Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Τον προβληματισμό του εκφράζει ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών.

 


      Περιήλθε εις γνώση μας ότι αναρτήθηκε σε site της περιοχής μας, επιστολή που ο Σύλλογος μας απέστειλε αποκλειστικά και μόνο στα μέλη του Δ.Σ του Δήμου Ξηρόμερου,  με συγκεκριμένο περιεχόμενο και τις θέσεις μας πάνω σε ένα θέμα της Ημερησίας Διάταξης  της συνεδρίασης στις 29/Μαρτίου.  Ο  Σ.Α.Α. έχει μοναδική αρχή και τέλος, την διαφάνεια,  την εντιμότητα και κυρίως τον σεβασμό στα θεσμικά όργανα.  Με οδηγό λοιπόν αυτές τι αρχές,  ενημερώνουμε όλους τους Συμπολίτες μας,  ότι η επιστολή που δημοσιεύτηκε μέσω διαρροής  σήμερα σε ιστοσελίδας ή  blog,  δεν προέρχεται απο τον Σ.Α.Α . 
Διαβάστε περισσότερα »
Όπως προαναφέραμε έχοντας σαν αρχή τον σεβασμό στο θεσμό της Τ.Α.,  το Δ.Σ με αφορμή την διαφωνία του σε ένα από τα θέματα της  Η.Δ έστειλε μια επιστολή διαμαρτυρίας
Σεβόμενοι τον ρόλο των ΜΜΕ, το Δ.Σ, του Συλλόγου,  αποφάσισε να δώσει  στην δημοσιότητα την συγκεκριμένη επιστολή, μετά την πάροδο κάποιων ωρών και εφόσον τα  μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου θα είχαν παραλάβει το συγκεκριμένο υλικό.   
Κάνουμε λοιπόν  γνωστό ότι η διαρροή δεν προσήλθε από τον Σ.Α.Α,  διότι  θεωρούμε ότι επιλεκτικές δημοσιεύσεις πλήττουν το κύρος του ρόλου των ΜΜΕ.  Δεσμευόμαστε προς όλα τα ηλεκτρονικά μέσα  ότι η επιστολή θα σταλεί επισήμως από τον Σύλλογο μας.  
Λυπούμαστε για την τροπή που πήρε η συγκεκριμένη πρωτοβουλία μας, αλλά όπως είναι σε όλους γνωστό,  είναι κάτι που δεν μπορείς να το ελέγξεις  ή  να το διαφυλάξεις  και να το απομονώσεις.

2 σχόλια:

  1. Πολύ καλά κάνεις κ τά λες... Πάντα με το όνομα τους κ.ΜΠΌΝΗ ΠΡΌΕΔΡΕ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο