Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Γιάννης Τριανταφυλλάκης : Συνάντηση εργασίας με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αλέξιο Ράπανο.


πηγη facebook : Giannis Triantafillakis

Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης στο προσωπικό του προφίλ έγραψε γι την συνάντηση εργασίας που είχε με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος ,κύριο Αλέξιο Ράπανο και κύριο θέμα ήταν η νέα αντιπυρική περίοδος και το διαχρονικό αίτημα του Δήμου Ξηρομέρου για την δημιουργία Πυροσβεστικού Κλιμακίου στην περιοχή .......



Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Ξηρομέρου με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος ,κύριο Αλέξιο Ράπανο.

Κύριο θέμα ήταν η νέα αντιπυρική περίοδος και το διαχρονικό αίτημα του Δήμου Ξηρομέρου για την δημιουργία Πυροσβεστικού Κλιμακίου στην περιοχή .

Στην διάσκεψη συμμετείχε απομακρυσμένα ( λόγω της παρουσίας του στην Κοιν. Συνέλευση του ΝΑΤΟ στην Κωνσταντινούπολη) ο π. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπίας του ΝΑΤΟ ,κύριος Σπήλιος Λιβανός , ο οποίος στηρίζει και προωθεί το αίτημα από την πρώτη στιγμή ,ενώ παρευρέθηκε από το Πολιτικό του Γραφείο ,ο κύριος Παυσανίας Αγρέβης.

Ένα κρίσιμο θέμα στην δημιουργία του κλιμακίου είναι η υποστελέχωση του σώματος.,αίτημα που προωθείται αρμοδίως. Ο Δήμος Ξηρομέρου έχει δεσμευτεί με αποφάσεις των Συλλογικών του οργάνων για την διάθεση χώρου και την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών .

Επίσης , εν όψη της νέας αντιπυρικής περιόδου ζητήθηκε η παρουσία πυροσβεστικού οχήματος στα όρια του Δήμου όταν ο δείκτης επικινδυνότητας σύμφωνα με τον Χάρτη Προβλέψεων Κινδύνου Πυρκαγιάς είναι >3 .




5 σχόλια:

  1. Μπράβο για ότι κάνεις για το ξηρομερο δήμαρχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάνε κάτι χωρίς φωτογραφία και ανάρτηση. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρίτη χρονιά δήμαρχος τι έκανε για το σταθμό μόνο φωτογραφίες είναι το θυμούνται κάθε καλοκαίρι.ο μεγάλος θα κάνει δώρο και τα πυροσβεστικά γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να φέρει το σταθμό στο δήμο μας έρχετεεέεεεε...να ανέβει ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το φτιάξε 5 χρόνια ο μεγάλος ; τι πλάκα έχετε . Ο μεγάλος κατάφερε και μίκρυνε μόνος του και έσκασε σα φούσκα

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο