Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Έκτακτη επιχορήγηση 50 εκατ. ευρώ στους δήμους – Η κατανομή στην Αιτωλοακαρνανία


Υπεγράφη σήμερα, η απόφαση για την έκτακτη επιχορήγηση 50 εκατ. ευρώ στους δήμους, λόγω κορωνοϊού.....

«Κατανέμουμε συνολικό ποσό ύψους 50.000.000 € σε δήμους της χώρας, για την ενίσχυση της ρευστότητάς τους λόγω της μείωσης των εσόδων τους, ως απόρροια των μέτρων που εφαρμόστηκαν για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών του κορωνοϊού COVID-19 και για τον περιορισμό της διασποράς του. Τα ποσά της κατανομής θα καλύψουν έκτακτες και επιτακτικές ανάγκες που προκλήθηκαν από την εμφάνιση του κορωνοϊού COVID-19 καθώς και λοιπές δαπάνες τους.

Η κατανομή στους δήμους της Αιτωλοακαρνανίας

Δήμος Αγρινίου 324.000

Δήμος Ακτίου Βόνιτσας 68.400

Δήμος Αμφιλοχίας 73.000

Δήμος Θέρμου 30.800

Δήμος Μεσολογγίου 132.400

Δήμος Ναυπακτίας 146.600

Δήμος Ξηρομέρου 42.800

Η κατανομή του συνολικού ποσού ανά Δήμο γίνεται σε χρέωση του τηρούμενου στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων λογαριασμού του Υπουργείου, με τίτλο «Κάλυψη των πάσης φύσεως αναγκών των ΟΤΑ κλπ.»

16 σχόλια:

  1. Σαν τι ακριβως θα καλυψουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μολις φυγουμε απ το θεμα κορονοιος θα βρεθουμε καταχρεωμενοι σαν κρατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΕΣ ΕΞΗΝΤΑ ΟΧΤΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΜΕΔΕΩΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι θα καλύψουν; Ρουσφέτια, παντελονιάσματα από ημετέρους διαπλεκόμενους. Γνωστή η πρακτική. Αυτός ο πακτωλός χρημάτων που πηγαίνει στην Αυτοδιοίκηση από το 2017 και μετά δεν έχει προηγούμενο. Βελτίωση της ζωής μας δεν βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στους δημους...μαλιστα..
    Ο ελληνας φορολογουμενος,οι επιχειρησεις κτλ δεν επληγησαν απ τον κορονοιο.μονο οι δημοι και η ΠΑΕ..Εν τω μεταξυ για ΜΕΘ κ νοσοκομειακο εξοπλισμο ουτε λογος.το λοκνταουν γινεται καθαρα επειδη δεν εχουμε ΜΕΘ.λεπτομερεια..κ ομως λεφτα για ΜΕΘ ουτε λογος.γι αυτο παμε κατα διαολου σαν χωρς δυστυχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν ακόμη δεν κατάλαβες τι άλλο μένει;
    Δεν έχουν λεφτά για νοσοκομεία και έχουν για τα χοντροκόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με 50 εκατομμύρια ευρώ πόσες ΜΕΘ γινόταν ?
    έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πρωτα τους ενδιαφερει η βιτρινα, και μετα οι μεθ μαλλον , 27 Μαρτίου 2021 - 10:22 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε συμπατριώτη μας ! 11:29 π.μ.
      αναμφίβολα και λογικά ως άμεση προτεραιότητα ανάγκη έχει για περαιτέρω στήριξη το Εθνικό Σύστημα Υγείας και μετά έχουν οι δήμοι ανάγκες.
      απλός υποστηρικτής της δημοτικής παράταξης
      του Δήμου Ξηρομέρου 《Συμπολιτεία Ξηρομεριτών》

      Διαγραφή
  9. ΩΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΣΟΛΑΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΖΗΛΕΥΕΤΕ ΜΟΡΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΊΣΟΣ .ΦΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΡΓΑ ΒΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΒΡΕ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ.ΒΡΕ ΡΕΤΑΛΙΑ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΚΛΑ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΣΑΣ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ.ΚΑΡΥ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΕΚΕΙ ΜΗ ΣΟΥ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΝ ΚΑΡΡΥ ΕΣΕΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΞΑΝΆΠΕΣΕ ΞΑΝΑΠΕΣΤΟ ΑΙΔΙΑ ΚΑΣΟΛΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστον να πάρει κάνα πενηνταευρα. Μη του το χαλάς. Θα τα μάθει τα μαντάτα σύντομα.

      Διαγραφή
  11. 3:34 ΧΑΙΡΟΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΕ ΠΟΥ ΣΤΕΝΟΧΟΡΙΕΣΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΡΕΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ .ΑΥΤΟ ΡΕ ΡΕΤΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΝΙΚΟ.Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΒΡΕ ΤΕΝΕΚΕ .ΝΑ ΤΟ ΧΟΝΕΨΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΜΕΙΣ ΓΕΛΑΜΕ ΒΡΕ ΖΟΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΗ ΟΡΕΞΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΦΙΝΤΑΝΙΑ ΤΕΝΕΚΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΡΓΙΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΣΟ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΕ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΚΗΣ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΣΑΜΠΡΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΕ ΓΕΏΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ .ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο