Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Δήμος Ακτίου Βόνιτσας: Έπιασε δουλειά η νέα Δημοτική Αρχή, Κατούνα.



       Έπιασε δουλειά η νέα Δημοτική Αρχή που προέκυψε από τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, σε ανάρτησή της η Αντιδήμαρχος Αθηνά Καρέλου στέλνει το μήνυμα προς τους δημότες της όμορφης πόλης της Κατούνας ότι, ο δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας κ. Αθανάσιος Κασόλας έχει δώσει τη σαφή κατεύθυνση για την ανάληψη δράσεων και πρωτοβουλιών οι οποίες θα ενισχύσουν την ποιότητα ζωής των δημοτών.

Στο πλαίσιο αυτό η κα Αντιδήμαρχος δημοσιεύει μία σειρά από φωτογραφίες με τις δράσεις ευπρεπισμού στην πόλη της Κατούνας.

Δείτε τις φωτογραφίες: 











 

4 σχόλια:

  1. Το χωριό εδώ και 9 χρόνια ήταν στον αυτόματο δεν είχε γίνει το παραμικρό, ευτυχώς βγήκε ο Κασόλας δήμαρχος και η Κατούνα δεν θα έχει το χάλι που είχε 9 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Αντιδήμαρχος και ο καινούριος πρόεδρος της τοπικής κοινότητας είναι ένα δίδυμο που θεωρώ θα πράξουν τα δέοντα για την καλυτέρευσή των δημοτών. Γιατί η Κατούνα ήταν ένα κεφαλοχώρι και παραλίγο να το σβήσουν από το χάρτη ευτυχώς η τύχη που δεν ήταν με το μέρος τους για να μπει η ταφόπλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δηλαδη οταν ηταν αντιδημαρχος τα προηγουμενα χρονια ηταν στον αυτοματο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ρε στον αυτόματο ήταν δεν θυμάσαι, φάε σκόνη τώρα από όλους για πέντε χρόνια και βλέπουμε και δεν περνάνε και εύκολα Κασόλα αλλαξετα όλα

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο