Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Αποδοχή του ποσού και ένταξη στον Προϋπολογισμό, για το έργο αγροτικών οδοποιίων ύψους 1.489.209,78 €. Εκκινούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, εώς την παράδοση του έργου στους πολίτες.


Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου, έγινε αποδοχή του ποσού των 1.489.209,78 € με σκοπό το έργο δύο πολύ σημαντικών αγροτικών οδοποιιών στην ενδοχώρα του Δήμου Ξηρομέρου......
Τον Αύγουστο του 2022, σας ενημερώσαμε για την αρχική ένταξη (δείτε εδώ), κατόπιν μελετών του Δήμου Ξηρομέρου τον Μάρτιο του 2022 (δείτε εδώ) και για την οριστική ένταξη τον Σεπτέμβριο του 2022 (δείτε εδώ).
Τα δύο συγκεκριμένα οδικά έργα είναι πολύ σημαντικά για την ενδοχώρα του Δήμου Ξηρομέρου και ζητούμενο πάρα πολλών χρόνων, αλλά έγινε κατορθωτό το θετικό αποτέλεσμα επί δημοτικής αρχής Τριανταφυλλάκη.

Πρόκειται για τις:
Αγροτική οδοποιία Αστακού (Χρυσοβίτσα - Βαλόστρατο), με προϋπολογισμό 999.409,78 €.
Αγροτική οδοποιία Κοινότητας Πηγαδίων - Προδόμου - Αγραμπέλου, με προϋπολογισμό 489.800,00 €.
Μετά και την αποδοχή του ποσού και την εγγραφή του στον Προϋπολογισμό, εκκινούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.
Να ετοιμαστούν τα τεύχη δημοπράτησης, να γίνει η δημοπρασία, να βγει προσωρινός και οριστικός ανάδοχος, ακολουθεί ο προσυμβατικός έλεγχος από το Ελεγκτικό Συνέδριο (>500.000 €), η υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο, εγκατάσταση του αναδόχου στο εργοτάξιο, η εκτέλεση του έργου με βάση την μελέτη του και τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης και τέλος η παράδοση του έργου προς χρήση στους πολίτες, στους οποίους και ανήκει κάθε δημόσιο έργο, προς βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.
Δείτε το επίσημο έγγραφο εδώ.
mytikaspress.

1 σχόλιο:

  1. ΕΡΓΑ ΕΡΓΑ ΕΡΓΑ ΕΡΓΑ ΕΡΓΑ ΕΡΓΑ ΕΡΓΑ ΕΡΓΑ είστε οι καλύτεροι με διαφορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο