Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΊΚΟΣ: Θα πρέπει να μάθουν κάποιοι, πως η Δημοκρατία δεν φιμώνεται .!!!


     Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο τα πάντα κύλησαν άψογα και με βάση τους κανόνες της Δημοκρατίας, αφού ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Κατσαούνης, αντιλήφθηκε πως με το πραξικόπημα να προσπαθήσει να μας φιμώσει,  δεν κατάφερε τίποτα  παρά να εκτεθεί ανεπανόρθωτα, με τις συνεχείς διακοπές του, με τις οποίες μάταια προσπαθούσε, να μας εμποδίσει να δείξουμε  την ανεπίτρεπτη κατάσταση, που επικράτησε τόσο στην καθαριότητα  με τις αντίστοιχες φωτογραφίες, όπου επίσης εμείς τελικά παρουσιάσαμε το έγγραφο που υπάρχει αύξηση στα δηλούμενα τετραγωνικά με τον ηλεκτρονικό τρόπο  μέσω του Υπουργείου εκτός από τις χειρόγραφες δηλώσεις, ....τις οποίες οι υπηρεσίες του Δήμου δεν έχουν εκκαθαρίσει ακόμα λόγω μεγάλου φόρτου, χωρίς να γίνει η αντίστοιχη μείωση στο τέλος καθαριότητας και, που πήραμε με αίτηση μας από την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου, όσο και στην ύδρευση κατά το έτος 2020 με τον διπλασιασμό του πάγιου  κατά την συζήτηση της κορυφαίας διαδικασίας που ήταν αυτή της ψήφισης του Προϋπολογισμού του Δήμου του 2021.

Έτσι λοιπόν τόσο εγώ όσο και συνεργάτης μου κύριος Γιάννης Ζορμάς, με αίσθημα υπευθυνότητας ,αφού δεν μας έγινε καμία διακοπή αυτή την φορά, χρησιμοποιήσαμε λιγότερο από τον μισό χρόνο, από τον οποίο προβλεπόταν από τον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Απαντήσαμε με ακρίβεια και με ευγένεια σε ερωτήσεις, οι οποίες μας απευθύνθηκαν δείχνοντας βαθιά γνώση σε αυτά τα θέματα και πάντα με σεβασμό στην Προσωπικότητα των Συνομιλητών μας και με ακλόνητα επιχειρήματα και αποδείξεις μόνο.

Και όταν μας ζητήθηκε η συναίνεση μας, ασφαλώς την παρείχαμε απλόχερα.

Έτσι λοιπόν επαληθεύτηκε αυτό που λέει ο λαός μας:   

Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους και πως η Δημοκρατία δεν φιμώνεται με αντιδημοκρατικές συμπεριφορές, τις οποίες ελπίζουμε, πως δεν θα ξανασυναντήσουμε στο μέλλον.

Αστακός 30/3/2021

Παναγιώτης Στάικος

Επικεφαλής της Δημοτικής
Παράταξης Αναζωογόνηση Ξηρομέρου




20 σχόλια:

  1. Κ Σταικο μήπως πρέπει ως δημότης να ανησυχώ. Είδα δύο δημοτικούς συμβούλους του δήμου μας,
    τον κ Ζορμπά με τον κ Ζώγα στον ίδιο χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν λες την αλήθεια σε λένε τρελό όταν λες την αλήθεια σε λένε παλαβό όταν λες την αλήθεια σε λένε ψυχασθενή όταν λες την αλήθεια σε λένε ψυχακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΑΣΤΑΚΙΩΤΕΣ εξαφανίστηκαν αλλωνιζουν οι ξενοφερτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο κ.Σταικο συγχαρητηρια,καλα εκανες ρε παιδι μου και εγκατελυψες εκεινα τα καμοματα με τις φλεβες και τα αιματα και παλι σε συγχερω ηρεμησε και βοηθα και εσυ μπας και παει λιγο μπροστα ο δημος μας,εμπειρος εισαι ετσι με λιγη καλη θεληση και σοβαροτητα να πανε ολα καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν ήσουν καλός θα ήσουν εσυ δήμαρχος αλλά πάλι καλά ο κόσμος σε κατάλαβε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ευγένεια σας είναι γνωστή κύριε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΟΜΩΣ ΝΑΙ ΟΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το λέτε και μόνος σας κ. Στάικο. Όταν μιλάτε ευγενικά και σύμφωνα με τους όρους του Δ. Σ. κανένας δεν έχει λόγο να σας εμποδίσει. Όταν τινάζετε το συμβούλιο στον αέρα με εκτός θέματος πολυλογίες κακώς που ο πρόεδρος δεν σας αφαιρεί τον λόγο, κλείνοντας το μικρόφωνο όπως έχει χρέος να κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. [[Οι άνθρωποι γεννιούνται ευγενικοί, δέν γίνονται]].

      Διαγραφή
  9. ΗΔΗ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΟΜΑ. ΟΙ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.
    ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ, ΠΟΛΙΤΟΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
    ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ, ΧΩΡΙΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΗΣ
    ΡΗΜΑΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
    ΤΟ 2023 ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΠΕΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά τα χωρίς που αναφέρεις.. Και τώρα χωρίς αυτά είμαστε. Μήπως δε μένεις εδώ η εσύ τα έχεις όλα αυτά!?? Παρακάτω λοιπόν το 2023 ναι θα τα δούμε όλοι όλα... Κι ας εκπλαγείτε κάποιοι!!!!

      Διαγραφή
  10. Κύριε Παναγιώτη ζητήσατε από τον Κύριο Σαμαλέκο να σας παρουσιάσει την μήνυση που του κάνατε για να παραιτηθείς από το συμβούλιο λέγοντας πώς δεν του έχεις κάνει μήνυση ο Σαμαλέκος δημοσίευσε την μήνυση που του κάνατε εσείς θα παραιτηθεί τε όπως δηλώσατε μπροστά στην κάμερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΠΡΑΒΟ 3:26 ΤΟ 2023 ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ :ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΑΟΣ .ΠΡΟΧΩΡΑ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΟΣΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  13. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΕΓΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΟΘΙΧΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΏΝ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΙΟΥ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ. ΠΡΟΧΩΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προχωρα Γιαννη σε στηριζουμε εμεις χωρις νερο χωρις δρομο χωρις φωτισμο χωρις σκουπιδια χωρις εργα χωρις βαψιμο του αχυρωνα επειδη εχεις ολα τα χωρις αντε θα παρεις το τιποτα απο τους πολιτες για κοψε μια βολτα και θα το διαπιστωσεις και μονο σου 90%θελεις? για βαλτο αναποδα!0.9 και πολυ σου ειναι με ψεματα που μας αραδιαζες προεκλογικα ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όλοι εσείς γιατί δεν μπορείτε να συνεργαστείτε να φτιάξετε τον τόπο σας 3 χρόνια και ο κόσμος του Ξηρομέρου θα πει μπράβων
    και να κοιτάξετε την φτώχεια γιατί ο Κορωναίος θα περάσει η αφραγκεια οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτά καταλάβατε κάποιοι από όσα έγραψα ;;;
    Σαν τις βρεγμένες γάτες έκατσαν και που είσαι ακόμη .!!!
    Είδαν πως οι αντοχές μου ήταν ανεξάντλητες και έτσι κάθισαν και τα άκουγαν κανονικά όσα έπρεπε να τους πω .
    Αυτός ήταν ο Σταικος και ως Δημοτική Αρχή με την Άριστη σχέση του με την Αντιπολίτευση ,ο ίδιος είναι και σαν αντιπολίτευση .
    Όποιος το κατάλαβε ,θα του βγει σε καλό ,αν δεν το κατάλαβε ,τότε πολύ απλά θα έρθει η ώρα που θα το μετά νοιώσει ,αλλά θα είναι πολύ αργά ,γιατί η Δημοκρατία δεν φιμώνεται και ο Στάικος υπηρετεί την Δημοκρατία με σεβασμό και απαράμιλλο σθένος .!!!
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Σταικο τωρα που ο Σαμαλεκος παρουσίασε την μυνηση εσεις γιατί δεν παραιτηστε; Έτσι κάνουν οι σοβαροί πολιτικοί που τιμούν το λόγο τους; που ειναι η συνέπεια σαα;

      Διαγραφή
  17. Καλά τα είπες 3.26 . Επιπλέον Όποιος περίμενε προσωπικό όφελος από Τριανταφυλλάκη και δεν το εισέπραξε, τον κατηγορεί. Έτσι τους έχουν κακομάθει οι προηγούμενοι να τους πληρώνουν για να τους ψηφίζουν. Καλημέρα σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο