Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Αναδείξτε τις ομορφιές του Δήμου Αμφιλοχίας στο διαγωνισμό «Τοπολατρεία»


Μπορείτε με τρεις φωτογραφίες να δείξετε την αγάπη σας για τον τόπο μας και εκείνα που τον κάνουν να ξεχωρίζει; Εάν ναι, τότε μπορεί να είστε εσείς εκείνη ή εκείνος που θα γράψει το σενάριο και θα σκηνοθετήσει ένα τρίλεπτο διαφημιστικό βίντεο για τον Δήμο Αμφιλοχίας!...

Ο διαγωνισμός «Τοπολατρεία» της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αμφιλοχίας, έχει ως στόχο του να αναδείξει τις ομορφιές και ιδιαιτερότητές του τόπου μας και να κινήσει το ενδιαφέρον συμπατριωτών μας αλλά και αλλοδαπών να θελήσουν να μας επισκεφθούν ή να μάθουν την ιστορία μας. Είναι τόσο απλό που μπορείτε να πάρετε μέρος ακόμη και μόνο με το κινητό σας!

Αναζητήστε τα χαρακτηριστικά εκείνα σημεία και στιγμιότυπα που πιστεύετε ότι αντιπροσωπεύουν καλλίτερα το Δήμο Αμφιλοχίας και υποβάλλετε τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό έως την 31η Δεκεμβρίου 2022, ακολουθώντας τις αναλυτικές οδηγίες που θα βρείτε στο σύνδεσμο:


Η πρότασή σας θα αξιολογηθεί από μια επιτροπή δημιουργών και θα συναγωνιστεί για τρία βραβεία και τρεις επαίνους, με το νικητή να γίνεται ο παραγωγός ενός promo βίντεο διάρκειας 3 λεπτών, και να λαμβάνει 250 ευρώ χρηματικό έπαθλο και μετάλλιο.

Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός σε όλους, σύμφωνα με τους όρους που θα βρείτε στον παραπάνω σύνδεσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο