Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Δημάρχου Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου


«Αγαπητοί συνδημότες μου ,

Κάθε φορά που αλλάζει ο χρόνος αναλογιζόμαστε τη χρονιά που πέρασε και με προσδοκία καλωσορίζουμε τη νέα .....

Η αλήθεια είναι πως όχι μόνο εμείς, όλη η ανθρωπότητα τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται σκληρά παγκοσμίως σε απρόβλεπτα και αχαρτογράφητα νερά .

Με τη βοήθεια του Θεού εμείς είμαστε εδώ για να υποδεχτούμε το νέο χρόνο με αισιοδοξία και προσδοκίες .

Μια αισιοδοξία έμφυτη αλλά και βάσιμη, η οποία έρχεται ως αποτέλεσμα μιας σημαντικής προσπάθειας που καταβάλουμε κάτω από δύσκολες συνθήκες, με μόνη πηγή έμπνευσης την αγάπη για τον τόπο μας .

Τούτο τον υπέροχο τόπο που στόχος μας είναι να γίνει πιο ελκυστικός για τους νέους μας, πιο λειτουργικός, πιο ενδιαφέρον με τους σύγχρονους όρους .

Τα μεγάλα έργα που είναι σε εξέλιξη όπως η ΥΔΡΕΥΣΗ στο Μεσολόγγι , το ΤΡΙΚΟΥΠΕΙΟ, ο ΧΥΤΑ και τα μεγάλα έργα που ξεκινούν, η είσοδος της πόλης μας , η ενοποίηση του ιστορικού μας κέντρου , το Open mall, η αγροτική οδοποιία σε όλο το ΔΗΜΟ , το Master plan του λιμανιού , οι Περιφερειακοί βιολογικοί αφορούν σε υποδομές που είναι ικανές να αλλάξουν την ιστορία του τόπου μας .

Και θα την αλλάξουν μαζί με μια σειρά μικρότερων έργων, αλλά εξίσου σημαντικών, σε μια κατεύθυνση αναπτυξιακή αλλά και εξέλιξης των ανθρωπίνων σχέσεων.

Γιατί στόχος μας είναι και δεν θα πάψει να είναι ο άνθρωπος.

Ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας , αυτός που έχει ανάγκη βοήθειας αλλά και αυτός που θέλει να προοδεύσει, να εξελιχθεί, να αναπτύξει δράσεις, να προσφέρει και μέσα απ’ αυτό να αναγνωριστεί.

Απευθυνόμαστε και είμαστε κομμάτι μιας κοινωνίας που αποκτά αντανακλαστικά , που θέτει με σαφήνεια τα όρια της στο τι κάνει αποδεκτό, που βάζει προτεραιότητες, που ξεκαθαρίζει σιγά -σιγά τα πράγματα καθώς μαθαίνει να λειτουργεί σε μια σχέση εμπιστοσύνης, αξιοπιστίας και ειλικρίνειας με τη διοίκηση και δεσμευόμαστε ότι έτσι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με σεβασμό στο δημότη, στις ανάγκες του, σεβασμό στις αξίες, με αίσθημα δικαιοσύνης , διαφάνειας , αξιοπρέπειας αλλά και πολλή δουλειά.

Τα προβλήματα δεν θα λείψουν ποτέ από τις ζωές μας . Εκείνο που θα τις κάνει καλύτερες είναι η ειλικρινής και ακούραστη προσπάθεια να τα αντιμετωπίσουμε και η θετική διάθεση .

Ας είναι ο καινούριος χρόνος ένας χρόνιος με Ειρήνη , Αγάπη, Προκοπή και Τύχη για όλους μας !

Χρόνια Πολλά

Καλή χρόνια !»

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο