Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Κορονοϊός -«Βόμβα» Μανωλόπουλου: Τι θέλετε να κάνουμε Πάσχα ή καλοκαίρι;

 

Θα μείνουμε κλεισμένοι μέσα μέχρι το καλοκαίρι

 
«Η κατάσταση είναι πολύ άσχημη αυτή τη στιγμή, ίσως παραμείνει έτσι για λίγο ακόμη», ανέφερε ο Eυάγγελος Μανωλόπουλος, καθηγητής φαρμακολογίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
Ο καθηγητής ανέφερε πως η αποκλιμάκωση δεν θα είναι σε μία εβδομάδα, αλλά θα πάρει αρκετό καιρό.
«Ο Απρίλιος με τον έναν ή το άλλο τρόπο θα είναι επιβαρυμένος, ωστόσο θεωρώ πως μπορούμε να αποφύγουμε το τέταρτο κύμα λόγω εμβολιασμών», τόνισε μιλώντας στον ANT1.
Ο καθηγητής ανέφερε πως το θέμα με τα μέτρα είναι δύσκολο, οι αποφάσεις πρέπει να παρθούν, αλλά είναι δύσκολο να στηρίζονται στα νούμερα, καθώς αυτά θα παραμείνουν ψηλά.
Μάλιστα στην ερώτηση αν θα γιορτάσουμε Πάσχα, ο κ. Μανωλόπουλος επισήμανε πως πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως ή θα κάνουμε Πάσχα ή θα κάνουμε καλοκαίρι.
 
pentapostagma

7 σχόλια:

  1. Εδώ Και ενα χρόνο άκουμε από τους επιστήμονες Γιατρούς & από την κυβέρνηση ή επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι κρίσιμες....
    Πραγματικά δεν ξέρετε τί άλλο να πείτε...
    Ναι υπάρχει ο ιός κορονοιος...
    Αλλά ο κόσμος κουραστικε δεν αντέχει άλλο θέλει την ζωή του πίσω.και ή κυβέρνηση το μόνο πού κάνει προσλαμβάνει αστυνομικούς..ουτε ένα γιατρό...
    Κλείσατε την οικονομία με 4 νεκρούς και 40 κρούσματα..
    Και την ανοίγει η κυβέρνηση με 3000χιλ κρούσματα την ημέρα και 70 νεκρούς...
    1 χρόνος 8000 χιλ νεκρούς περίπου μερχι στιγμής...
    Έχετε αποτύχει σε όλα!
    Πραγματικά λυπάμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε φιλε . αν ηταν αλλος τι θα εκανε ? θα εφερνε νομοσχεδιο στη βουλη να απαγορευσει στον κορονοιο να ερχεται στην ελλαδα. μονο τα μετρα κινας διωχνουν τον κορονοιο αλλα εδω στην ευρωπη δεν μπορουν να εφαρμοστουν. αυτοι ειναι μαθημενοι με βουρδουλα .τα καταλαβες?
    τοτε αφηστε τις ......... δυο μηνες ακομη και τελειωσαμε οτι παθαμαε παθαμε . ειμαστε στις τεσσερες πρωτες θεσεις στην ευρωπη. δεστε τα κρουσματα βελγιου ιταλιας γερμανιας και μετα ελατε να λογαριασθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μού;; αν μέ το 20% θάνατοι την ημέρα όπως είπαν ή επιστήμονες εκτός μεθ'... είσαι ευχαριστημένος μπράβο για αυτά πού γραφείο λυπάμαι...
    Δυστυχώς η κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα για την δημόσια υγεία εδώ Και ένα χρόνο...
    Καμία πρόσληψη...
    Μόνο αστυνομία στους δρόμους Για να φοβίσουν τον κόσμο...
    Καλή δύναμη σε όλους μάς και εύχομαι να περάσει γρήγορα όλο αυτό πού περνάμε...
    ΠΑΣΧΑ ΦΈΤΟΣ ΌΛΟΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΆ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και Πάσχα θέλουμε και δεκαπενταυγουστο θέλουμε και Χριστούγεννα θέλουμε γιατί πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι του Θεού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ήταν άλλη κυβέρνηση η οποία σέβονταν τον Ελληνικό λαό Θα ενίσχυε το σύστημα υγείας
    με πρόσληψη προσωπικού και κατασκευή Μ.Ε.Θ., χωρίς να θεωρεί ότι είναι πεταμένα λεφτά,
    θα εισήγαγε φάρμακα και θεραπείες, και δεν θα στηριζόντανε μόνο στον εμβολιασμό, ακόμα θα έκανε συμφωνίες με εταιρίες εκτός Ευρώπης για τη προμήθεια εμβολίων, θα προσλάμβανε εκπαιδευτικούς και θα έκανε διπλοβάρδιες ώστε να μειωθούν τα άτομα εντός των σχολικών αιθουσών, θα ενίσχυε τις δημόσιες συγκοινωνίες, θα έκανε αποτελεσματικούς ελέγχους στους χώρους εργασίας, θα έκανε αποτελεσματική επιδημιολογική επιτήρηση του πληθυσμού, ώστε να μην κλείνουν ολόκληρες Περιφερειακές Ενότητες επειδή μια μικρή γεωγραφική περιοχή είναι επιβαρυμένη και πλήθος άλλων ενεργειών , αυτονόητων για πολλούς.
    "Νομοσχέδιο στη βουλή να απαγορεύσει στον κορονοϊό να έρχεται στην Ελλάδα", θα μπορούσε να φέρει μόνο η παρούσα κυβέρνηση , αν λάβουμε υπόψιν τις προσλήψεις αστυνομικών, και την γενικευμένη καταστολή , με πράξεις και ιδέες, που επιχειρείται.
    Ο ισχυρισμός ότι είμαστε στις πρώτες τέσσερις θέσεις της Ευρώπης είναι ψευδής
    γιατί Ουκρανία, Μονακό, Ρωσία, Εσθονία, Σερβία, Δανία, Λευκορωσία,Φινλανδία, Νορβηγία, Ισλανδία, Κύπρος κ.λ.π. έχουν καλύτερο δείκτη νεκρών ανά εκατομμύριο πληθυσμού από την Ελλάδα.
    Επίσης ο ισχυρισμός ότι μόνο με μέτρα Κίνας αντιμετωπίζεται ο κορονοϊός είναι ψευδής.Η Ταϊβάν, το Βιετνάμ, η Καμπότζη, η Ταϊλάνδη, η Σιγκαπούρη, το Χονγκ-Κονγκ, η Νότια Κορέα, η Ιαπωνία π.χ. ,για να πάμε στη Ασία, έχουν δείκτη νεκρών ανά εκατομμύριο πληθυσμού κάτω από 100.
    Η Κούβα έχει μόνο 414 θανάτους και δείκτη νεκρών ανά εκατομμύριο πληθυσμού 37 όταν εμείς έχουμε 7826 νεκρούς και δείκτη νεκρών ανά εκατομμύριο πληθυσμού 754.Για να μην αναφερθούμε σε άλλες χώρες της Γης.
    Γιατί η σύγκριση γίνεται στο πλαίσιο της Ε.Ε. ;
    Για το "οτι πάθαμε πάθαμε" :Κατ' αρχάς δεν πάθαμε όλοι το ίδιο.Άλλοι έχασαν ανθρώπους, άλλοι καταστραφήκανε οικονομικά και άλλοι πλούτισαν. Δεύτερον δεν έχει τελειώσει ακόμη η πανδημία, είμαστε πριν την κορύφωση της τρίτης έξαρσης , που σημαίνει πως τους επόμενους μήνες θα έχουμε ακόμα 3500 νεκρούς.
    Εγκληματική αποτυχία στην διαχείριση της πανδημίας, κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από 487 ΜΕΘ πριν 2χρονια έγιναν 1250 κ θά φτάσουν τις 1400 ΜΕΘ κ 1200 προσλήψεις Γιατρών κλπ αυτά για νά μήν βγάζουμε κακίες κ λέμε ψέματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα τα ανοίξουν όλα έρχονται τα rapid test είναι πολλά τα λεφτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο