Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Σε Αγρίνιο και Βόνιτσα τα κρούσματα κορωνοϊού της Πέμπτης

 


Σε Αγρίνιο και Βόνιτσα κατανέμονται τα κρούσματα κορωνοϊού της Πέμπτης που πιστώνονται στην Αιτωλοακαρνανία στην ημερήσια επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ.

Με τον αριθμό των κρουσμάτων να παρουσιάζει συνεχώς αυξητικές τάσεις και το τελευταίο διάστημα να έχει «εκτοξευτεί» σταθερά σε καθημερινό επίπεδο πάνω από τα 1.000, η Αιτωλοακαρνανία, αναλογικά και με τον πληθυσμό της, εξακολουθεί να έχει χαμηλό ιικό φορτίο.

Από τα πέντε κρούσματα του Αγρινίου τα τέσσερα αφορούν άνδρες και το ένα γυναίκα. Γυναίκα βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και στην περιοχή της Βόνιτσας.

6 σχόλια:

  1. Δεν μας λέτε που είναι αυτά τα κρούσματα κ πόσα είναι ντροπή. Δεν φταίνε τα παιδιά μας. Κ εμείς ακόμη επειδή θέλετε να δουλέψετε εσείς στο Αγρίνιο. Αδιαφορία δείχνετε για τον κόσμο.το αν θα μας μεταδοσετε τον ιό. Ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί ασυναρτησίες λες; Τί σχέση έχει ο κόσμος που δουλεύει με την αδιαφορία; Δεν θα πλησίαζε ο ιός την Βόνιτσα νομίζεις? Η Πρέβεζα και η Λευκάδα είχαν κρούσματα πολύ πριν το Αγρίνιο που είναι και 20 λεπτά δρόμος... Και τί νομίζεις ότι θα κάτσουμε όλοι και θα περιμένουμε να χορτασουμε με την βροχή όπως πιθανώς κάνεις εσύ... Άμα φοβάσε μάζεψε και όλους τους άλλους που φοβούνται και κλειστείτε όλοι στο κάστρο...

      Διαγραφή
  2. Φυσικά και έχει κρούσματα η Βόνιτσα

    Δεν τα λένε γιατί θα τους "φάει" η μουρμούρα του κόσμου

    Ντροπή για όλους τους άσχετους που μιλάνε χωρίς ωστόσο οι ίδιοι να προσέχουν

    Ούτε όνομα χρειάζεται ούτε τπτ.

    Μόνο ο κόσμος να γνωρίζει για τον αριθμό των κρουσμάτων.

    Και είναι παραπάνω από 2-3 σίγουρα

    Αν σε γίνει σοβαρή ιχνηλάτηση θα υπ3 πρόβλημα άμεσα

    Αρχίστε να προσέχετε πριν γκρινιάξετε

    Αμάν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολόψυχα περαστικά και γρήγορα καλά να ναι οι ασθενείς. Από μια πανδημία κανεις δεν εξαιρείται . Όμως θέλω να εκφράσω κάποιες απορίες σαν δημότης και όχι ως κριτής της πολιτικής ζωής. Απολύμανση έχει γίνει στους δρόμους του ακτίου Βόνιτσας και των γύρω δήμων Αμφιλοχίας,Αγρινίου Ναυπάκτου, Μεσολογγίου ; Και όχι μόνο! Τα μαγαζιά κάνουν απολύμανση στα τραπεζοκαθίσματα ; Γιατί μέχρι στιγμής ένα βετεξ με νερό περνάει από τραπέζι σε τραπέζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να ήτανε μόνο το βετεξ...
    Είμαστε ότι να'ναι. Γίναμε ότι να'ναι.
    Οι 9 στους 10 δεν προσέχουν ούτε τους εαυτούς τους ούτε τους άλλους.
    Στα σούπερ μάρκετ, έχετε δει τι χαλί γίνεται;
    Στους φούρνους;
    Στα πιτάδικα;
    Τους ντελιβεράδες που πιάνουν τα πάντα κ μετά πάλι πίσω για παραγγελίες.
    Οι καφετέριες δε στην Βόνιτσα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Από το σερβίρισμα εώς την ανύπαρκτη απολύμανση σωστά το επισημάνατε.
    Ναι δεν αντιλέγω η ζωή συνεχίζεται αλλά η ατομική ευθύνη του καθενός έχει πάει περίπατο.
    Η αστυνομία βέβαια άφαντη αλλά και τι να πρωτοκάνει χωρίς στελέχη και μέσα (ίσως όμως να μπορούσε).
    Τροχαία στον κεντρικό για να διώχνει τα αυτοκίνητα που παρκάρουν και από τις δύο πλευρές και μπλοκάρουν τα πάντα, την αστυνόμευση από τον Δρυμό μέχρι την Κανδύλα,το Άκτιο και την Πλαγιά.
    Είμαστε στο έλεος της τύχης και του Θεού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο