Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Η δημοτική αρχή είναι περήφανη, που είναι αυτή που καθιέρωσε για πρώτη φορά την ζωντανή μετάδοση των Δημοτικών Συμβουλίων διαδικτυακά.


ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ


     Η δημοτική αρχή, με σεβασμό στον πολίτη, είναι αυτή που αποφάσισε και καθιέρωσε για πρώτη φορά την ζωντανή μετάδοση των Δημοτικών Συμβουλίων διαδικτυακά, μέσα από το κανάλι του Δήμου Ξηρομέρου στο YouTube......

Έχουν μεταδοθεί ζωντανά από το YouTube του Δήμου, μαζί με το πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, 54 συνεδριάσεις του.


Μπορείτε να ακούσετε και να δείτε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια στην διεύθυνση:

https://www.dimosxiromerou.gr/109-syndesmoi/2392-ixitika-praktika-tou-dimotikoy-symvouliou


Τέσσερις φορές που είχαμε πρόβλημα στη ταχύτητα του διαδικτύου στον χώρο του Δημαρχείου, δεν καταφέραμε την ζωντανή μετάδοση και ανέβηκαν κατόπιν τα ηχητικά πρακτικά. 

Όσον αφορά την τελευταία ζωντανή μετάδοση, υπήρχαν από την αρχή της μετάδοσης προβλήματα με την ταχύτητα του διαδικτύου και αυτό φαίνεται από τα συνεχή "παγώματα" της εικόνας. 

Υπήρξε διακοπή της διαδικτυακής σύνδεσης στο τέλος της 1ης απάντησης του Δημάρχου και αυτοί που δεν ακούστηκαν εξ αιτίας της διακοπής της σύνδεσης στο διαδίκτυο, ήταν ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος κ. Γερόλυμος, που απάντησαν σε 2 ακόμα επόμενες ερωτήσεις.

Επίσης στην  4 λεπτή περίπου διακοπή του διαδικτύου, δεν ακούστηκε και η ερώτηση του δημοτικού συμβούλου  κ. Κολοβού και η σύνδεση στο διαδίκτυο αποκαταστάθηκε στην μέση της απάντησης του Αντιδημάρχου κ. Γερόλυμου στον κ. Κολοβό.

Επίσης για όσους δεν γνωρίζουν, τα επίσημα πρακτικά είναι τα ηχητικά που καταγράφονται μέσω της μικροφωνικής του Δήμου και όχι η ζωντανή μετάδοση του Δημοτικού Συμβουλίου στο YouTube, που είναι πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, στα πλαίσια της διαφάνειας και της ενημέρωσης όλων των δημοτών.

Με την ίδια συνέπεια απέναντι στους δημότες μας θα συνεχίσουμε... τα υπόλοιπα είναι στα όρια του φαιδρού.


ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο