Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου Βόνιτσας, συνολικού προϋπολογισμού : 854.980,00 ευρώ.


       Υπεγράφη την Πέμπτη 18-03-21 μεταξύ του Δημάρχου κ. Γιώργου Αποστολάκη και του εκπροσώπου της ΑΝΑΧ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, κ. Φάλαρη Παναγιώτη, η σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου Βόνιτσας, συνολικού προϋπολογισμού : 854.980,00 ευρώ.

  • Η αναβάθμιση περιλαμβάνει : 
  • Θερμομόνωση κτιριακού κελύφους. 
  • Αλλαγή συστήματος θέρμανσης - ψύξης - αερισμού. 
  • Αλλαγή συστήματος παραγωγής ΖΝΧ. Αλλαγή φωτιστικών.
Ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Αποστολάκης δήλωσε:

" Είναι ένα πολύ σημαντικό έργο που έρχεται να προστεθεί στο σύνολο των έργων αθλητισμού, που έχουμε υλοποιήσει προς όφελος του αθλούμενου πληθυσμού του Δήμου μας. Η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός ενεργειακά, έχει σημαντικά οφέλη για το περιβάλλον. Ουσιαστικά βελτιώνουμε της συνθήκες άθλησης στο χώρο και εξοικονομούμε πολύτιμους πόρους'' .  
Επίσης υπογράμμισε '' Η περίοδος που διανύουμε είναι πολύ πρωτόγνωρη, δρομολογούμε τα έργα που έχει ανάγκη ο Δήμος μας για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των δημοτών μας" .

 

13 σχόλια:

  1. ΕΡΓΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΥΡΙΕ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΣΤΑΝΤΗ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΡΑΒΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΗΓΕΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρόμοιοι ήταν οι πανηγυρισμοί και για τα Όχθια στη Πάλαιρο. Τα αποτελέσματα τα είδαμε.
    Ποιοι με ποιες αποφάσεις και ποιου Αντιδημάρχου φορτώνουν με τσάπες αμμοχάλικο και ποιο φορτηγό μεταφέρει αμμοχάλικο από τη περιοχή Στενού Πογωνιάς; Αυτό το αμμοχάλικο για ποια έργα προορίζεται; Είναι αλήθεια ότι μετά τη περιοχή στο ποταμάκι Παλαίρου, Ιβηράκια Πογωνιάς η περιοχή Στενού μετατρέπεται σε χωματερή; Είναι αλήθεια ότι ιδιοκτήτης χωματουργικού μηχανήματος πέρασε αυτόφωρο; Είναι αλήθεια ότι ο Αντιδήμαρχος Τσακάλης τα ξέρει όλα αυτά; Σταματήστε τις πρακτικές αυτές. Δεν κληρονομήσατε το Δήμο. Υπάρχουν νόμοι που είτε θέλετε είτε δεν θέλετε θα εφαρμοστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ .ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΤΕΝΕΚΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΜΕΊΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΑΚΟ.Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΣ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΜΕ ΦΩΝΤΟΜΟΝΤΑΖ ΌΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιος Αντιδήμαρχος καλύπτει αυτά που γίνονται στο Στενό και αλλού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. To πάρτι που γινότανε, γίνεται με τα αυτοκίνητα του Δήμου , τα καύσιμα, τις ασφάλειες τους θα σταματήσει. Το πάρτι που γίνεται με τη σκράπια θα σταματήσει. Υπάρχουν βίντεο, φωτογραφίες, καταθέσεις. Σταματήστε να είστε αλαζόνες. Βάλτε μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διαπλοκή, βρώμα, διαφθορά, ανοησία. Συνεχίστε να σκέφτεστε έτσι. Όλα εδώ πληρώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ .ΕΡΧΕΤΕ Η ΣΕΙΡΑΣΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΠΟΥΛΤΟΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑ ΞΗΛΩΣΕΙ ΟΛΑ ΟΛΑ ΛΑΜΟΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 12:40 π.μ Λογική Σικελίας. Το όνομα σου ποιο είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εκείνα τα εργα για τα σφαγεία στη κάτουνα και για το λουτρά στη τρυφο το 23 είπαμε δήμαρχε με τις εκλογές; αλλά καλά κάνεις δεν φταις εσύ αλλά οι κατοικοι του Δήμου μεδεωνος φταίνε που ακόμα κοιμούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΜΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο