Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Νοσοκομείο Αγρινίου. Ανοχή και υπομονή ΤΕΛΟΣ!


 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 

ΟΛΟΙ Μπροστά στην πύλη – Σάββατο 31/12 ώρα 11π.μ.

--------------------

  • ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΟΣ

  • ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ

Μόνο οι πολίτες μπορούν να δώσουν τη λύση

Κανένας δεν θα παίζει με την υγεία μας......
_____

Το τραγικό συμβάν του σοβαρού τραυματισμού ενός νέου παιδιού και η αδυναμία περίθαλψης του στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου η οποία παραμένει κλειστή εδώ και πολύ καιρό με απόφαση της 6ης ΥΠΕ, ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ αποκάλυψε την αλήθεια και τις ευθύνες. Τα διορισθέντα από την Κυβέρνηση όργανα της 6Ης ΥΠΕ και ο Διοικητής του Νοσοκομείου, τα λοιπά πολιτικά κέντρα και παράκεντρα της τοπικής εξουσίας και των ιδιωτικών συμφερόντων και η σημερινή Δημοτική Αρχή που βρίσκεται σε πλήρη αφωνία και υποταγή στο κομματικό της καθήκον πρέπει κάποτε να λογοδοτήσουν. Διότι από αδυναμία ή και σκοπιμότητα δεν μπόρεσαν να υπερασπισθούν το δημόσιο σύστημα υγείας και το δικαίωμα στη ζωή συντελώντας έτσι στην απαξίωση του Νοσοκομείου και των Ιατρών και στην απώλεια της εμπιστοσύνης των πολιτών.

Έφτασε λοιπόν η ώρα οι πολίτες να πάρουν την υπόθεση του νοσοκομείου στα χέρια τους όχι μόνο για τη λειτουργία της ΜΕΘ αλλά και γενικότερα για τη λειτουργία του ίδιου του συνόλου του Νοσοκομείου.

Το Σάββατο λοιπόν, 31 Δεκεμβρίου και ώρα 11 π.μ. συγκεντρωνόμαστε όλοι έξω από το Νοσοκομείο Αγρινίου για να ενώσουμε τις φωνές μας μαζί με τους εργαζόμενους και να απαιτήσουμε το Νοσοκομείο που δικαιούμαστε.

είναι ζήτημα αξιοπρέπειας, ζήτημα ζωής και θανάτου.

ΩΣ ΕΔΩ!!!Για το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών

Δημήτρης Τραπεζιώτης

Δικηγόρος, π. Δήμαρχος Θεστιέων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο