Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024

Παρεμβάσεις στο Δημοτικό Σχολείο Ρίβιου, από το πρόγραμμα ανέργων ηλιακής ομάδας 55-67 του ΟΑΕΔ (συνεργείο Φυτειών), σε συνεννόηση και με παρουσία του νέου Προέδρου της Κοινότητας Παπαδάτου.



ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ


      Η δημοτική αρχή συνεχίζει τις καθημερινές παρεμβάσεις σε όλες ανεξαιρέτως τις Κοινότητες του Δήμου Ξηρομέρου, λύνοντας χρονίζοντα προβλήματα.
Αυτή την φορά στο Δημοτικό Σχολείο Ρίβιου, έγιναν πολλαπλές παρεμβάσεις στους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, σε συνεννόηση και με παρουσία του νέου Προέδρου της Κοινότητας Παπαδάτου Αποστόλη Γαλαζούλα. Πολλαπλές παρεμβάσεις ευπρεπισμού για την βελτίωση της καθημερινότητας των μικρών μαθητών του σχολείου.
Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν με την βοήθεια των συμβασιούχων από το συνεργείο Φυτειών του Δήμου Ξηρομέρου, του προγράμματος ανέργων ηλιακής ομάδας 55-67 του ΟΑΕΔ.
Το πρόγραμμα 55-67 του ΟΑΕΔ το αξιοποίησε για πρώτη φορά σε τέτοιο βαθμό η παρούσα δημοτική αρχή, με ελάχιστο οικονομικό κόστος για το ταμείο του Δήμου Ξηρομέρου, δίνοντας δουλειά σε συμπατριώτες μας, οι οποίοι έχουν χωριστεί σε ομάδες εργασίας και παρεμβαίνουν στις Κοινότητες σε όλο τον Δήμο Ξηρομέρου, με έργο σημαντικό και ορατό σε όλους μας.

 



















 

11 σχόλια:

  1. Ο προηγούμενος πρόεδρος δεν ήταν κολλητός του γερολυμου και δεν του δυνανε τα μηχανήματα βλέπεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΦΟΙΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΤΙΡΙΟ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΥΘΕΙ ΤΟ ΚΡΙΝΩ ΘΕΤΙΚΟ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο προηγούμενος πρόεδρος είχε μηχανήματα και τον γερολυμο αλλά δεν ήθελε να κάνει εργασιες στο χωριό αλλά κοντα στα χωράφια του. Επισης είχε τη πάγια προκαταβολή 4χ 2.000€ το χρόνο =8.000 την τετραετία . Ρωτά τα τον τι έκανε πονηρούλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι αυτο ο κοσμος τον εστειλε σπιτι του .

      Διαγραφή
    2. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ 9.21ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΗΣΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ .Ο ΖΑΡΕΝΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΧΑΣΕ .Ο ΖΑΡΕΝΤΗΣ ΠΗΡΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ.

      Διαγραφή
    3. ΜΗΝ ΛΕΣ ΧΑΖΕΜΑΡΕΣ 11.09 ΥΠΑΡΧΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΗ ΝΑ ΚΑΝΗ ΤΙΠΟΤΑ.ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΗ.

      Διαγραφή
    4. Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΜΑΖΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΣΤΟ Τ Σ ΑΡΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΕΥΘΗΝΕΣ. ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΤΟΥ Τ.Σ.ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ Τ.Σ. ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΞΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΗ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΕΝΑ.

      Διαγραφή
    5. ΑΣ ΤΑ έκανε ο τωρινός πρόεδρος ΠΟΥ ήταν τοπικός Σύμβουλος ΜΕ αρμοδιότητα για τα προβλήματα ριβιου ΚΑΙ Αγίου Στεφανου

      Διαγραφή
  4. Μπράβο πρόεδρε να δούμε κάνα έργο στο ριβιο είπαμε η Παπαδάτου έχει πρόεδρο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χίλια μπράβο έτσι πρέπει να δουλεύει το πρόγραμμα και τα παιδιά να μην είναι άνεργα και ο δήμος ασπροπρόσωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο