Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΒΟΝΙΤΣΑΣ : ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ




ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ 
 
Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του COVID 19 και με λιγοστό κόσμο πραγματοποιήθηκαν στο μοναστηράκι Βόνιτσας η δοξολογία και η κατάθεση στέφανων για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου συμπληρώνοντας φέτος 200 χρονιά από την επανάσταση του 1821

Τελέστηκε δοξολογία το πρωί στην εκκλησία και έψαλε ο πάτερ Θεόδωρος Κτίστης και έβγαλε λόγο η μαθήτρια της Β΄ λυκείου Τσούτση Αριάδνη.
 
Στη συνέχεια έγινε κατάθεση στέφανων στην πλατεία του χωρίου στην προτομή του Ιωάννη Σουλτάνοι από τον πρόεδρο του χωρίου Μιχάλη Καλαντζή, και εκ μέρους του πολιτιστικού συλλόγου "Ιωάννης Κουτρουλος" από την πρόεδρος Στέλλα Προδρομίτη την Λιάπη Αποστολία και την Γεωργία Προδρομίτη.

Μετά ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στην μνήμη του δεκανέα Δημήτρη Τσούκα που σκοτώθηκε στην Κύπρο. εκεί κατάθεσαν στεφάνι η αδερφή του Τσούκα Μαρία και η αντιπρόεδρος του χωρίου Δήμητρα Παληογιάννη.
 













































1 σχόλιο:

  1. Ζήτω το Έθνος.
    Ευτυχώς που υπάρχει οπτικό υλικό.
    Η γιαγιά (αδερφή του ήρωα) κάνει χρήση ιατρικής μάσκας εφαρμόζοντας τα ενδεδειγμένα μέτρα πρόληψης για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κορονοϊό που θεσπίστηκαν από την Πολιτεία και οι μορφωμένοι αρνητές μαζί με άλλους-ες πολίτες δεν φοράνε τίποτα αφού αυτοί δίνουν το "καλό" παράδειγμα, δήθεν προς τιμή της ημέρας.
    Δυστυχώς αυτοί είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο