Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Έργα οδοποιίας στην επαρχιακή οδό Σουπί – Πηγάδια επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Θ. Μαυρομμάτης

   Σύγχρονη και ασφαλή οδική πρόσβαση αποκτούν κάτοικοι και επισκέπτες που διέρχονται από την Επαρχιακή Οδό Σουπί – Πηγάδια, στο Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας, καθώς εκτελούνται έργα οδοποιίας, που εντάσσονται στο ευρύτερο πρόγραμμα εκτεταμένης συντήρησης και αναβάθμισης μεγάλου μέρους του επαρχιακού οδικού δικτύου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και έργων Θανάσης Μαυρομμάτης βρέθηκε στο Ξηρόμερο και επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 τα σημεία στα οποία γίνονται έργα και ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών. «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό και θα πρέπει να το τονίσουμε ότι οι παρεμβάσεις μας αφορούν σε τεχνικές παρεμβάσεις, αλλά κυρίως την κατασκευή νέου ασφαλτοτάπητα μήκους 7 χιλιομέτρων. Δεν κάνουμε μπαλώματα αλλά κατασκευάζουμε σύγχρονο και ασφαλή δρόμο. Η Περιφερειακή Αρχή κινείται με προγραμματισμό και αποτελεσματικότητα. Προτεραιότητά μας είναι οι πολίτες και αυτό πλέον μπορεί να το δει ο καθένας από μας που παρακολουθεί την πορεία της υλοποίησης έργων και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες. Έργων που υλοποιούνται στην πράξη» τόνισε ο κ. Μαυρομμάτης.

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Κιτσοπάνος επεσήμανε την διευκόλυνση που θα παρέχει ο συγκεκριμένος δρόμος στους κατοίκους,  τους αγρότες, αλλά και κτηνοτρόφους της περιοχής, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στις υπόλοιπες παρεμβάσεις που θα πραγματοποιηθούν στην ευρύτερη περιοχή με στόχο την συνολική αναβάθμιση του  οδικού δικτύου.

Κατά την επίσκεψη στα έργα τον Αντιπεριφερειάρχη συνόδευαν οι συνεργάτες του, Βιβή Λαγού και Γιώργος Παπαδόπουλος.



 

6 σχόλια:

  1. Σημερα πηγαν ολοι για φωτογραφια. ΑΝΤΙ να ντρεποντε που τοσα χρονια ο δρομος αυτος ηταν σχεδον μη προσβασιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί που έπρεπε να ήταν εκεί δεν ήταν γιατί τόσα χρόνια δεν γινόταν το έργο από τον προηγούμενο αντιπεριφερειάρχη για την κόντρα που είχε με τον πρώην δήμαρχο αυτή είναι η αλήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια καλή κουβέντα δεν είπες 9:41που γίνεται ό δρόμος ,πράγματι με πολλές καθυστέρησεις ,μπράβο στον Αιτωλ/να Περιφερειάρχη Νεκτάριο ΦΑΡΜΑΚΗ γιατί ο πρώην Πατρινός Κατσιφάρας μας είχε ξεχασμένους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φαρμάκη Τριανταφυλλάκη είστε δυναμιτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν γίνεται κάποιο έργο μόνο μπράβο μπορούμε να πούμε τι πώς και γιατί δεν μάς απασχολεί έργα θέλουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΑΡΜΑΚΗ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΘΕΛΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΤΩΧΙΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΕΜΕ ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο