Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΉΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΖΩΝΩΝ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΣΤΑΚΟΥ




πηγη facebook  Γιωργος Μαρινος

Γιώργος  Μαρίνος:  Η γενικότερη και βασική εκπαίδευση των ανθρώπων γίνεται στην παιδική τους ηλικία.. Εκεί όλα χτίζονται και όλα γκρεμίζονται.. Το ταεκβοντο είναι σίγουρο ότι συμβάλει θετικά σε αυτή την κατεύθυνση..!!
Σας ευχαριστώ πολύ γονείς και αθλητές για την συνεργασία.. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την πρόοδο τους..

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 στο ΔΑΚ ΑΣΤΑΚΟΥ πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις για αλλαγή ζώνης για τους Μαθητές του Ταεκβοντο του Κένταυρου Αστακού..... Οι μαθητές εξετάστηκαν στην προκαθορισμένη ύλη που απαιτείται για την προαγωγή τους στην επόμενη ζώνη και παρουσίασαν με τον καλύτερο Τρόπο την τεχνική τους κατάρτιση, την δύναμη, την αγωνιστική τους ετοιμότητα και κυρίως την γνώση τους στην Αυτοάμυνα. Όλα αυτά εκτελώντας τα με πειθαρχία και σεβασμό σύμφωνα με τους κανόνες και τις αρχές της τέχνης του Ταεκβοντο. Η μεγάλη συμμετοχή των γονιών και θεατών στις εξέδρες και το χειροκρότημα τους κατά την εκτέλεση των ασκήσεων από τους μαθητές, τους βοήθησαν στην μέγιστοποιηση της απόδοσης, δημιουργώντας ταυτόχρονα μια όμορφη ατμόσφαιρα. Εξεταστική επιτροπή είχαν οριστεί δύο υψηλόβαθμοι Δάσκαλοι στην Ιεραρχία του Ταεκβοντο ο Κύριος ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ θεοδωρος και ο Κύριος ΠΑΛΑΥΡΑΣ Απόστολος οι οποίοι αναφέρθηκαν με ευμενή σχόλια το γενικότερο επίπεδο του Κενταύρου, εντυπωσιασμενοι από την αφοσίωση, την πειθαρχία και την ακρίβεια των ασκήσεων από τους μαθητές. Τα συγχαρητήρια μας στα παιδιά και τις ευχαριστίες μας σε όλους τους γονείς για την συνεργασία καθώς και σε όλους τους παρευρισκομενους θεατές για την στάση τους και το χειροκρότημα τους κατά την διάρκεια της εκδηλωσης. Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμο Ξηρομερου για την παραχώρηση του Σταδίου.

Επόμενος στόχος για τον Κενταυρο το Φεβρουάριο η συμμετοχή στο Δ/κο πρωτάθλημα Ταεκβοντο στη Χαλκίδα και την 23-25 Φεβρουαρίου ταξίδι στα Τίρανα για συμμετοχή σε ένα δυνατό καμπ Ταεκβοντο.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΎΠΟΥ ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο