Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Χάθηκε η μπάλα στο Κέντρο Μέριμνας. Για συντήρηση φυσικού χλοοτάπητα γηπέδων 197.600 ευρώ. Για λιπάσματα και σπόρους 102.262 ευρώ

 


Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ από τη σύσταση του μέχρι σήμερα.

Είμαι στη διάθεση κάθε Διοικητικής Αρχής, κάθε Ελεγκτικής Αρχής και κάθε Εισαγγελικής Αρχής.

Γράφει ο Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής 

Μαθηματικός.......

(Προδημοσίευση από το δεύτερο τόμο του έργου μου, το οποίο σύντομα κυκλοφορεί.

Περιέχει αλήθειες με αδιάσειστα στοιχεία, οι οποίες θα κάνουν πολλούς να ανησυχούν σε πολλά επίπεδα. 

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ).             

       Δαπάνες για Αθλητικές  Εγκαταστάσεις.   ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ . 31-07-2022 

<< Χάθηκε η μπάλα στο Κέντρο Μέριμνας.  Για συντήρηση φυσικού χλοοτάπητα γηπέδων 197.600 ευρώ.  Για λιπάσματα και σπόρους  102.262 ευρώ >>.

Πρόεδρος του ΔΣ ο κ Παντελής Αποστολάκης  . Αντιπρόεδρος του ΔΣ ο κ  Ξενοφώντας  Καούρας.    Αντιπολίτευση  υπάρχει στο Κέντρο Μέριμνας; 

                                                     Αγαπητοί   Αναγνώστες.   

Σήμερα ξεκινάμε την ενημέρωση σας  για τις δαπάνες , οι οποίες έγιναν  στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου  και στα Νομικά του πρόσωπα.  Η  Δημοτική Αρχή στο τομέα αυτό έδωσε ιδιαίτερο βάρος  και κατά τη γνώμη μου σωστά έπραξε.  Η πολιτική αυτή  όμως δεν δικαιολογεί το πακτωλό χρημάτων που ξοδεύτηκαν  στις αθλητικές εγκαταστάσεις( δημιουργία και συντήρηση)  και τον τρόπο που ξοδεύτηκαν.

Στις αρμοδιότητες  του Κέντρου Μέριμνας  είναι η συντήρηση  των γηπέδων (πλην αυτών των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων) και ΟΧΙ η κατασκευή γηπέδων.  Στις αρμοδιότητες του Δήμου είναι η κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων και η συντήρηση  των γηπέδων των σχολικών μονάδων.  Αυτό είναι το γενικό πλαίσιο  των αρμοδιοτήτων για ενημέρωση των αναγνωστών.  Με την ευκαιρία θα παρακαλούσα τους πάντες, που επικοινωνούν με τους πολίτες,   να μην χρησιμοποιούν τον όρο στα πλαίσια κλπ, ένα είναι το πλαίσιο άρα ο σωστός όρος είναι στο πλαίσιο κλπ.

Το πρώτο μέρος  της ενημέρωσης σας  έχει να κάνει με τις δαπάνες,  που έγιναν (πληρώθηκαν) από το Κέντρο Μέριμνας  από την  1η-09-2014 μέχρι σήμερα  31-07-2022.  Ειδικότερα οι δαπάνες έγιναν για τη συντήρηση  του χλοοτάπητα των γηπέδων ποδοσφαίρου και του  ελαστικού τάπητα των γηπέδων ποδοσφαίρου. 

Την 1η -09-2014 φυσικό  χλοοτάπητα  είχαν τα εξής τέσσερα γήπεδα ποδοσφαίρου Βόνιτσας, Πλαγιάς, Αγίου Νικολάου και στα Παλιάμπελα.  Το έτος 2017  απέκτησε φθσικό χλοοτάπητα το γήπεδο ποδοσφαίρου στη Κατούνα( στο δεύτερο μέρος θα ενημερωθείτε τον τρόπο και τις δαπάνες που έγιναν ) .   Αργότερα με  χρήματα εταιρείας με αναφορά τις ανεμογεννήτριες  στα Ακαρνανικά όρη απέκτησε φυσικό  χλοοτάπητα το γήπεδο στο Μοναστηράκι.

Από επίσημο έγγραφο , το οποίο είναι αναρτημένο στη διαύγεια με ΑΔΑ :  Ω7ΟΕΟΛΧΖ-519  προκύπτει , η συνολική έκταση του φυσικού χλοοτάπητα  πέντε γηπέδων ανέρχεται στα τριάντα στρέμματα και είναι τα ακόλουθα, γήπεδο Βόνιτσας 6,5 στέμματα, βοηθητικό Βόνιτσας 3 στρέμματα, γήπεδο στα Παλιάμπελα 7,5 στρέμματα,   γήπεδο Πλαγιάς 5,5 στρέμματα, γήπεδο Κατούνας 7,5 στρέμματα.   Να υπολογίσουμε  8 στρέμματα το γήπεδο στο Μοναστηράκι και 8 στρέμματα το γήπεδο στον ΄Αγιο Νικόλαο  πάμε στα 46 στρέμματα.   Να πούμε συνολικά η έκταση των γηπέδων με φυσικό χλοοτάπητα είναι 50 στρέμματα.

Δείτε παρακαλώ το  παρακάτω πίνακα δαπανών , οι οποίες έχουν να κάνουν με τη συντήρηση του χλοοτάπητα των γηπέδων ποδοσφαίρου και τίποτε άλλο.

ΕΤΟΣ

ΠΟΣΟ

2014

14985

2015

24474

2016

22134

2017

21908

2018

45297

2019

33903

2020

12059

2021

15338

2022

6602

ΣΥΝΟΛΟ

196.700

 

Σύμφωνα με στοιχεία που έχω στη διάθεση μου 

1) Γεωπονικό κέντρο με έδρα το Αγρίνιο εισέπραξε   περίπου 118.000 ευρώ, ποσοστό  60 τοις εκατό.

2) προκύπτει ότι η δαπάνη για λιπάσματα και σπόρους     ανήλθε  στο ποσό των 102.262  ευρώ.

Αγαπητοί  Συνδημότες

Γνωρίζω το σύνολο των δαπανών για τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

 Το ποσό των 196.700 ευρώ είναι ένα πολύ μικρό ποσό σε σχέση με το συνολικό.

Το ποσό των 196.700 ευρώ  , για τη συντήρηση του φυσικού χλοοτάπητα των γηπέδων, είναι ανελέητη και προκλητική κατασπατάληση του Δημοσίου Χρήματος.  

Αντιλαμβάνεστε  πόσο τεράστιο είναι το ποσό των 102.262 ευρώ μόνο για λιπάσματα και σπόρους   λαμβάνοντας  υπόψη  τις τιμές τους  από το 2014 και μετά  και ότι τα γήπεδα από το 2014 μέχρι το 2017 ήταν  τέσσερα με φυσικό χλοοτάπητα.

Καταργείται κάθε έννοια  ανάγκης, ανοχής, απλής αριθμητικής, κοινής λογικής.

Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΊΤΕ-  ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

                               Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ.

Το συνολικό  ποσό που εισέπραξε  το Γεωπονικό Κέντρο με έδρα το Αγρίνιο  δεν έχει προηγούμενο.  Μιλάμε για πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.  Με αυτό τον τρόπο στηρίζει η Δημοτική Αρχή τη τοπική Αγορά.  Δεν είναι μόνο το Γεωπονικό Κέντρο που εισέπραξε τεράστιο ποσό είναι και άλλα πολλά  μαγαζιά εκτός Δήμου.  ΘΑ  ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

 

51 σχόλια:

  1. Υπερτιμολογήσεις, εικονικά τιμολόγια, λαμογιές πέραν κάθε αμφιβολίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καούρα να ενημερώσεις τους Δημότες για τα κατορθώματα σας. Πως θα αντικρύσεις τα παιδιά τους μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας σε 1,5 μήνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα κατάλαβα πως οι άνεργοι διάγουν βίο πολυτελείας. Με τα χρήματα των Δημοτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπή, αίσχος, ντροπή, αίσχος, ντροπή, αίσχος, ντροπή. Πως κυκλοφορείται στο κόσμο με αυτά τα αίσχη που κάνετε; Ο λαός λέει, ο φούρνος δεν έχει ανάγκη από μαυρίλες. Είναι γεμάτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγρότη του Δήμου, μεροκαματιάρη του Δήμου δυστυχώς αυτούς ψηφίζεις. Αν τους ξαναψηφίσεις θα κάνουνε ακόμη χειρότερα. Εσύ φταις και θα φταις. Αυτοί ούτε κοκκινίζουν από ντροπή. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πριν ένα χρόνο περίπου ρώτησα το Τριαντακωνσταντή αφού ξέρεις τους προσωπικούς σου υβριστές με στοιχεία ( έγγραφα, βίντεο, φωτογραφίες, μάρτυρες που έχουν καταθέσει κλπ) γιατί δεν τους κάνεις μηνύσεις; Μου είπε, τους αφήνω να πιάσουνε πάτο. Τότε θα μιλήσω. Κάποιες ενέργειες μου είπε , δεν ανακοινώνονται, παρά το κατάλληλο χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενα φορτηγό μία ημέρα ξεφόρτωνε λιπάσματα στο Λουτράκι. Ποιος θα τα παραλάβει αυτά τους ρώτησα; Είναι για τα γήπεδα της Κατούνας μου είπανε; Γιατί δεν τα πάτε στη Κατούνα τους ρώτησα; Εδώ μας είπανε να τα αφήσουμε, μου είπαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο αυτά έχουν ξεφορτωθεί στο Λουτράκι με όλα αυτά επιγδησε η καρελου και του είπε τώρα κάτσε με την θείτσα λακαινα

      Διαγραφή
    2. Μην λυπαινετα άλλο αυτό το γήπεδο της Κατουνας θα Υπεριψωθει πολύ και τα παιδιά δυστυχώς δεν θα μπορούν να παίξουν καλή μπάλα. Και για όλα θα φταίει ο ισότιμος που δεν τα έριξε στις ελιές του. Ήθελα να ξέρα τι ψήφιζαν στην Κατουνα

      Διαγραφή
  8. Ο κάμπος που ορίζεται ανατολικά από τα Σκλάβαινα, δυτικά από το Στενό, νότια από τον όρμο Παλαίρου- Πογωνιάς και Βόρεια από τον Άγιο Κωνσταντίνο στο Μαυροκούτσουρο στο κάμπο του Μοναστηρακίου με λιπάσματα 102.000 ευρώ θα είχε λιπανθεί πολλές φορές. Αυτοί λένε τα ρίξανε στα γήπεδα. Δεν μασέτε αυτό με τίποτε Δήμαρχε Αποστολάκη. Μας δουλεύετε κανονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με το ψευδώνυμο Νέρωνας παλιότερα ασκούσε κριτική στο Γεωργοθόδωρο για τις υπερτιμολογήσεις και τα εικονικά τιμολόγια. Τώρα τα κάνει αυτά ο ίδιος. Αποδείχθηκε άριστος μαθητής του Γεωρθοδώθορου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Διαχειρίζεται 1.100.000 ευρώ το χρόνο ανενόχλητος. Το 2022 ο προϋπολογισμός του Κέντρου Μέριμνας ξεπέρασε το 1.500.000 ευρώ. Οι λόγοι είναι αυτονόητοι. Πάρτι μεγάλο πάρτι γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Από γνωστό τραγούδι του Πάνου Τζαβέλα

    Κι εσύ τι έδωσες κυρ-Π@ντελή;
    Πες μας τι έκανες σ' αυτή τη γη;
    Πες μας τι άφησες κληρονομιά
    που να εμπνέει τη νέα γενιά;

    Έντιμοι άνθρωποι, νέα γενιά
    θάψτε πολιτικά και ηθικά τον κύριο
    κι αυτούς που φτιάξανε τον κύριο Π@ντελή
    σκουλήκι άχρηστο σ' αυτή τη γη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης γιατί ανέχεστε όλα αυτά χωρίς να μιλάτε; Μήπως το καθεστώς σας κρατάει;
    Πάρτε θέση. Οι Δημότες που δεν είναι διαπλεκόμενοι με το καθεστώς ,ακόμα και ψηφοφόροι σας, απορούν με τη σιωπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ζωή επιστρέφει συμπεριφορές. Θα σας κυνηγάνε οι τύψεις σας σε όλη τη ζωή σας. Τώρα δεν τα καταλαβαίνετε αυτά. Θα τα κατανοήστε όταν αυτοί που σήμερα δια πλέκεστε, θα δια πλέκονται με άλλους και θα σας δίνουν ψυχρά. Ούτε καλημέρα δεν θα σας λένε. Τότε θα δείτε ότι τα ευρώ δεν έχουν καμία αξία. Δροσερό και ήσυχο καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με νταλίκες τα μεταφέρατε τα λιπάσματα από το Αγρίνιο; Ρε νομίζετε ότι μας κοροϊδεύετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εσύ Δημότη που δεν έχεις σχέση με όλα αυτά και με αυτούς τους απύθμενους τύπους γιατί δεν μιλάς; Πόσο θα τους ανέχεσαι να κάνουν αυτές τις αθλιότητες; Ως πότε θα δουλεύεις τίμια για να τα οικονομάνε κάποιοι και μάλιστα χοντρά; Η σιωπή σου από εδώ και στο εξής σε καθιστά συνυπεύθυνο. Τώρα έμαθες. Τώρα ξέρεις τι γίνεται. Δεν βλέπεις το λύκο; Το ντορό ζητάς να βρεις; Μίλα, αντέδρασε, πες ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το τερμάτισαν τελείως. Οι άνθρωποι δεν παίζονται. Τόσο θράσος μαζί με απέραντη βλακεία μόνο αυτοί θα είχαν. Τους γνωρίζουμε αυτοί είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πιάνονται με τη γίδα στη πλάτη. Νομίζουνε ότι φταίει η γίδα που τη βάλανε στη πλάτη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΙΚΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΚΑΡΙΟΛΙΚΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε βάλθηκε ο δάσκαλος να βγάλει φαβορί για την διαδοχή του κάρυ τον Παντελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μία κοινωνία που εκλέγει τέτοιους ανθρώπους να την διοικήσουν και που τους εμπιστεύεται το μέλλον των παιδιών της είναι κοινωνία που νοσεί πολύ, είναι κοινωνία σε παρακμή. είναι κοινωνία που επιβάλλεται να συνέλθει και να βάλει τέρμα στο κατήφορο που έχει πάρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακμή λέει ο λακιας τους Κατουνιωτες και πολυ καλά τους λέει γιατί δεν αντιδρά κανένας. Αυτός κάνει περιουσίες είς υγείαν σ αυτούς που αποκαλεί παρακμή

      Διαγραφή
  21. Θύμιο Μυλωνίδη, Μιχάλη Ζαχαράκη, Νίκο Βαρβάτο είστε Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης στο Κέντρο Μέριμνας. Τι λέτε για όλα αυτά; Γιατί δεν τα καταγγέλλετε στους Δημότες; Μήπως κωλύεστε και από τι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πάλι από το 2014 οι δαπάνες σούμα? Δεν βαρέθηκες να κουράζεις τον κόσμο με την μανία σου σε όποιον λένε Αποστολάκη? Για δε μας λες και από το 1821 τις δαπάνες του δήμου η μήπως επειδή δεν ήταν ο Αποστολάκης δήμαρχος δεν μας ενδιαφέρουν? μήπως ξεπερνάνε το 1 δις ευρώ? Ακούτε κόσμε τα μαθηματικά της λάσπης. Κάθε έτος προσθέτει τον προϋπολογισμό και τον αθροίζει όσα χρόνια τον βολεύουν. κάποιος να του πει ότι το οικονομικό έτος είναι για ένα χρονο. Τον ενοχλεί να γίνονται πράγματα και να προοδεύει ο δήμος γιατί μισεί αυτούς τους αιρετούς. Κώστα μας κούρασες τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια μπαρουφες αερολογιες θεωρίες συνωμοσίας παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν ζει ο άνθρωπος όταν χάσει όσα του δίνουν χαρά.

    Πεθαίνει κάθε μέρα την ζωή του.

    Συσσώρευσε όσα πλούτη θες,

    απόκτησε όση εξουσία φιλοδοξείς...

    Χαρά· έχεις χαρά;

    Τα υπόλοιπα δεν είναι ούτε καπνού σκιά.

    Αντιγόνη , του Σοφοκλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 7:29 μμ Για τη χαρτούρα που παντελονιάστηκε κουβέντα δεν λες. Πάντως τα διαβάζεις τα άρθρα του Κώστα, παρότι σε κουράζουνε. Καλά ξεμπερδέματα και όνειρα γλυκά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ολη την κατάρα ου πάνω στα λαμόγια που έχουν κατασπαράξει τα πάντα υπάρχει θεός αν υπάρχει να εφαρμόσει το νόμο υπάρχει δικαιωσυνη αν υπάρχει να εφαρμόσει το νομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλά βρε παιδιά εδώ χρέωσαν λιπάσματα σέ γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα και εσείς αναρωτιέστε για τα τεράστια ποσά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ουστ. Στα. Λιπάσματα ουστ. Στης. Χαλικοστροσεις. Στα. Μαντριά του. Και. Στης. Ελιές. Του. Ουστ. Στα λάστιχα. Αγορασμένα. Από. Την. Αρτά. Με. Φορτηγό. Του. Δήμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αφού χρέωσαν λιπάσματα σε πλαστικό γιατί δεν το στέλνετε στον εισαγγελέα κ μας πρήζεται τόσα χρόνια . Καλά είπε ένας προηγούμενος ότι τους γλενταει ο Παντελος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αν υπήρχε Αντιπολίτευση και αν υπήρχαν υπηρεσιακοί παράγοντες αυτά δεν θα γινότανε. Δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτε. Μόνο ο Αρχιερέας της διαπλοκής ,της διαφθοράς και οι γνωστοί εξωθεσμικοί παράγοντες που κινούνε τα νήματα του καθεστώτος.
    Ας έχουν όμως κατά νου.'Ολα τα καθεστώτα πέφτουνε. Η πτώση θα έχει πολλές συνέπειες για πολλούς. Τότε δεν θα φτάνουν τα χρήματα, για να τους προφυλάξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. καλα χαλαρωσε λιγο εσυ 11:07 παρε τα @@ για αρχη και βλεπουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 12;15 μμ Όλα στο καιρό τους και ο κολιός τον Αύγουστο. Κακά ξεμπερδέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Aν υπήρχε Δήμαρχος με στοιχειώδη σοβαρότητα θα είχε ανακοινώσει την αντικατάσταση του Παντελή Αποστολάκη και την αποπομπή του από τη Δημοτική του παράταξη.
    Αν είχαν στοιχειώδη σεβασμό στο δημόσιο χρήμα Παντελής Αποστολάκης και Καούρας θα είχαν παραιτηθεί.
    Τίποτε δεν θα συμβεί από αυτά.
    Το πάρτι θα συνεχιστεί.
    Κασόλα, Μασούρα, Μωραΐτη θα επιτρέψετε να συνεχιστεί;
    Νίκο Βαρβάτο και Ζαχαρακάκη Μιχάλη θα επιτρέψετε να συνεχιστεί;
    Μυλωνίδη Θύμιο εσύ το επέτρεψες να γίνεται το πάρτι. Γιατί δεν ζητάς μία συγνώμη από τους Δημότες; Οι πάντες γνωρίζουν ότι είσαι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της πολιτικής των Αποστολάκηδων. Απέδειξε το αντίθετο. Έχεις πολιτικό ανάστημα; Δυστυχώς δεν έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 10.25 . Ποιον καιρό τους ρε φίλε . Μετά από τόσα χρόνια που μας πρήζει με τα λιπάσματα πότε θα έρθει ο καιρός .Από το 2014 δεν έφτασε ακόμη ο καιρός . Εγώ ξέρω ότι όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ρε φιλε 12:29. Ξέρεις να έχουν πολιτικό ανάστημα τέτοιοι τύποι αυτοι κανένα κόκαλο ζητάνε όπως ζήταγε και ο άλλος και ο καριολης τον έστειλε για γρουβες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι και θα πάρει την απάντηση στις εκλογές που έρχονται θα τις βλέπει ανάποδα τότε τις βρούβες ο καριόλης μαζί με τον τακουλα

      Διαγραφή
  35. Ψηφίσατε καλά καλά Αποστολάκη και τώρα σκουζετε για τις σπατάλες κομμουνια. Άντε γεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ποιος να κάνει Αντιπολίτευση; Ο ένας πληρώνει τα δικά του λάθη στο Κέντρο Μέριμνας. Τον κρατάνε. Ο άλλος είναι νονός ( ο πατέρας του) του Παντελή , έτσι λέει. Ο άλλος λέει στο Καπιταλισμό συμβαίνουν αυτά. Στημένο παιχνίδι σε βάρος των φτωχών Δημοτών. Ξυπνήστε γιατί χανόμαστε. Το καθεστώς δεν θα αφήσει ούτε τα πορτοπαράθυρα στο Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δυο τρία περιτριμματα της κοινωνίας είστε που σχολιάζετε εδώ μέσα. Συνέχεια γράφετε οι ίδιοι και οι ίδιοι κομπλεξικοι άχρηστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Εσύ 12:44 μήπως ζητάς και εσύ να σου πετάξουν κανένα κόκκαλο και ζηλεύεις. Είναι πολύ απλό. Πήγαινε να το ζητήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ. ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΧΕΤΕ; ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ. ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ακόμα Ρούλη δεν κατάλαβες πόσο ρεζίλι έχεις γίνει; Ακόμα δεν κατάλαβες πως σε δώσανε στη ψύχρα; Σταμάτα να βρίζεις φορώντας τη φασιστική κουκούλα της ανωνυμίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Δάσκαλε Καούρα , τώρα ξέρεις τι γίνεται και τι χοντρό πάρτι γίνεται με το δημόσιο χρήμα. Το να μην παραιτείσαι σημαίνει ότι .........μέλι........θυμαρίσιο. Διαφορετικά γιατί ξευτελίζεσαι τόσο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΡΕΜΠΕΣΚΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ 7.08 ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΖΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΤΕ ΓΛΕΙΨΕ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΙΧΑΙΝΕΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Κασόλα γιατί αυτή η περίεργη και ύποπτη σιωπή για αυτές τις πρωτοφανείς δαπάνες; Τι άλλο περιμένεις να κάνουν για να μιλήσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Είναι λυπηρό και εξόχως ανησυχητικό να μην παίρνει θέση δημόσια και επώνυμα ούτε ένας Δημοτικός Σύμβουλος σε αυτά τα αίσχη που γίνονται οκτώ συνεχή χρόνια στο Κέντρο Μέριμνας. 102.000 ΕΥΡΏ για λιπάσματα στα γήπεδα; 197.000 ευρώ για τη συντήρηση του χλοοτάπητα των γηπέδων; Αυτές είναι υπερτιμολογήσεις και εικονικά τιμολόγια με ολοφάνερη κατάληξη του δημοσίου χρήματος. Δήμαρχε αντικατάστησε τώρα Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο στο Κέντρο Μέριμνας. Διαφορετικά κάτι ύποπτο συμβαίνει που οι πάντες καταλαβαίνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αφου μαζί τα τρώνε τι να αλλάξει ο δήμαρχος τι λες τώρα δεν πέφτει από τα σύννεφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Σε παρακαλώ πολύ ανέβασε τα σχόλια εδώ εχουμε να κάνουμε με ένα καθεστως που δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο και πρέπει να χτυπηθεί αλύπητα με κάθε μέσο που διαθέτει ο κάθε σκεπτόμενος πολιτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Το καθεστώς θα πέσει. Το θέμα είναι να υπάρξουν παραδειγματικές τιμωρίες. Με αυτό το τρόπο δεν θα διανοηθεί στο μέλλον να κάνει όλα αυτά που ζούμε τόσα χρόνια.
    ΔΕΝ ΘΑ βρεθεί άνθρωπος επώνυμα -ακόμα και από το στενό κύκλο του καθεστώτος - και με επιχειρήματα να υποστηρίξει αυτές τις δαπάνες.
    Όλοι ΨΆΧΝΟΝΤΑΙ για τα συμβαίνοντα στο Κέντρο Μέριμνας. Όχι ότι δεν τα ήξεραν .Αλλά δεν περίμεναν τέτοιες αθλιότητες.
    Οι δαπάνες αυτές έχουν περάσει στη τοπική ιστορία ως ο ορισμός της διαφθοράς και της διαπλοκής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο