Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Θανάσης Κασόλας : Συνάντηση με τον πρώην δήμαρχο κ. Γιάννη Σεράφη και τον κ. Θεοδωρο Στούπα πρώην αναπληρωτή δήμαρχο.

πηγη facebook Thanasis Kasolas

      Σημερινή συνάντηση μου με δυο παλιούς αυτοδιοικητικούς, τον πρώην δήμαρχο κ. Γιάννη Σεράφη και τον κ. Θεόδωρο   Στούπα πρώην αναπληρωτή δήμαρχο  που το ενδιαφέρον τους παραμένει αμείωτο για την ΔΕ Μεδεώνος με τους οποίους συζητήθηκαν θέματα για την ΔΕ Μεδεώνος!.....


13 σχόλια:

  1. Όλοι στο Κύμα Αλλαγής θα έρθετε μπας και σωθείτε. Εδώ και 9 χρόνια μηδέν προσφορά αλλά στα καλά που έρχονται για τον δήμο μας θα επωφεληθείτε και εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό εννοούσε αλλαξέτα όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα έργα που θα κάνει ο Θανάσης οι άλλοι δύο δεν πρόκειται να τα έκαναν ούτε σε 100 θητείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο πρώην τι θα τον συμβουλεύσει? ωραία εικονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα λόγια είναι περιττά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Δήμος μας θέλει Γενικό Γραμματέα.Ο Κύριος Στούπας θα έκανε για αυτή την θέση.Με την εμπειρία ,τις γνώσεις ,τόσον πολλών χρόνων θα μας φέρει την ανάπτυξη που όλοι επιζητούμε.Το μεγάλο ατού των καλών δημοσίων σχέσεων του ,θα βοηθούσε τον Δήμο μας.Ας το δείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο νόμος προϋποθέτει ο Γενικός εκτός των άλλων πρέπει να είναι πτυχιούχος ΑΕΙ ή ΤΕΙ

      Διαγραφή
  7. ΘΕΤΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ . .ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Η ΚΑΤΟΥΝΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ .ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΤΟΥΝΑ -ΛΟΥΤΡΑΚΙ . ΣΦΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΦΡΑΓΜΑ ΑΧΥΡΩΝ ΚΑΙ ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΡΥΦΟΥ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ . ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΩΡΙΜΑΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΡΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΚΑΙ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ, . ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Η ΚΑΤΟΥΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ.ΥΓΕΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κεφάλαιο δυστυχώς, που έχει μείνει στην λάθος πλευρά της ιστορίας. Οι αποφάσεις και οι πράξεις αυτών των ανθρώπων εξαθλίωσαν τον τόπο μας, δεν τον πήγαν μπροστά! Τα έργα που απαριθμήσατε είχαν την δυνατότητα χρόνια τώρα να τα υλοποιήσουν και δεν το έκαναν..Άλλα πως μπορείς να εμπιστευτείς ανθρωπους όταν πάνε όπου φυσάει ο άνεμος; Η ιστορία και το παρελθόν κάνει σαφές ότι το να ακούτε τέτοιες φωνές που έχουν αποδειχθεί παραπλανητικές, εμποδίζει την αλλαγή που τόσο σθεναρά υποσχεθήκατε ότι θα φέρετε. Ο κόσμος με την ψήφο του έδειξε πως είχε ανάγκη την αλλαγή και όχι να βλέπει τα ίδια πρόσωπα που τον δυνάστευσαν! Η ζωή προχωράει μπροστά κύριε δήμαρχε, πάρτε συμβουλές από νέους ανθρώπους, με όραμα και ονειρα για τον τόπο τους και μην στέκεστε σε αναχρονιστικές, υποδεέστερες τακτικές, γιατί ρεζιλεύεστε και πέφτετε στα μάτια μας αφού μας δείχνετε ότι δεν μπορείτε να διακρίνετε απλά πράγματα.. όπως το ποιους
      ανθρώπους αξίζει να έχετε δίπλα σας και από ποιους να παίρνετε συμβουλές!

      Διαγραφή
    2. Συγχαρητήρια σωστά τα είπατε, ο δήμαρχος είναι νέος άνθρωπος μορφωμένος, δεν έχει καμία ανάγκη αυτούς τους ανθρώπους

      Διαγραφή
    3. Ναι όλα τα έργα θα γίνουν μέχρι το καλοκαίρι περιμενε

      Διαγραφή
  8. Δεν υπάρχουν λόγια σε όλα αυτά που γίνονται και πρόκειται να δούμε. Τι έχεις Γιάννη ό,τι είχα πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο