Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Όνειδος, ντροπή και πρωτοφανές γεγονός για την αυτοδιοίκηση, εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος να παραποιεί δημόσιο έγγραφο του ΔΙΑΥΓΕΙΑ, για να κάνει φθηνή αντιπολίτευση.


Αποτελεί όνειδος, ντροπή και πρωτοφανές γεγονός για την αυτοδιοίκηση, ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με τη παράταξη ‘’ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ – ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ’’ .....και κατά δήλωση του ανεξάρτητος κ. Κώστας Γεωργούλας, να παραποιεί δημόσιο έγγραφο του ΔΙΑΥΓΕΙΑ (ΑΔΑ: 9Ζ5246ΜΤΛ6-ΠΕΨ), και μέσω του Blog που διαχειρίζεται να δημοσιεύει το πειραγμένο έγγραφο, απλά και μόνο για για να κάνει φθηνή αντιπολίτευση.

Ο Δήμος Ξηρομέρου να χρηματοδοτείτε από το Υπουργείο Εσωτερικών με το θεσμοθετημένο τέλος διαφήμισης και παραποιώντας το έγγραφο από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ, να αφαιρεί το όνομα του Δήμου Ξηρομέρου και το ποσό που παίρνει, απλά για να γράφει διάφορα απίθανα δικά του και να κάνει φθηνή αντιπολίτευση με fake news.

Υπενθυμίζουμε ότι η παραποίηση επίσημου δημόσιου εγγράφου, αποτελεί και ποινικό αδίκημα κ. Γεωργούλα και αντί να απολογηθείτε γι αυτό ζητάτε και τα ρέστα.

Αυτό δεν το έχει κάνει ποτέ κανένας!

Κύριε Γεωργούλα απολογηθείτε!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ

4 σχόλια:

  1. Δεν έχει αντίπαλο ο τριανταφυλλακης, θα σαρώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντρέπεται και η ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οποίος έχει τα κότσια ας κατέβει αντιπαλος του εντίμου και εργατικού τριανταφυλακη,ο λαός είναι 90% με τον μεγαλο ηγέτη γιανη τριανταφυλακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο