Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Κορωνοϊός: 32 νέα κρούσματα στην Αιτωλοακαρνανία, 3.586 στη χώρα


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.586, εκ των οποίων 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας......
Κατανεμήθηκαν 32 νέα κρούσματα στην Αιτωλοακαρνανία.

Το τελευταίο 24ωρο στη χώρα κατεγράφησαν 51 θάνατοι, με τον αριθμό των νεκρών από την εμφάνιση της πανδημίας να φτάνει τους 7582.

Οι διασωληνωμένοι ασθενείς στις ΜΕΘ ανέρχονται σε 699.

H γεωγραφική κατανομή:



agriniopress.

10 σχόλια:

  1. Ξεκινήστε τις πορείες να μην πάρει ανάσα κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα κρούσματα από τις πορείες τώρα εμφανίζονται...
    "Μα στα ΜΜΕ γίνεται συνωστισμός κάθε μέρα" σου λέει για να δικαιολογηθεί ο συριζαιος....
    Ναι ρε φίλε κολλάει και στα ΜΜΕ ,αλλά πρέπει και συ να επιτεινεις το πρόβλημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι συριζαιοι δεν έχουν χωνέψει ακόμα το γεγονός ότι δεν είναι κυβέρνηση!!!!!!!

    Αντί να δίνουν λύσεις και προτάσεις σύμπνοιας, μονολογούν και δεν τους ακούει κανείς

    Το κουράσατε.....

    Όσο για τα κρούσματα του νομού, αυτά συμβαίνουν όταν σε μικρές κοινωνίες υπάρχουν πολλοί ανεύθυνοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ . ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΟΤΕ. ΕΙΣΘΕ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ . ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 15-20 ΑΠΡΙΛΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ ΤΑ 3586 ΤΑ 1479 ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ. ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΦΑΤΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΛΑΒΑΝΕ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ . ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΩΝΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΟΙ9 ΔΕΞΙΟΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΜΟΜΩΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΖΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιος τελικά κυβερνάει αυτό τον τόπο; Για ότι καλό - ψάξε κάτι μπορεί να βρεις- ο Μητσοτάλης. Και για ότι κακό ο Τσίπρας. Στο λένε συνέχεια σχεδόν όλα τα κανάλια. Στο γράφουν κάθε μέρα σχεδόν όλες οι εφημερίδες. Τι δεν καταλαβαίνεις πατριώτ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το πρώτο κύμα, που πήγαμε καλά, το πιστώνεται ο Μητσοτάκης. Και το τρίτο κύμα που κάθε μέρα μετράμε δεκάδες θανάτους το χρεώνεται ο ... Τσίπρας. Υποκλίνομαι στη λογική του παραλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη με τις πολιτικές της - και όχι μόνο- προκαλεί τις αντιδράσεις του κόσμου και είναι η κύρια τροφοδότης των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας. Συνεπώς και η κύρια υπεύθυνος στο όποιο βαθμό αυτές συμβάλουν στην μετάδοση του κορονοϊού. Ο Μητσοτάκης είδε την πανδημία ως ευκαιρία, πιστεύοντας λαθεμένα ότι ο φόβος του κορονοϊού θα παρέλυε κάθε αντίδραση στις αντιλαϊκές του πολιτικές. Αγνοώντας ότι αν το "σφάξε με Αγά μου να αγιάσω" χαρακτήριζε τους Έλληνες, σήμερα δεν θα γιορτάζαμε τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 21.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νεα Δημοκρατία και ξέρω ψωμί...
    Από τον τελευταίο νομό σε ανάπτυξη και πολιτισμό...
    Μόνο για τα πανυγηρια είστε στο Αγρίνιο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΡΟΝΟΙΟ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΦΩΝΤΙΝΗΔΕΣ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο