Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Οριστικός ανάδοχος για το έργο των γηπέδων Μύτικα και Κανδήλας.

      Στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, στην ενότητα ''ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ'', που δημιουργήθηκε από τον 1ο μήνα με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής, αναρτήθηκε στις 13.8.2020, πρόσκληση - γνωστοποίηση για την διακήρυξη δημοπρασίας του έργου «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Ξηρομέρου», προϋπολογισμού 370.688,58 € (δείτε εδώ). 
Η συγκεκριμένη πρόσκληση - γνωστοποίηση έγινε προκειμένου, όποιος θέλει και έχει τις απαραίτητες εκ του νόμου προϋποθέσεις, να συμμετέχει στον διαγωνισμό, δίνοντας την προσφορά του.
Ο διαγωνισμός έγινε, και αναδείχτηκε προσωρινός ανάδοχος όπως σας ενημερώσαμε με σχετικό μας δημοσίευμα στις 28 Δεκεμβρίου 2020 (δείτε εδώ).
Σήμερα σας ενημερώνουμε ότι ο προσωρινός ανάδοχος, με σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής κατέστη οριστικός και απομένει η υπογραφή της σύμβασης (προσυμβατικός έλεγχος από το Ελεγκτικό αν δεν κάνουμε λάθος δεν προβλέπεται λόγω ύψους του ποσού) και κατόπιν να γίνει εγκατάσταση του εργολάβου και να εκκινήσει το έργο. Δικές μας πληροφορίες μιλάνε για έναρξη των εργασιών αρχές Καλοκαιριού.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο με τον οριστικό ανάδοχο.
Να πληροφορήσουμε τους αναγνώστες μας, ότι στον 1ο χρόνο της νέας δημοτικής αρχής του Δημάρχου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη, σας παρουσιάσαμε με επίσημα στοιχεία ότι 5.078.272,71 € δημοπράτησε η νέα δημοτική αρχή μέσω 9 διαγωνιστικών διαδικασιών (δείτε εδώ).
Με επίσημα στοιχεία σας παρουσιάσαμε ότι 501.046,76 € ήταν οι απ' ευθείας αναθέσεις, δηλαδή 690.815,37 € λιγότερα από το 1.191.862,13 € από τον αντίστοιχο 1ο χρόνο της διοίκησης του κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη (δείτε εδώ).
Επίσης τα χρήματα των διαγωνισμών σε ποσοστό, είναι για τον 1ο χρόνο της διοίκησης του κ. Τριανταφυλλάκη, 913,53 % παραπάνω από τις απ' ευθείας αναθέσεις.
 

10 σχόλια:

  1. Εντάξει γραφείο τύπου του δημάρχου. Καταλάβαμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδια να ρωτησω κατι; Κατεβηκα στον Αστακο για μια δουλεια περασα απο τον κεντρικο δρομο οπως μπαινουμε απο αερογεφυρα. Επαθα πλακα με τις καλυμμενες λακκουβες με χαλικι μεσα στην πολη. Περασα φευγοντας εξω απο το Δημαρχειο.Τι να πω επαθα σοκ αληθεια ερχετε ανθρωπος επισημος και τον πατε σε εκεινο το κτιριο και δε ντρεπεστε; Χαλι μαυρο εχει να δει μπογια απο την εποχη του Σταικου που ειχε φροντισει να βαφτει.Το μπαλωμα που εχει πανω του δεν το χω ξαναδει.Αυτο αν το βγαλει καποιος φωτο και ρωτησει τι βλεπετε στην φωτογραφια το καλυτερο που θα πει ειναι χοιροστασιο αν και αμφιβαλλω και για αυτο γιατι τα χοιροστασια ειναι φροντισμενες εγκαταστασεις.Ντροπη μονο ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε Βασιλάκη θα μας τρελάνεις; Παρουσιάζεις τα έργα που εξασφάλισε ο Γαλουνης και δεν πρόλαβε να δημοπρατησει ως έργα του Γιαννάκη;Ντροπή και μόνο Ντροπή. Μόνο απευθείας αναθέσεις έχει κάνει μέχρι σήμερα ο Δήμαρχος σου αποδεξου το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 7 09 σε εχει τσουξει ο δημαρχος μας και δεν το αντεχεις να πονας.ποια εργα εξασφαλισε ρε ασχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 5 χρονια ο γαλουνης δεν εκανε τιποτα .ποσο ηθελε να κανει εργα 40 χρονια .τοσεσ μελετεσ ειχε απο τριποτσερη και δεν εκανε τιποτα , τοσεσ και απο σταικο και απο σαμαρα .κοροιδευε το κοσμο με ψεμματα τοσα χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με έκπτωση 18,30% για γέλια όταν σε όλα τα έργα δίνουν πάνω από 50% εδώ γκαρίζει καραστημενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγκρίνει την από 25-2-2020 Μελέτη, με τίτλο έργου «Κατασκευή, Επι- σκευή και Συντήρηση Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Ξηρομέρου», προϋπ/σμού κατ αυτήν 370.000 € με ΦΠΑ, όπως αυτή συντάχθηκε και θεωρήθηκε από τη Δ.Τ.Υ. Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

    ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ.Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΦΑΓΑΝΑΣ ΟΥΤΕ ΜΕΛΕΤΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. Αναφέρει η ανακοίνωση «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Ξηρομέρου», προϋπολογισμού 370.688,58 €. ΌΠπως απδεικνύεται όλο το ποσό πάει στο Μύτικα δηαδή στο γραφείο τύπου. Δηλαδή 370.000 ευρώ για γήπεδο στο Μύτικα και 100.000 ευρώ στον Αστακο για την παραλία. Για τον Αστακό Δήμαρχε θα διαθέσεις κάτι εκτός απο ψίχουλα. Έρχεται το καλοκαίρι και θα γελάσει κι ο κάθε πικραμένος μαζι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 3:01 ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  10. ΕΝΩ ΕΣΥ 4.36 ΚΑΙ ΚΑΛΟΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΡΩΣ. ΤΟ ΡΕΨΙΜΟ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο