Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Η συναυλία του Χρήστου Θηβαίου στην παράλια του Αστακού. Δείτε πολλές φωτογραφίες.


Φωτορεπορταζ Χρήστος Μπόνης.

 Συναυλία του Τραγουδοποιού Χρήστου Θηβαίου πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην παράλια του Αστακού. Ευκαιρία ήταν να γεμίσουν όλα τα παραλιακά καταστήματα (καφέ) μιας και το όνομα ήταν #πιασάρικο#.

Ξεχωριστή μνεία πρέπει να αποδοθεί κατά την χθεσινή συναυλία του Χρήστου Θηβαίου στον Αστακό, η εμφάνιση του Αστακιώτικου συγκροτήματος που άνοιξε την εκδήλωση και την έκλεισε με εντυπωσιακό τρόπο μαζί με τον καλλιτέχνη.
Από το χειροκρότημα των θεατών και την διάρκειά του μπορεί να αντιληφθεί κανείς  ότι μάλλον ήταν η όαση μέσα στην έρημο.

 - Η προσωπική εκτίμηση του κ. Μπόνη, ήταν ότι μάλλον δεν ενθουσίασε σε αρκετό βαθμό όσους έδωσαν το παρών. Πιθανότατα θα αναζητούσαν κάτι πιο ξέφρενο. Καταλήγοντας ότι υπήρξαν όμως και οι εραστές αυτού του είδους.































 

19 σχόλια:

  1. κ. Μπονη περιοριστητε στην φωτογραφία γιατί από μουσική είστε μάλλον άσχετος. Άλλο ροκ και άλλο κλαρίνα και καρσιλαμάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι γραφει σε δευτερο προσωπο???αφου γραφει ο ιδιος???Χρηστο...πες του Χρηστου να μιλαει σαν να ειναι ο Χρηστος!!!!
    Σοβαρα τωρα...ολα τα μουσικα γουστα ας πουμε πως ικανοποιηθηκαν και ειναι δικαιωμα του καθενος τι ακουει και γιατι το ακουει.
    Ο κοσμος του Ξηρομερου περασε καλα,τα μαγαζια γεμισαν ,ζωη και χαρα υπηρχε ,τι αλλο να πουμε?
    Ας παψουμε την γκρινια κ την φαγωμαρα!!
    Καλο υπολοιπο καλοκαιριου και του χρονου περισσοτεροι και χαρουμενοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδωσε ζωή έδωσε πνοή έδωσε χαρά Δίνει τα πάντα για το λαό ο έντιμος ο άξιος ο εργατικός τριανταφυλακης μέσα σε τέσσερα χρόνια προσπαθεί να κάνει πολλά πήρε έναν δημο κατεστραμενο διαλυμένο και τον σήκωσε ψηλά και την επόμενη πενταετία ο Δήμος ξηρομερου θα είναι κορυφή γιατί ο τριανταφυλακης και θέλει και μπορεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 7.50 μ.μ. ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΚΛΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΛΑΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ!!ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΦΥΓΕ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΡΟΚ,ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΡΟΚΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΣ ΕΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συναυλία ήταν αφιέρωμα στον Παύλο Σιδηρόπουλο, τον μεγαλύτερο ροκ Έλληνα δημιουργό και ελεγε τραγούδια του. Αν δεν ήξερες που πήγες δεν σου φταίει καννενας. Κλαρίνα και προβατίνα στα χωριά έχει κάθε βράδυ.

      Διαγραφή
  5. Η συναυλία ήταν πανάθλια ,το 99% του κοινού πέρασε χάλια ,καλό θα ήταν όταν σκέφτεστε να κάνετε κάποια συναυλία να έχετε γνώση το κοινό που θα παρακολουθήσει .υπάρχουν εξαίρετοι ποιοτικοί καλλιτέχνες .θα μπορούσε ακόμη η περιφέρεια να φέρει κάποιο συγκρότημα και να κάνει αφιέρωμα στον Παπακωσταντίνου ,εφόσον επιθυμούσατε ροκ συναυλία ,τα τραγούδια του οποίου είναι ευρέως γνωστά στο κοινό και αγαπημένα .καλό λοιπόν θα ήταν όταν κάνετε συναυλία να γνωρίζετε σε ποιο κοινό απευθύνεστε .το θέαμα ήταν άθλιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ποιος/οια είσαι εσύ που θα κρίνεις τι θέλει το κοινό του Αστακού?? Υπάρχει κόσμος που μεγάλωσε με τον Παύλο Σιδηρόπουλο και ήθελε να ακούσει τα τραγούδια του. Υπάρχει κόσμος που μεγάλωσε με βελησαρη και γωγω τσαμπα,και τα δύο αποδεκτά. Επιλογές είναι αυτές.

      Διαγραφή
    2. 1:13 εσυ εισαι για μπουζούκια γ κλάσης και μόνο . Μια χαρά περάσαμε όλοι . Αφιέρωμα στον σιδηροπουλο με τραγούδια που μεγάλωσαν γενιές ακούσαμε

      Διαγραφή
    3. 2:02 είμαι σίγουρος πως αν σε ρωτήσω να μας πει δυο πράγματα για τον Παύλο σιδηροπουλο δεν θα γνωρίζεις .αλλά κατανοώ πως η δουλειά σου είναι να κανείς σχόλια και αυτό είναι σεβαστό .πήγαινε να εξηγήσεις στον κόσμο που ήταν στην παραλία για το έργο του σιδηροπουλου ,γιατί έγραψε τα τραγούδια και τι ήθελε να πει μέσα από αυτά .να είσαι σίγουρος πως το έργο του σιδηρόπουλου το γνωρίζω πολύ καλά ,όμως η κοινωνία του αστακού δεν είναι για αυτά τα ακούσματα .όσο αναφορά τα πανηγύρια δεν είδα να λείπει από κανένα η δημοτική αρχή ,αντιθέτως έκανε το μεγαλύτερο κέφι και αυτό είναι υπέρ της ,δείχνοντας με αυτό την αγάπη της για το δημοτικό τραγούδι .

      Διαγραφή
    4. Αγαπητή 6.07 δεν με νοιάζει τι έκανε η δημοτική αρχή και εγω πηγα στσ κλαρίνα για να διασκεδάσω και να χορέψω, και γιατί μου αρέσει η δημοτική παράδοση,όμως μου αρέσει και ο Θηβαίος με τον Παύλο Σιδηρόπουλο και η συναυλία ήταν μια χαρά

      Διαγραφή
    5. Και που ξέρεις για ποια ακούσματα είναι η κοινωνία του Αστακού? Έχεις κάνει γκάλοπ,?? Και αν δεν είχε τέτοια ακούσματα η κοινωνία του Αστακού τοτε πως βγήκε αυτό το ωραίο συγκρότημα με τα νέα παιδιά που έπαιξε προτού το Θηβαίο?? Έχει ακούσματα ροκ η κοινωνία του Αστακού και μάλιστα πολλές γενιές πίσω .

      Διαγραφή
  6. Όταν δεν έχεις ακούσει ποτέ Σιδηρόπουλο στην ζωή σου παρά μόνο Καψάλη και γρίβα, την λες πανάθλια. Αυτοί που έχουν ακούσει καταλαβαίνουν, οι άλλοι στα πανηγύρια για γυφτοκλαρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια χαρά ήταν παιδιά, λίγο βαρύ για ξηρομερο αλλά μια χαρά. Γέμισε κόσμο η παραλία και ο Αστακός μας. Συγχαρητήρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κ. Μπονη περιοριστητε στην φωτογραφία γιατί από μουσική είστε μάλλον άσχετος. Άλλο ροκ και άλλο κλαρίνα και καρσιλαμάδες----Αν το συγκεκριμενο σχολιο ειναι οντως χωρις προκαταληψη , τοτε μαλλον προεκιεται περι ψυχασθενη, αν οντως το σχολιο εχει στοχο το προσωπο μου, τοτε το αποδεχομαι. Το πως σκοπιμως βεβαι συνδυαζεις ροκ και καλαρινα , ειναι κατι που πιστευω οτι θα μας το εξηγησεις. Που υπαρχει καποια αναφορα δικη μου στο ειδος της μουσικης και στην ποιοτικη διαφορα της καθε μιας. Εξεφρασα μια αποψη και την μετεφερα , ακουγοντας εναν αρκατα ικανο αριθμο ακροατων [Προφανως και υπαρχουν οι ενθερμοι αυτου του ειδους. Δεν εθεσα κανενα κριτηριο .Εξ αλλου ειμαι οπαδος της ροκ μουσικης απο το 1974 με εκατονταδες δισκους ξενων συγκροτηματων. Επαναλαμβανω μετεφερα σκεψεις και αποψεις απο οσους συναντησα μετα το τελος, Μαλιστα σε σχολιο μου εγραψα οτι το Αστακιωτικο συγκροτημα(φανταζομαι να γνωριζεις τι μουσικη επαιξε) υπηρξε πιο ενθουσιωδης στο κοινο απο τον Θηβαιο. .Φαινεται οτι εμπαθεια που εχεις σε προτρεπει να απαγορευεις σε ενα φωτογραφο να εχει αποψη για μια εκδηλωση (ειτε αντικειμενικη ειτε υποκειμενικη) Βεβαια δεν εχω αυταπατες οτι θα υπογραψεις επωνυμος το σχολιο σου για να σε αντιμετωπισω οπως πρεπει
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παίδες ηρεμία , Μην τσακώνεστε για τέτοια . Τα πράγματα είναι απλα. Στην αφίσα έλεγε για αφιέρωμα στον Παύλο Σιδηροπουλο. Αν κάποιος /οια δεν του αρεσει ο Παυλος Σιδηροπολος το είδος της μουσικής που εκφράζει , η δεν έχει ακούσει η μεγαλώσει με τα τραγούδια του , λογικό είναι να μην του άρεσε καθόλου η συναυλία και ίσως δεν έπρεπε να έρθει να την δει. Υπήρχαν και αλλες εναλακτικες. Ειδικά φέτος το καλοκαίρι είχαμε παρά πολλές εκδηλώσεις όχι μόνο στον δήμο μας αλλά και στην γύρω περιοχη με διαφορετικά είδη μουσικής , όπως δημοτικά, λαϊκά, ποπ, κλπ . Ο καθένας κάνει την επιλογή του και με βάση αυτό το είδος που του αρέσει . Δεν είναι κακό , ούτε πρέπει να κατηγορούμε τα αλλά είδη μουσικής . Πας και ακούς αυτό που σε εκφράζει.
    Για την συναυλία του θηβαιου με τον Σιδηροπουλο τώρα, για μένα που μεγάλωσα με τα τραγούδια του Παύλου ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ. Δυο ώρες με τραγούδια του ΠΑΥΛΟΥ , μάλιστα ορισμένα από αυτά ακούστηκαν για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! και στο ενδιάμεσο σπάνια αποσπάσματα από συνεντεύξεις του ΠΑΥΛΟΥ που δεν ξέρω αν το κταλαβαν πολλοι!!!
    Συγχαρητήρια για την διοργάνωση , και επαναλαπβανω ο καθένας μπορεί να ακούει ότι τον εκφράζει , εμείς γουστάρουμε Χρήστο Θηβαίο και Παύλο Σιδηροπουλο !!!!!

    Πάνος . Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μια χαρά ήταν όλα , μάλλον τους ενοχλεί που είναι δήμαρχος ο Τριανταφυλλάκης και θα ξαναβγεί και δεν έχουν που να ξεσπάσουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. παιδιά καλά είναι και τα κλαρίνα, καλός και ο σιδηροπουλος με τον Θηβαίο , όλα πρέπει να τα ακούμε . Μια χαρά ήταν , κάτι το διαφορετικό , ακούσαμε λίγο ροκ μουσική .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι δουλειά έχει ο τριαντάφυλλακης 6.59? Εκδήλωση της περιφέρειας ήταν. Ότι θες λες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΓΕΡΟ ΤΖΙΜ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΤΙ. ΣΤΗΣ ΘΑΛΑΣΕς ΤΩΝ ΟΡΙΖΩΝΤΟΝ. ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΑΔΙΑς ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο