Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Έκτακτη συνεδρίαση επιτροπής λαϊκών αγορών Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας


Με πρωτοβουλία του Εντεταλμένου Συμβούλου Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Προέδρου της Επιτροπής Λαϊκών Αγορών Αιτωλοακαρνανίας, Μιχαήλ Γούδα συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, στην Αίθουσα Δημοτικών Συνεδριάσεων (πρώην Τράπεζα της Ελλάδος), η Επιτροπή Λαϊκών Αγορών Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, με θέμα: «Μέτρα προστασίας και Κανόνες Λειτουργίας, στο χώρο των Λαϊκών Αγορών της Π.Ε. Αιτωλ/νιας, για τον έλεγχο και περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, με αφορμή τα αυξανόμενα κρούσματα της πανδημίας στο Νομό».
Ο Πρόεδρος, κ. Γούδας επισήμανε το πρόβλημα που διαπιστώνεται στις λαϊκές αγορές αναφορικά με την μη τήρηση των μέτρων προστασίας έναντι του κορωνοϊού και συγκεκριμένα την μη τήρηση των αποστάσεων όπως προβλέπεται, δηλ. τρία (3) μέτρα μεταξύ των πάγκων, χωρίς άλλη παρεμβολή και την μη χρήση μάσκας από αρκετούς πωλητές και καταναλωτές και κάλεσε επαγγελματίες, παραγωγούς και καταναλωτές να σεβαστούν τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας για την αποτελεσματικότερη προστασία της δημόσιας υγείας.
Κατόπιν συζήτησης, αποφασίστηκε ότι, λόγω της κρισιμότητας του θέματος, απαιτείται η πιστή εφαρμογή και επιτήρηση των μέτρων με την συνεχή εποπτεία της Ελληνικής Αστυνομίας, της Δημοτικής Αστυνομίας, όπου υπάρχει, και του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου.
Στην σύσκεψη παραβρέθηκαν οι Φλώρος Σπυρίδων Αντιδήμαρχος Αγρινίου, Παπανικολάου Τιμολέων Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αγρινίου, Βαλλής Αθανάσιος Αντιδήμαρχος Θέρμου, Σταμουλακάτος Γεώργιος Διοικητής Α/Τ Αγρινίου, Καρατζογιάννης Δημήτριος Υπαστυνόμος εκπρόσωπος της Αστυνομικής Δ/νσης Αιτωλίας, Τσιχριτζή Χριστίνα Δ/ντρια της Δ/νσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αγρινίου, Αναστασίου Ιωάννης Προϊστάμενος Δημοτικής Αστυνομίας Αγρινίου, Ευαγγελάτου Μαίρη Προιστάμένη Δ/νσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αγρινίου, Κουτσοσπύρου Μαρία αρμόδια Υπάλληλος Δήμου Ναυπακτίας, Πανταζόπουλος Πολ. Νικόλαος Προϊστάμενος Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου, Διβάρη Ευτυχία Επόπτρια Υγείας Δ/νσης Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Αιτ/νίας, Γιωτόπουλος Κων/νος Επόπτης Λαϊκών Αγορών Δήμου Αγρινίου, Θεοδωρόπουλος Νικόλαος μέλος της Επιτροπής & εκπρόσωπος των παραγωγών Λαϊκών Αγορών Δήμου Αγρινίου, Παπαϊωάννου Δημήτριος εκπρόσωπος των επαγγελματιών Λαϊκών Αγορών Δήμου Αγρινίου, Κοκώνης Νικόλαος εκπρόσωπος των επαγγελματιών βιομηχανικών προϊόντων Λαϊκών Αγορών Δήμου Αγρινίου.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο