Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

Με επιτυχία και φέτος ο 6ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ στην Παπαδάτου Ξηρομέρου την Κυριακή 7/8/2022


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παπαδαταίων «Ο Άγιος Νικόλαος», διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τον 6ο αγώνα δρόμου στην ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ την Κυριακή 07/08/2019 και ώρα 19:00, με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου και του Τοπικού Συμβουλίου Παπαδάτου.......



Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα του αγώνα στον σύνδεσμο: https://ftt.gr/papadatos-2022/

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αγώνα δρόμου 5 και 10 χιλιομέτρων για τους μεγάλους και αγώνα 1 χιλιομέτρου για τους μικρούς μας φίλους.

Αφετηρία για τον αγώνα του ενός (1) χλμ ήταν το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου και τερματισμός η πλατεία της Παπαδάτου Ξηρομέρου.

Αφετηρία για τον αγώνα των πέντε (5) χλμ ήταν η πλατεία της Παπαδάτου Ξηρομέρου προς το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, διασχίζοντας το κέντρο του διπλανού χωριού Φυτείες και επιστροφή στην πλατεία της Παπαδάτου όπου και ο τερματισμός.

Για τον αγώνα των 10 χιλιομέτρων διεξήχθη η διαδρομή των 5km δύο φορές.

Η διαδρομή είναι ασφάλτινη, στο μεγαλύτερο μέρος της ομαλή, με ήπιες ανηφόρες και μέσα στο πράσινο. Πιο συγκεκριμένα, είναι η διαδρομή ανάμεσα στα χωριά Παπαδάτου και Φυτείες, η οποία προσφέρει καταπληκτική θέα προς τα Ακαρνανικά βουνά, τα βουνά του Βάλτου αλλά και προς τον κάμπο του Αγρινίου και όλες τις λίμνες της περιοχής μας!

Μετά το πέρας του αγώνα οι αθλητές ανέκτησαν τη χαμένη τους ενέργεια με μπάρες πρωτεϊνών και με τις παραδοσιακές πίτες και γλυκά που ετοίμασαν οι γυναίκες του χωριού στην πλατεία της Παπαδάτου.

Βραβεύσεις

Στην εκδήλωση βραβεύτηκε ο συνδημότης μας από τις Φυτείες Χρήστος Μπενέκος, Πρωταθλητής στην Άρση Βαρών και στην Ελληνορωμαϊκή Πάλη.

Αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο απονεμήθηκε σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν.

Κύπελλα και μετάλλια δόθηκαν στους τρεις πρώτους νικητές/νικήτριες των αγώνων 1χλμ, 5χλμ και 10 χλμ.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί: τους Αθλητές που μετείχαν στον 6ο Αγώνα Δρόμου, όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίησή του, τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου του χωριού μας Νίκο Ζαρέντη και τους Τοπικούς Συμβούλους, την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου.

Ευχαριστούμε την Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας, την Τροχαία Ακαρνανίας και το Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας που φρόντισαν για την ομαλή και ασφαλή διέλευση των Αθλητών.

Ευχαριστούμε τον Ιατρό της Γ.Γ. Αθλητισμού στο ΟΑΚΑ, κ. Λάμπρο Λάσδα για την αφιλοκερδή υποστήριξη του αγώνα.

Τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Φυτειών Γιάννη Φλωρόπουλο και τους Τοπικούς Συμβούλους για την υποστήριξη στον Αγώνα Δρόμου.

Την NESTLE HELLAS A.E. για την χορηγία των φυσικών μεταλλικών νερών ΚΟΡΠΗ για τους σταθμούς υποστήριξης των αθλητών, καθώς και το φωτοτυπικό κέντρο Αφοι ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΙ στην Αθήνα για τις εκτυπώσεις.

Ευχαριστούμε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή BODY BUILDING, Σπύρο Μπουρνάζο, που μας προσέφερε τις μπάρες πρωτεϊνών, το αρτοποιείο Σκοτίδη στις Φυτείες και την ΚΑΒΑ ΠΟΤΩΝ κ. Βασίλη Νάκου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στις νοικοκυρές του χωριού μας για τις υπέροχες πίτες και γλυκά που απολαύσαμε στο τέλος του αγώνα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Παπαδάτου Νίκος Ζαρέντης, οι οποίοι έδωσαν και την εκκίνηση του αγώνα.

Παρευρέθησαν επίσης: Η πρόεδρος του Δ.Σ. Δήμου Ξηρομέρου Χριστίνα Ταπρατζή, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου, Λευτέρης Μάντζαρης, ο π. Δήμαρχος και νυν Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Στάϊκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Γιάννης Ζαφείρης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Χρυσοβίτσας, Γιάννης Χρόνης, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής BODY BUILDING, Σπύρος Μπουρνάζος, οι τοπικοί Σύμβουλοι Νίκος Γκούμας και Γιάννης Σκεπετάρης.

Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα του αγώνα στον σύνδεσμο: https://ftt.gr/papadatos-2022/
papadatou.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο