα, "Θα συνεργαστούμε, αγαπητέ μου Δήμαρχε, με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπως το κάναμε τόσα χρόνια τώρα. Θέλουμε ισχυρούς Δήμους, για να μπορούν να λύνουν τα δικά σας τοπικά προβλήματα", δίνοντας το μήνυμα ότι θα είναι κοντά στα προβλήματα της περιοχής.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS ο κ. Κασόλας έδωσε στον πρωθυπουργό φάκελο με τρία σημαντικά έργα για την περιοχή, και ζητά τη στήριξη του. ....

 

Η νέα δημοτική αρχή θεωρεί ότι τα συγκεκριμένα έργα συμβαδίζουν απόλυτα με τον τοπικό σχεδιασμό, ενώ παράλληλα καταδεικνύουν και την προσοχή που πραγματικά της αξίζει. 

Να υπενθυμίσουμε ότι η περιοχή του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας αποτελεί πλέον μία τουριστική περιοχή με πολλούς τουρίστες να την επισκέπτονται καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Δείτε τις φωτογραφίες:








6 σχόλια:

  1. "Φάκελο με τρία σημαντικά έργα" Ποια είναι τα έργα αυτά ;; Eίναι επτασφράγιστο μυστικό και δεν πρέπει να τα μάθουμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΕ ΘΑ ΓΕΡΑΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγκεφαλικά μοιράζει ο Δήμαρχος .
    Για 15 χρόνια Κασολα θα έχουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 15 χρόνια; Με το ζόρι στάθηκε στην αντιπολίτευση...

      Διαγραφή
    2. Γιατί μοιράζει εγκεφαλικά; Επειδή φωτογραφίζεται με τον Μητσοτάκη; Νομίζω, να κάνεις τον ακόλουθο του κάθε Μητσοτάκη, δεν είναι τιμητικό. Απλά δείχνει ότι το κόμμα είναι υπεράνω όλων.

      Διαγραφή
  4. Μερικοί ονειρευόταν πως θα είναι μια ζωή στην εξουσία και σε επισκέψεις σαν την παραπάνω θα πούλαγαν εφέ και δεν έκαναν τίποτα για τον δήμο μας. Τώρα είναι στην απέξω και βρίσκουν χαζές δικαιολογίες για να κράξουν τον δήμαρχο. Στα έργα που είναι προγραμματισμένα να γίνουν όταν ολοκληρωθούν με το καλό να δούμε τι αστείες δικαιολογίες θα βρουν να λένε πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο