Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Βαίνει προς δημοπράτηση το έργο: «Αποξήλωση Ασφαλτικού και Κατασκευή Νέου Σταμπωτού Δαπέδου σε Τμήμα του Παραλιακού Μετώπου Αστακού». Τα τεύχη δημοπράτησης.



Τον Οκτώβριο του 2020 (δείτε εδώ) σας ενημερώσαμε ότι το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου, στα πλαίσια της υπ' αριθ. πρωτ. 99/14.04.2020 πρόσκλησης της Αιτωλικής Αναπτυξιακής Α.Ε., που λειτουργεί ως Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης του Ε.Π. Αλιείας & Θάλασσας 2014 - 2020, προτίθεται να υποβάλει πρόταση χρηματοδότησης του έργου με τίτλο: «Αποξήλωση Ασφαλτικού και Κατασκευή Νέου Σταμπωτού Δαπέδου σε Τμήμα του Παραλιακού Μετώπου Αστακού».....

Η πρόταση υποβλήθηκε βάσει της υπ' αριθ. 47/2020 μελέτης που συνέταξε η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Ι.Π. Μεσολογγίου, κατόπιν αιτήματος του Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου, ενδεικτικού προϋπολογισμού 124.000 €.

Πολύ σύντομα ήρθαν τα θετικά αποτελέσματα από την πρόταση ένταξης και χρηματοδότησης του συγκεκριμένου ωφέλιμου έργου και στις 27 Νοεμβρίου 2020 σας ενημερώσαμε για την ένταξη του (δείτε εδώ).

Η ενημέρωση που σας δίνουμε σήμερα είναι ότι το έργο οδεύει προς δημοπρασία, με τα τεύχη δημοπράτησης να είναι έτοιμα, με το Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου σε επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο να προχωρά στην συγκρότηση της Επιτροπής διενέργειας/αξιολόγησης και καθορισμού όρων της διακήρυξης του διαγωνισμού.

Με το καλό να δημοπρατηθεί το έργο, να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί, το δικαιούται ο Αστακός και οι Αστακιώτες, ένα μικρό έργο ανάπλασης σε ένα σημείο που αποτελεί αναφορά για την πόλη και τους κατοίκους του, την παραλία της πόλης του Αστακού, που κάτοικοι και επισκέπτες κάνουν την καθημερινή τους βόλτα.

Δείτε εδώ τα τεύχη δημοπράτησης, όπου αναφέρονται και κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες του έργου από την μελέτη του.

mytikaspress

6 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ... ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ 20 ΚΙΛΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΠΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΨΕΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΛΙΑ ....... ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ . ΕΚΕΙΝΑ ΗΤΑΝ ΟΜΟΡΦΑ ΕΡΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΊΑ ΖΩΉ ΒΌΛΤΑ ΜΙΑ ΖΩΉ ΠΕΡΊΠΑΤΟ ΑΣΤΑΚΙΩΤΕΣ Κ ΌΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΈΠΤΕΣ ΑΠΌ ΠΑΝΤΟΎ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΈΤΩΠΟ Κ ΚΆΠΟΙΟΙ ΤΟ ΚΑΚΟΚΑΤΆΝΤΗΣΑΝ , ΤΟ ΜΠΑΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΆΦΗΣΑΝ ΣΤΑ ΜΑΎΡΟ ΧΆΛΙ ΓΙΑΤΊ????ΔΕΝ ΕΊΧΑΝ ΠΕΡΠΑΤΉΣΕΙ ΣΤΑ ΝΙΆΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΊΑ ΗΤΑΝ ΞΈΝΟΙ ΑΠΌ ΑΛΛΟΥ..... ΔΕΝ ΜΆΤΩΣΑΝ ΤΑ ΓΌΝΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΌΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΈΜΟΡΦΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΜΑΣ , ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΌ ΕΜΑΣ ΚΑΛΟΔΕΧΟΎΜΕΝΟΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΙΣΘΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο μεγάλος Πυθαγόρας Σαμαράς άφησε μελέτη για την κατασκευή του παραλιακού μετώπου γιατί δεν την προχωράτε και κάνετε μόνο λίφτινγκ και από κάτω είναι προς κατάρευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραίο το έργο και μπράβο. Εχω ομως καποιες απορίες. Γνωριζουμε οτι το λιμάνι απο κάτω ειναι κούφιο. Ειχε βιντεοσκοπηθει και προγραμματιζονταν εργασιες αποκατάστασης γιατι ο κίνδυνος να βουλιάξει οταν περνανε φορτωμένα φορτηγά ειναι μεγάλος . Για τον σκοπό αυτό ειχαν βγει 500.000 ευρω τα οποία ο Στάικος τα πήρε για να πάει το νερό στα Βλυζιανα. Έκτοτε ολοι οι δημαρχοι και προεδροι του λιμενικού Ταμείου εκαναν μούγκα. Εριξαν άσφαλτο, για τις καθιζήσεις, μετά μπογιές και τωρα σταμπωτα τσιμεντα. Πείτε στον κοσμο υπεύθυνα τι γίνεται με το λιμάνι. Το εργο αυτό ειναι έργο βιτρίνας και πεταμένα λεφτά; Απαντηστε Δήμαρχος και πρώην Δημαρχοι και πρόεδρος λιμενικού Ταμείου υπεύθυνα στον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
    ΑΚΤΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο