Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ-ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ , ΠΟΑΥ και άλλα….. Γράφει-Σχολιάζει Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ




Νέα δυναμική στις Δημοτικές εκλογικές διαδικασίες επέφερε η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Δικηγόρου κ. Δημήτρη Μπόνη για το αξίωμα του Δημάρχου Ξηρομέρου......

Και τούτο γιατί πολλοί είναι αυτοί που εκτιμούν ότι πρόκειται για υποψηφιότητα που συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις όχι μόνο να αλλάξει, αλλά να ανατρέψει το σκηνικό στο Δήμο Ξηρομέρου, εξασφαλίζοντας μια νέα Δημοτική Αρχή, έναν νέο Δήμαρχο που θα πλαισιώνεται από νέους και παλαιούς αλλά άφθαρτους συμβούλους και συνεργάτες.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Μπόνη προκάλεσε ‘’ταραχή’’ στην τοπική κοινωνία και πολλοί ήσαν αυτοί που τάχθηκαν ανεπιφύλακτα υπέρ, ενώ, εξίσου πολλοί, ήταν και εκείνοι, που αντιτάχθηκαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και , ιδίως, με ποικιλόμορφα σχόλια, κατά της υποψηφιότητας.

Απ ότι μαθαίνω ο κ. Μπόνης ήταν ενθουσιασμένος από την αποδοχή της υποψηφιότητάς του και έκανε λόγο για πρωτοφανές κύμα συμπόρευσης και συμπαράστασης από πολλούς πολίτες, κυρίως Αστακιώτες αλλά και κατοίκους των χωριών του Ξηρομέρου, που νοιώθουν ως φτωχοί συγγενείς, με την παρούσα Δημοτική Αρχή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πολλοί ήσαν εκείνοι , που ασκούσαν, μέχρι την τελευταία στιγμή, κάθε πίεση στον κ. Μπόνη να μη θέσει υποψηφιότητα και να συνεργαστεί με τον Δήμαρχο κ. Τριανταφυλλάκη, θέτοντας τις βάσεις για την διεκδίκηση της Δημαρχίας την επόμενη πενταετία. Προφανώς, οι πιέσεις και οι παροτρύνσεις δεν βρήκαν κατάλληλο έδαφος, οπότε τα υπόλοιπα θα κριθούν στην εκλογική αρένα.

Και, βέβαια, όσοι βρήκαν την ευκαιρία να μου επιτεθούν για την δημοσιοποίηση της πληροφορίας σχετικά με την υποψηφιότητα Μπόνη- χαρακτηρίζοντάς με αναξιόπιστο και δημιουργό fake news-πήραν την απάντηση, χωρίς, ωστόσο, να έχουν την ντομπροσύνη να ζητήσουν συγγνώμη για τις ανοησίες τους και την προσπάθεια απαξίωσής μου……

Και νέος Συνδυασμός ;

Δεν ξέρω αν και πόσο ανησυχούν στην πλειοψηφούσα Δημοτική παράταξη από τις νέες εξελίξεις, αν και πληροφορίες λένε, πως, αν μη τι άλλο, υπάρχει έντονος προβληματισμός και εκεί που θεωρούσαν δεδομένη την εκλογή Τριανταφυλλάκη από τον πρώτο γύρο, τώρα αυτή η προοπτική απομακρύνεται, καθότι η συγκέντρωση του 43% συν μία ψήφος, που απαιτούνται για την εκλογή από τον πρώτο γύρο, όχι μόνο απομακρύνεται αλλά φαντάζει αδύνατη. Πόσο μάλλον, που είναι στα σκαριά η δημιουργία νέου Συνδυασμού με πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και συμμετοχή πολιτών και προσωπικοτήτων από όλο το πολιτικό φάσμα.

Σύμφωνα με πηγές, που θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, η ανακοίνωση του Συνδυασμού θα γίνει μέσα στον Ιανουάριο. Ήδη, υπάρχει μια συμπαγής ομάδα περίπου 50 ατόμων, οι οποίοι βρίσκονται σε διαβουλεύσεις. Μέχρι στιγμής, ενδιαφέρον για την ηγεσία στον υπό εκκόλαψη Συνδυασμό φαίνεται να υπάρχει από τον κ. Τζαχρήστα, τον κ. Κ. Γεωργούλα, ενδεχομένως και τον κ. Ν. Ζιώγα. Ακούγονται και άλλα ονόματα, αλλά , προς το παρόν, επισήμως, δεν είναι τίποτα ανακοινώσιμο.

Εάν ευοδωθούν οι προσπάθειες αυτές, αισίως θα έχουμε πέντε Συνδυασμούς, που θα διεκδικήσουν την Δημαρχία τον Οκτώβρη του 2023. Σε μία τέτοια περίπτωση, η εκλογή από τον πρώτο γύρο θα πρέπει να θεωρείται άπιαστο όνειρο, για όσους έχουν επενδύσει σε αυτό το ενδεχόμενο.

Βέβαια, στην πολιτική, ποτέ μη λες ποτέ, καθώς τα πάντα μπορεί να συμβούν. Ακόμη και τα πιο απίθανα πράγματα….

Τραπεζώματα….. Αγίου Νικολάου

Φρέσκια- ζωντανή σας λέω- τσιπούρα Ιχθυοτροφείου περιελάμβανε το γεύμα, που παραχώρησε η Λιμενάρχης Μεσολογγίου κ. Σκανδάλου στους επίσημους, που παραβρέθηκαν στις εορταστικές εκδηλώσεις για την μνήμη του Αγίου Νικολάου, στον Αστακό. Στην ταβέρνα του Γιαννούτσου , περί τα 25 άτομα απήλαυσαν τις ολόφρεσκες Τσιπούρες, που συνοδεύονταν από τα Ανάλογα ποτά. Κάποιες κακές γλώσσες λένε πως οι τσιπούρες ήταν προσφορά του ιχθυοπαραγωγού κ. Ιωαν. Κουρκουμέλη και τα ποτά κέρασμα της κ. Λιμενάρχου. Το χέρι μου στο Ευαγγέλιο, για το τι λένε οι κακές γλώσσες, δεν το βάζω….. Πάντως, παρών στο γιορταστικό γεύμα και ο ίδιος ο Ιχθυοπαραγωγός.

Και για την ιστορία, παρόντες ήσαν ο Δήμαρχος κ. Τριανταφυλλάκης, μετά συζύγου, η Πρόεδρος του ΔΣ κ. Ταπραντζή μετά συζύγου, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Γαλούνης, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Ντίνος μετά συζύγου, ο πρώην υπουργός κ. Λιβανός, ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Κωνσταντάρας, η Πρόεδρος Αστακού κ. Γριτσίπη, εκπρόσωποι Αστυνομικών , Στρατιωτικών και Λιμενικών Αρχών της περιοχής , οι ιερείς κύριοι Τέγας και Δαυίδ κ.α.

Τιμή για τους Μαχαιριώτες η παρουσία στις εκδηλώσεις των συγχωριανών μας, του Υποδιοικητή Αστυνομίας Ξηρομέρου κ. Τάκη Αγγέλη και του Προϊσταμένου του Λιμεναρχείου Αστακού κ. Μπάμπη Παπαχαραλάμπους.

Ο Άγιος Νικόλαος, Μεγάλη η χάρη του, κατάφερε να τους φέρει όλους μαζί, συνδαιτυμόνες στο εορταστικό Τραπέζι.

Και του Χρόνου, με υγεία για όλους επώνυμους και ανώνυμους.

Δημοψήφισμα για την ΠΟΑΥ ;

Ναι, μπορεί να γίνει άτυπο, από την Επιτροπή Αγώνα και με την συνδρομή του Δήμου. Το Δημοψήφισμα δεν θα είναι δεσμευτικό. Δεν μπορεί να είναι αλλά η απόφαση της Τοπικής Κοινωνίας δεν μπορεί να αγνοηθεί από Κυβέρνηση, Αντιπολίτευση, ΣτΕ και ενδεχομένως Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Την περασμένη Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, έγινε ένα αντίστοιχο Δημοψήφισμα για τοπικό σοβαρό θέμα (μετεγκατάσταση του χωριού ) στην Κοινότητα Ακρινή Κοζάνης, που έχει περίπου 700 μόνιμους κάτοικους. Το αποτέλεσμα ήταν συντριπτικό υπέρ του αιτήματος της Τοπικής Κοινωνίας να μετεγκατασταθεί το χωριό, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στις λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ και αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα μόλυνσης και υποβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Το σημαντικό είναι ότι η εκεί Επιτροπή αγώνα, με τη συνδρομή του Δήμου, κατάφερε να δικαιωθεί και στο ΣτΕ, όπου είχε προσφύγει. Να σημειωθεί ότι το κόστος μετεγκατάστασης έχει προϋπολογιστεί στα περίπου 150 εκατ. ευρώ, που θα κληθούν να καταβάλλουν το κράτος και η ΔΕΗ.

Περισσότερα, όμως για το θέμα αυτό, σε επόμενο δημοσίευμα.



70 σχόλια:

  1. Ήρεμα ρωτάω …ο Ζώγας ανήκει στην αριστερά ;;;;😄😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι σε ενδιαφέρει( άν ) ο καθένας έχει ρούχο με δύο τσέπες,
      αριστερή τσέπη και δεξιά τσέπη.

      Διαγραφή
  2. Όχι και ο γεωργουλας για δήμαρχος
    Έλεος..
    Βέβαια δημοκρατία έχουμε και μπορεί να θέσει υποψηφιότητα οποιοσδηποτε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο τζαχρηστας είχε πει ότι αποσύρεται.
    Και δεν χαζός να διεκδικήσει τώρα δημαρχία ξέροντας ότι θα βγει τελευταίος
    Βέβαια μπορεί να βάλει απλά για να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δήμαρχος θα εκλεγεί ο μπονης αυτή τη φορά
    Σιγουρότατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο κ. Γαλούνης θα ψηφίσει τώρα δεξιό δήμαρχο ?

      Διαγραφή
  5. Γεωργουλας;
    Χαχαχα
    Μας εκανες και γελάσαμε
    Στα όνειρα του θα γίνει δήμαρχος
    μόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπονη δώσε πόνο
    Θα εκλεγείς από τον πρώτο γύρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απόστολος Νικ Πανταζής επόμενος Δήμαρχος και επικεφαλής της ομάδας που γράφει ο θειος τομ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δέν εχει άτομα γύρω του, της προκοπής να τον συμβουλέψουν σωστά.
      Ειναι άτομα χαμηλοτάτου πολιτικού επιπέδου.

      Διαγραφή
  8. ΚΟΛΙΆ ΠΕΣΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η υπόθεση μυρίζει Πανταζής,το ´χω πει εγώ πριν κάποιους μήνες,αφού τους βάλει (με το τρόπο του βέβαια) να κάνουν τη βρώμικη δουλειά φτιάχνοντας ένα αντίπαλο κλήμα για τους νυν κυβερνώντες,με Μπόνη Γαλουνη και όλα τα παιδιά χωρίς ο ίδιος να εκτίθεται,θα έρθει κατά την Αποκριά μη σου πω Πάσχα με τη γνωστή παρέα του να ανακοινώσει, έ τότε θα δημιουργηθεί ο υπερσυνδυασμός και διόλου απίθανο Στάικος μαζί.
    Δε διαφωνώ στα ονόματα που λέει ο κυρ Θωμάς.
    Αυτό που πρέπει να φοβάται ο νυν δήμαρχος είναι ακριβώς αυτό,τη συσπείρωση των απέναντι,εκείνο δηλαδή που δεν είχε πάρει χαμπάρι ο Γαλουνης και έχασε,έτσι θα χάσει και τούτος.
    Γ.Μ (Αστακός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η παρέα του είναι για κλάματα
      Για τα πανηγύρια απλά

      Διαγραφή
  10. ΑΔΑ: 6ΤΩΑΩΚΖ-79Ν - ΑΠΟΦΑΣΗ 182/2022 ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΡΙ "ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ. "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το πολιτικό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία
    και για τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχει προοδευτικές πολιτικές θέσεις και οι οποίες πολιτικές θέσεις εκφράζονται και για τον δήμο μας, θεσμικά μέσα απο την Ο.Μ. Ξηρομέρου και σύμφωνα με το Καταστατικό του πολιτικού μας κόμματος.
    Επομένως τυχόν άλλες απόψεις που διατυπώνονται είναι απλά δημοσιεύματα.
    Ευχαριστώ !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λόγω έργου επόμενος Δήμαρχος θα είναι σίγουρα ο πετυχημένος Γιάννης Τριανταφυλλάκης. Το ξέρουν όλοι αυτό, όσοι περνάνε απ' όλα τα χωριά. Αυτοί που δεν έχουν πάει ποτέ τους στο 80% των χωριών του Ξηρομέρου μπορεί να εκτιμούν ότι θέλουν. Οι εκτιμήσεις δωρεάν είναι. Μία βόλτα στα χωριά θα σας πείσει και θα είναι από το 1ο γύρο Δήμαρχος. Με 4 συνδυασμούς το 2019 πήρε 47%. Και 4 συνδυασμοί να γίνουν, θα βγει εύκολα, γιατί όλοι είδαμε πρώτη φορά Δήμο και Δήμαρχο να είναι παντού και να γίνονται πράγματα στο τόπο μας, να έρχονται χρήματα, να γίνονται μελέτες να ανοίγουν όλα τα θέματα. Ο Τριανταφυλλάκης έδωσε έργο, δουλειά και ελπίδα για καλύτερο Δήμο Ξηρομέρου. Τα εκατομμύρια ευρώ που έφερε σε έργα με δουλειά αυτός θα τα διαχειριστεί και όχι οι αποτυχημένοι του παρελθόντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τέλος ο Τριανταφυλλάκης
    Μιας χρήσεως ήταν τελικά
    Όπως: ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε
    Δήμαρχος Μπονης πλέον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΠΟΣΤΌΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΡΕΜΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η Αγωνία σας τρώει ΓΑΛΟΥΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κυριε μπαρμπαρουση θα ζητησεισ συγγνωμη απο τον κυριο μπονη που ειπεσ οτι ο δικηγοροσ απο αθηνα καηκε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. εχει τοσο αποδοχη η υποψιοτητα μπονη , ...που δεν εχει βρει ουτε ενα υποψηφιο ...χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΤΑΖΗ, ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ, ΖΩΓΑ, ΤΖΑΧΡΗΣΤΑ ΓΚΟΛΙΑ , ΛΙΒΑΝΗ, ΣΤΑΙΚΟΥ , ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΛΟΥ,ΖΟΡΜΠΑ... ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί θα πάνε άγραφοι
      Όλη η ομάδα του γεωργουλα
      Νικητής θα είναι ο Τριανταφυλλάκης

      Διαγραφή
    2. αυτοί δέν κάνουν ούτε για θυρωροί σε πολυκατοικία.

      Διαγραφή
    3. Τσιρίζω μακσε όλο το Ξηρομρο

      Διαγραφή
  20. "για πρωτοφανές κύμα συμπόρευσης και συμπαράστασης" χαχαχα μοναξια μου ολα ..μοναξια μου τιποτα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΖΩΓΑΣ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

    ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΩ ΠΙΝΩ ΜΠΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ PRO.

    ΘΩΜΑ ΕΝΑΣ ΕΦΑΓΕ ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ ΣΤΟΥ ΓΙΑΝΟΥΤΣΟΥ. ΤΑΣΤΟΧΗΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΔΑ: 6ΤΩΑΩΚΖ-79Ν - ΑΠΟΦΑΣΗ 182/2022 ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΡΙ "ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ. "Καλό θα ήταν να το ανεβάσεις ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Όνειρα πουλιά μου ταξιδιαρικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Πανταζής είναι ο επόμενος Δήμαρχος γιατί το αξίζει και ας πονάει κάποιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Απόστολε προχώρα ο λαος του Ξηρομέρου εσένα θέλει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Απόστολος Νικ Πανταζής βοήθησε πολλές φορές κι άλλους φορείς της περιοχής μας όπως:
    -Το Δήμο Ξηρομέρου, στον οποίο δώρισε οικόπεδο για την επέκταση του Νεκροταφείου Αστακού


    -Την εκκλησία του Αγίου Νικολάου Αστακού με διάφορες δωρεές.

    -Χρηματοδότησε τον Αίολο, την ομάδα μπάσκετ, με αποτέλεσμα ν’ ανέβει στην Α-2 κατηγορία κι εξακολουθεί να ενισχύει την ομάδα νέων του Αιόλου

    -Χρηματοδότησε τον Ηρακλή, την ομάδα ποδοσφαίρου του Αστακού καθώς και στην επισκευει των αποδητηρίων

    -Βοήθησε οικονομικά στην κατασκευή του παρκέ στο κλειστό Γυμναστήριο του Γυμνασίου Αστακού
    Βοήθησε τον Σύλλογο Χρυσοβιτσάνων τα κόροντα σε δυο εκδόσεις λευκώματος και βιβλίου

    βοήθησε το ΤΟΕΒ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ δυο φορές δωρεά ενός λάπτοπ και τελευταία με το ποσό τον χιλίων ευρω.
    βοήθησε την ομάδα της Αλυζίας με το ποσό τον 3000 ευρω.
    βοήθησε το Ακαρνανικό Φώς το ποσο τον 3000 ευρώ
    βοήθησε τον σύλλογο Στρογγυλοβουνίου με το ποσό τον 1000 ευρω
    βοηθησε τον περιβαλοντολογικο συλλόγο Χρυσοβίτσας τρεις φορές με συνολο ποσού 10.000 ευρω.

    -Συμμετέχει σαν μόνιμος χορηγός στο Ναυτικό Αθλητικό ΄Ομιλο Αστακού (Ν.Α.Ο.ΑΣ)

    -Χρηματοδότησε το σύλλογο Βλιζιανών για την κατασκευή δρόμου προς την Αγία Παρασκευή

    -Χρηματοδότησε το κέντρο υγείας Αστακου για τη λειτουργία του ακτινολογικόυ τμήματος και βελτίωση του ασθενοφόρου.

    Βρέθηκε πολλές φορές δίπλα σε απλους ανθρώπους που ζήτησαν τη βοήθεια του.

    -Έκανε και συνεχίζει να κάνει πολλές άλλες αγαθοεργίες και είναι αγαπητός στην κοινωνία.
    Πιστεύουμε ότι με την όλη συμβολή του δείχνει μεγάλη αγάπη για τον τόπο μας και τους φορείς της περιοχής κι ότι είναι συνεχές το ενδιαφέρον του για την ανάπτυξη και την προβολή του Ξηρομέρου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ώστε έτσι ε ? τα δώρα γίνονται με αντάλλαγμα ψηφαλάκια ?
      μαγκιόρα αντίληψη έχεις για τα δώρα.

      Διαγραφή
    2. Τα έχει γραμμένα ένα ένα ; Παναγία βοήθα

      Διαγραφή
    3. Σαν μέλος του συλλόγου Ακαρνανικο Φως γνωριζω πολύ καλά πως το ποσό που αναγράφεται είναι αναληθές!
      Είπαμε να καμωνεστε τις δωρεές αλλά όχι και ψέματα!.
      Ποσο πιο χαμηλα;
      Από πότε η βοήθεια στον πλησίον κατάντησε ΝΤΕΛΑΛΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΟΣ; που πήγε η ανιδιοτέλεια και ο σεβασμός στον πλησιον; ξεφτιλιζετε βγάζοντας στο κλαρί αυτούς που βοηθησατε; πόσο ταπεινή και ελεεινή συμπεριφορα;
      ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ 17% ΣΤΟ ΒΕΛΟΥΤΣΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ ΗΡΘΕ Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ.
      Και πόσο αναξιοπρεπης είναι κάποιος που κάνει "δήλωση πρόθεσης υποψηφιοτητας" και ξέρει ότι μετά θα τον πετάξουν σαν την τρίχα από το ζυμάρι.
      Όλα αυτά φαντάζουν σαν κακόγουστη κωμωδία! Θεωρούν όλους εμάς ανεγκέφαλους και αναξιοπρεπής!
      Εχουμε δήμαρχο με ανάστημα και υπόσταση!
      Έχουμε αντιδήμαρχους που δουλεύουν και φέρνουν αποτέλεσμα! Έχουμε υπαλλήλους και ειδικούς συνεργατες που όλοι μαζί, πιο πολύ από ποτέ, δουλεύουν ουσιαστικά για να συνεχίσει αυτός ο δήμος την εντυπωσιακή ανύψωση του!
      Και είμαστε όλοι πολίτες που θα υποστηρίξουν πάλι και πάλι και πάλι όλους αυτούς που έβγαλαν το δήμο μας από τη βρωμιά , τα χρέη, την κατρακυλα, την συνεχή υποβάθμιση, την ξεφτίλα και το διασυρμο .
      Παρακαλώ να ανέβει!

      Διαγραφή
    4. Καλέ μου άνθρωπε ο λαός του Ξηρομέρου επιθυμεί τον Αποστόλη να αναλάβει πρωτοβουλία να βγάλει τον δήμο Ξηρομέρου από την μιζέρια..
      Είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και έχει όλα εκείνα που χρειάζεται για να ηγηθεί μιας παράταξης...
      Θα είναι ευλογία να θελήσει ο Απόστολος Νικ. Πανταζής να θεση υποψηφιος για δήμαρχος Ξηρομέρου

      Διαγραφή
    5. Ξεχνάς ότι δεν ξέρει καν να μιλήσει.Δε βγαίνει ένας Δήμος έτσι από τη μιζέρια αλλά αντιθέτως αν έχουμε τέτοιους εκπροσώπους είμαστε να μας κλαίνε οι ρέγγες.Αναδρομή σε συνεντεύξεις αγκαλιά με το Γαλούνη γιατί κάποιοι δόξα το θεό δεν ξεχνάμε.Ο Τριανταφυλλακης δεν έχει αντίπαλο πάρτε το χαμπαρι ώστε η ήττα σας να σας έρθει πιο ομαλά.Φελακιαααααα

      Διαγραφή
  27. ΑΣΤΕΓΟΣ Ο ΚΟΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Με διάθεση σεβασμού των πολιτών που παρακολουθούν τα δημοσιεύματα αλλά και αυτοσεβασμού θα έλεγα, κι επειδή χρησιμοποιείται το όνομά μου, σας υπενθυμίζω ότι λόγοι πάνω απο τις δυνάμεις μου με ανάγκασαν να αποχωρήσω απο τα αυτοδιοικητικά τεκτενόμενα. Παρακαλώ να μου αναγνωρίσετε το δικαίωμα να ανακοινώσω ο ίδιος πότε και με ποιο τρόπο θα επανέλθω.
    Παναγιώτης Τζαχρήστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ. Τζαχρήστα να πάς όπου θέλεις και μην κάνης τον όψιμο αριστερό με δεξιό αρχηγό

      Διαγραφή
  29. ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΖΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κυρ θωμα γιατί δέν χάλεβε ο κ. Γεωργούλας 2 χρόνια δημαρχία
    απο το 2018 εος 2019 απο τον κ Γαλούνη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γεραφεντης Σωτήρης9 Δεκεμβρίου 2022 στις 2:43 π.μ.

    Καί κουρνιαξαν καλιακουδες στα πανέμορφα χωριά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  32. ΠΑΣΟΚ η εκπληξη των βουλευτικών και σε μεγάλους Δήμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Διαβάζοντας τα σχόλια αναγνωστών σας μένω πραγματικά έκπληκτος !!
    Ουδέποτε έχω εκφράσει επιθυμία να ηγηθώ παράταξης ως υποψήφιος δήμαρχος..
    Το να συμμετέχω σε μια ομάδα ανθρώπων που αγαπούν και ενδιαφέροντα για το καλό του τόπου τους αυτό είναι δικαίωμα κάθε ενεργού πολίτη.
    Όπως έχω δηλώσει επανειλημμένα θα παραμείνω ενεργός πολίτης και θα συμμετέχω στην ομάδα μου που μέσα από εκεί θα αποφασίσουμε για τον υποψήφιο Δήμαρχο..
    Κωνσταντίνος Γεωργουλας
    Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεωργουλα ούτε δημοτικός σύμβουλος δεν θα εκλεγείς
      Όχι δήμαρχος

      Διαγραφή
    2. Η ομάδα αυτή είναι για τα πανυγύρια κύριε γεωργουλα

      Διαγραφή
  34. Τριανταφυλλακης παίζει για πλάκα, 45% από τον πρώτο γύρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Θωμά σιγά, μην πάη και τοπικός συμβουλος σε νεοδημοκρατικό συνδυασμό, ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ: ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ.ΞΕΧΡΕΩΣΕ ΤΟ ΔΉΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ. ΠΙΣΟΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΕΛΟΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΤΑ ΜΠΟΝΕΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΌΡΤΑ ΓΑΛΟΥΝΗΔΕΣ, ΛΑΙΝΑΔΕΣ,ΚΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑΖΑΙΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Η φράση αυτή περιέχεται στο σχόλιο του Γεωργούλα " και θα συμμετέχω στην ομάδα μου που μέσα από εκεί θα αποφασίσουμε για τον υποψήφιο Δήμαρχο" Βγάλτε άκρη τι εννοεί. Η μια αράδα δεν μπορεί να γράψει και θέλει και αξιώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Για να μην λέμε ανέκδοτα οι μόνοι που θα διεκδικήσουν το δημαρχιακό θώκο είναι Τριανταφυλλάκης και Μπόνης
    Οι υπόλοιποι συνδυασμοί αν γίνουν θα γίνουν μόνο και μόνο για να εκλεγούν οι αρχηγοί δημοτικοί σύμβουλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα πάντα είναι ρευστά σε κάθε αγώνα. Ειδες απόψε τον ποδοσφαικο αγώνα και τις διακυμάνσεις του.
      σταθερός πόλος λοιπόν είναι ο Νύν Δήμαρχος.
      τωρα ποιός θα ειναι ο άλλος πόλος αυτό κανένας δεν μπορεί να το ξέρει.
      Μπορεί νσ ειναι και κ Μπόνης μπορεί να εινσι και ο Π.Σ. ο γιατρός των ψτωχών , μπορει να ειναι ( άν τελικά κατεβει για υποψηφιος δημαρχος )ο κ Πανταζής, μπορεί να ειναι και ο κ. Γαλουνης και μπορεί να ειναι ο κ Ζωγας, και μπορεί να ειναι ο άλλος πόλος και άλλοι πολλοί υποψήφιοι δημάρχοι.

      - είναι τεράστιο λάθος για την συμπαγή Ομαδα των 50 , να αφησουν για τον Ιανουαριο του 23 την ανακοινωση του συνδυασμού τους. εκτός και αν δέν υπαρχει στ' αληθεια η Ομάδα των 50.

      Διαγραφή
    2. Α ρε κολια είσαι μεγάλος μέντορας..
      Μας κάνεις και γελάμε

      Διαγραφή
  39. Βάλε Αποστόλη,να μας φουλαρεις βενζίνη να κατέβουμε στο Ξηρόμερο να ψηφίσουμε τριανταφυλακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αντι να γράφει ο καθενας ότι του κατέβει στο κεφάλι εγώ λεω να αφήσουμε το Μπονη και το Τριαναταφυλλάκη να δωσουν τον αγώνα τους και να κερδίσει ο καλύτερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Όταν έπαιξε το όνομα του τζαχρηστα για δήμαρχος άρχισαν οι παρεμβάσεις από τη δημοτική αρχή στις φυτείες χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γιατιιιιι;δε γίνονταν παρεμβάσεις στο μαχαλα μέχρι τώρα; Γιατί πήγαν αλλου τόσα εκατομμύρια για έργα εκεί στο δήμο τίποτα στο μαχαλά ;;και ποιος φταίει;

      Διαγραφή
  42. Προς τον 7:06 μ.μ. άσε τα φάνταστικά διλήμματα και προσγειώσου στα πραγματικά διλήμματα :
    Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται στο δήμο με 100 προοδευτικά στελέχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έρχεται;;😂😂😂😂😂
      Περίμενε
      🤣🤣

      Διαγραφή
    2. Ερχεται και Σύντομα σου λέω. υποψήφιος δήμαρχος της πραγματικής Αριστεράς και της Προόδου
      με εκατό δημοτικά στελέχη.

      Διαγραφή
  43. εγω λέω καλλίτερα είναι,
    τον Αύγουστο να βγεί μπροστά
    η συμπαγής δημοτική νομάδα των 50.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Μοναδική ευκαιρία για το Σύριζα,
    με 2 συνδυασμούς μέσα στην ΔΕΞΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Και η συμπαγή Ομάδα των 50 υποψηφίων
    να βγαίνουν σιγα -σιγα και όχι μαζί
    10 αύριο 10 παραμεθαύριο κ.ο.κ.

    άντε και καλή αρχή.ξυπνήστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Και η συμπαγή Ομάδα των 50 υποψηφίων
    να βγαίνουν σιγα -σιγα και όχι μαζί
    10 αύριο 10 παραμεθαύριο κ.ο.κ.

    άντε και καλή αρχή.ξυπνήστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο